SoFi Robo-Advisor – 5 λόγοι που μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς

4
SoFi Robo-Advisor – 5 λόγοι που μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς

Το SoFi (Social Finance) είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για αρχάριους. Υπάρχουν χαμηλές έως καθόλου χρεώσεις, αρκετά καλές αποδόσεις και αρκετά προνόμια που απονέμονται στους χρήστες του. Το SoFi robo-investing είναι μία από τις πολλές πλατφόρμες που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες, οπότε γιατί να επιλέξετε αυτήν; Πώς συγκρίνεται με τα μεγάλα ονόματα όπως τα WealthSimple, Betterment και M1 Finance, για να αναφέρουμε μερικά; Ας ανακαλύψουμε.

Τι είναι το SoFi Robo-Advisor;

Το SoFi είναι μια επενδυτική πλατφόρμα κατάλληλη για απλούς και αρχάριους ή πιο άπειρους επενδυτές που αναζητούν μια επιλογή χαμηλού κόστους. Παρέχει πρόσβαση σε ένα ωραίο μείγμα χαρτοφυλακίου, συμβούλους σταδιοδρομίας και πραγματικούς οικονομικούς συμβούλους για να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι χαμηλές αμοιβές είναι επίσης βέλτιστες για άτομα που δεν έχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Το SoFi Robo-Investing είναι αρκετά νέο στη σκηνή και δεν έχει μακρύ ιστορικό για τους χρήστες να μετρήσουν την απόδοση. Με ανταγωνιστές όπως η Betterment και η M1 Finance, γιατί να επιλέξετε αυτόν τον νεοφερμένο;

5 λόγοι για τους οποίους το SoFi Robo-Investing είναι για εσάς

Πρόσβαση σε οικονομικούς συμβούλους

Το SoFi Robo-Avisor μπορεί να σας φέρει σε επαφή πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς σχεδιαστές (CFPs). Όλοι οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση σε ανθρώπινους συμβούλους – δωρεάν. Ναι, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αμερόληπτες γνώμες και συστάσεις από τα CFPs, επειδή είναι μη ανάθεσης και δεν λαμβάνουν αμοιβή για τις ενέργειες που προτείνουν.

Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους οικονομικούς συμβούλους είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης είτε μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο κατά τις διάφορες ώρες της ημέρας. Η διαθεσιμότητα ενσταλάζει εμπιστοσύνη σε νέους χρήστες και επενδυτές.

Χαμηλό Κόστος

Οι χαμηλές χρεώσεις για Robo-επένδυση SoFi είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι δημοφιλές. Υπάρχουν 0 ελάχιστα ή χρεώσεις διαχείρισης λογαριασμού. Οι πελάτες μπορούν να αρχίσουν να επενδύουν με μόλις 5 $! Ορισμένα κεφάλαια μπορεί να εξακολουθούν να φέρουν τις δικές τους τυπικές προμήθειες, αλλά τα ιδιόκτητα ETF της SoFi δεν το κάνουν.

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, το κόστος που πρέπει να πληρώσετε στο SoFi είναι πολύ χαμηλότερο. Οι διάφορες χρεώσεις που σχετίζονται με τη χρήση της πλατφόρμας δεν θα υπερβαίνουν τα $75. Αυτά τα κόστη περιλαμβάνουν εξερχόμενα τραπεζικά εμβάσματα (το ACH είναι δωρεάν), τέλη κλεισίματος IRA και έντυπα αντίγραφα.

Ευρείες Επιλογές Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου

Οι πελάτες έχουν 10 τυπικές επιλογές χαρτοφυλακίου για να επιλέξουν από τις οποίες διαφέρουν ως προς τα επίπεδα κινδύνου και τους επενδυτικούς στόχους. Τα διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία είναι:

 • ETF σταθερού εισοδήματος
 • Τυπικά ETF
 • Μη ιδιόκτητα ETF

Σε αυτά τα ETF περιλαμβάνονται αμερικανικές μετοχές, ομόλογα δημοσίου, ομόλογα υψηλής απόδοσης και διεθνείς μετοχές.

Αυτόματη επαναστάθμιση

Ένα μειονέκτημα του SoFi robo-advisor είναι ότι δεν διαθέτει συγκομιδή φορολογικών ζημιών, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι πολύ χρήσιμο και το έχουν πολλοί από τους ανταγωνιστές του. Ωστόσο, έχει αυτόματη επαναστάθμιση.

Η δυνατότητα αυτόματης επανεξισορρόπησης στο SoFi φροντίζει να ευθυγραμμίσει εκ νέου το χαρτοφυλάκιό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μεγαλύτερη από 5% έκπτωση στην κατανομή-στόχο.

Ο κίνδυνος και η απόδοση των επενδύσεών σας θα εξισορροπούνται πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας.

Διεπαφές επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών με υψηλή βαθμολογία

Ένα άλλο χαρακτηριστικό για το οποίο οι χρήστες ενθουσιάζονται είναι η διεπαφή και η φιλικότητα προς το χρήστη. Οι εφαρμογές iOS και Android έχουν πολύ υψηλή βαθμολογία και εύκολη πλοήγηση, όπως και ο ιστότοπος για υπολογιστές. Δεν υπάρχει μεγάλη καμπύλη εκμάθησης και δεν θα βρεθείτε να ξοδεύετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες.

Όλα επισημαίνονται με σαφήνεια στην κεφαλίδα και αν έχετε ερωτήσεις, η ενότητα Συχνές ερωτήσεις έχει όλες τις απαντήσεις. Μερικές φορές οι εφαρμογές για κινητά δεν παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο ιστότοπος για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά στην περίπτωση της Robo-Investing SoFi, μπορείτε να κάνετε τα πάντα στην εφαρμογή.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με ολοκληρωμένη τηλεφωνική υποστήριξη. Υπάρχει επίσης ένα chatbox που μπορεί να σας βοηθήσει κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας.

SoFi Robo-Advisor Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Φυσικά, το SoFi προσφέρει κάτι περισσότερο από τους 5 κορυφαίους λόγους για τους οποίους είναι μια καλή επιλογή. Μερικές από τις άλλες σκέψεις πριν αποφασίσετε εάν είναι η σωστή επιλογή για το χαρτοφυλάκιό σας περιλαμβάνουν:

Πλεονεκτήματα

 • Πρόσβαση σε CFP για όλους τους πελάτες χωρίς επιπλέον κόστος
 • Χωρίς έξοδα διαχείρισης και ελάχιστα λογαριασμούς
 • Απαιτούνται μόλις 5 $ για να ξεκινήσετε την επένδυση
 • 10 επιλογές χαρτοφυλακίου
 • Χαμηλοί δείκτες εξόδων επένδυσης
 • ETF από 13 κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων
 • Αυτόματη επαναστάθμιση
 • Προσβάσιμες επιλογές υποστήριξης πελατών
 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή

Μειονεκτήματα

 • Καμία συγκομιδή φορολογικών ζημιών
 • Πολύ λίγες κοινωνικά υπεύθυνες επιλογές
 • Αρκετά νέα πλατφόρμα

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ των μειονεκτημάτων, αλλά η απόφασή σας δεν μπορεί να συνοψιστεί σε μια απλή λίστα υπέρ και κατά. Για παράδειγμα, εάν η κύρια εστίασή σας είναι η συγκομιδή φορολογικών ζημιών, τότε δεν έχει σημασία πόσα οφέλη παρέχει το SoFi, δεν θα είναι για εσάς επειδή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Τελικό Takeaway

Το SoFi robo-advisor είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για άτομα που αναζητούν πολύ χαμηλό κόστος, χρήσιμες γνώσεις και καθοδήγηση από συμβούλους σταδιοδρομίας και οικονομικούς συμβούλους χωρίς πρόσθετο κόστος και μια πρακτική εμπειρία επένδυσης σε φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει για εσάς το SoFi robo-advisor.

Συγκρίσεις SoFi:

Σχετικές κριτικές επενδυτικών προϊόντων:

Schreibe einen Kommentar