Real Minter Story: Kimberly – MintLife Blog

3
Real Minter Story: Kimberly – MintLife Blog

Για να δείξουμε πώς οι Υπουργοί μας πετυχαίνουν τους οικονομικούς τους στόχους, επικοινωνήσαμε με τους καθημερινούς χρήστες του Mint, όπως εσείς, για να μοιραστούμε τις ιστορίες τους. Είτε πρόκειται για την επίτευξη ενός στόχου ταμείου έκτακτης ανάγκης είτε για την πρόοδο στην αποπληρωμή φοιτητικών δανείων, εμπνεόμαστε από την αφοσίωση που δείξατε στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας.

Μία από αυτές τις Minters είναι η Kimberly, η οποία μοιράστηκε μαζί μας πώς χρησιμοποιεί το Mint για να παραμείνει σε καλό δρόμο για την εξόφληση των φοιτητικών της δανείων. Δείτε την ιστορία της #EmpowerMint:

Μπήκα στη Mint πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, λίγο μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή νοσηλευτικής. Μέχρι να ξεκινήσω την πρώτη μου δουλειά νοσηλευτικής, είχα δουλέψει μόνο με μερική απασχόληση, δεν ακολούθησα ποτέ έναν προϋπολογισμό και δεν είχα σχεδόν καμία μορφή οικονομίες. Επειδή η νοσηλευτική ήταν το δεύτερο πτυχίο μου, συγκέντρωσα ένα σημαντικό ποσό φοιτητικών δανείων (118.973,64 $ για την ακρίβεια). Χωρίς σημαντική κατανόηση των οικονομικών μου, πάντα υπέθεσα ότι μόλις άρχισα να εργάζομαι με πλήρη απασχόληση, τα δάνεια θα ήταν εύκολο να αποπληρωθούν.

Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τη σοβαρότητα του χρέους μέχρι που έπρεπε να σκεφτώ πραγματικά την αποπληρωμή. Όταν τελικά υπολόγισα το πλήρες ποσό του δανείου μου και άρχισα να φτιάχνω ένα σχέδιο παιχνιδιού για την αποπληρωμή, ήμουν εντελώς συγκλονισμένος. Έψαξα διάφορα εργαλεία προσωπικής χρηματοδότησης και βρήκα το Mint μέσω μιας σύστασης από ένα βίντεο στο YouTube και αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Μεταξύ άλλων εφαρμογών προσωπικών οικονομικών, βρήκα το Mint ως το πιο φιλικό προς τον χρήστη και πάνω απ‘ όλα είναι δωρεάν! Βλέποντας το αρνητικό καθαρό μου υπόλοιπο στο Mint άνοιξε τα μάτια. Ένιωσα τόσο βαθιά μέσα σε μια μαύρη τρύπα χρέους και ήθελα απεγνωσμένα να βγω. Πώς θα μπορούσα να οικοδομήσω πλούτο και να πετύχω όλα τα ορόσημα της ζωής μου όταν αρχίζω τόσο βαθιά στα αρνητικά; Η Mint μου πρόσφερε τα εργαλεία οργάνωσης και προγραμματισμού που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω, ξεκινώντας με ένα χρονοδιάγραμμα για την αποπληρωμή του δανείου μου. Μέσω της λειτουργίας Προϋπολογισμός, διέθεσα τα χρήματά μου ανάλογα. Αφού χρησιμοποίησα το Mint για μερικούς μήνες, η λειτουργία Trends μου επέτρεψε να σημειώσω πού πήγαιναν τα χρήματά μου αυτήν τη στιγμή και να εντοπίσω τομείς όπου θα μπορούσα να μειώσω τις δαπάνες.

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Mint που με βοηθά να παρακολουθώ τους οικονομικούς μου στόχους είναι να βλέπω τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες πληροφορίες δαπανών μου. Χρησιμοποιώ αυτές τις λειτουργίες μαζί με τις πληροφορίες στη σελίδα Τάσεις για να σκεφτώ τις δαπάνες μου. Είναι δύσκολο να επιμείνω σε έναν προϋπολογισμό 100%, οπότε βλέποντας πώς τα πήγαινα κάθε μήνα με βοηθά να καταλάβω ποιους τομείς δαπανών πρέπει να προσαρμόσω ή να είμαι πιο προσεκτικός. Πριν από τη χρήση του Mint, επέτρεψα να πραγματοποιηθούν πολλές «μικρές» συναλλαγές που δεν υπολογίζονταν στον προϋπολογισμό μου. Είμαι σίγουρα πιο συνειδητοποιημένος για τον αντίκτυπο αυτών των μικρών συναλλαγών τώρα και δίνω μεγάλη προσοχή πριν αγοράσω κάτι γιατί ξέρω ότι θα το σκεφτώ στο τέλος του μήνα.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, είμαι ακόμα στο ταξίδι μου χωρίς χρέη, αλλά νιώθω πραγματικά ολοκληρωμένος και ανανεωμένος γνωρίζοντας ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Από σήμερα, έχω εξοφλήσει περίπου 30.000 $ σε φοιτητικά δάνεια. Η Mint έχει κάνει τόσο εύκολη όσο και ευχάριστη την πλοήγηση στα οικονομικά μου και την εργασία για την εξόφληση των φοιτητικών μου δανείων.

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Schreibe einen Kommentar