Radio City Christmas Spectacular Ushers στην εορταστική περίοδο στη Νέα Υόρκη

3
Radio City Christmas Spectacular Ushers στην εορταστική περίοδο στη Νέα Υόρκη

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Πότε ξεκινά η περίοδος των διακοπών στη Νέα Υόρκη; Κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι Χριστούγεννα μέχρι ο Άγιος Βασίλης να κατέβει στην 6η Λεωφόρο για να κλείσει την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy. Άλλοι θα σας πουν ότι είναι όταν ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ροκφέλερ. Αλλά αν με ρωτάτε, στην πραγματικότητα είναι οι Radio City Rockettes που ξεκινούν τις διακοπές στο Big Apple.

Με εξαίρεση το 2020, η Radio City Christmas Spectacular εγκαινίασε την περίοδο των διακοπών κάθε χρόνο. Είναι ένα εμβληματικό μέρος της εμπειρίας των Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη από το 1933, συγκινώντας σχεδόν 70 εκατομμύρια ανθρώπους.

Απλώς δεν είναι Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη χωρίς το Radio City Christmas Spectactular.

Τι κάνει το Christmas Spectacular τόσο εντυπωσιακό;

Η 90λεπτη εκπομπή έχει πραγματικά κάτι για να απολαύσει όλη η οικογένεια και συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που λατρεύουμε για το Radio City Christmas Spectacular:

Οι Rockettes

Τα αστέρια της παράστασης. Αυτές οι θρυλικές κυρίες έκαναν μήνες πρόβες για να θαμπώσουν το κοινό με την ακρίβεια και την ευθυκρισία τους. Ενώ το σόου αλλάζει από τη μια χρονιά στην άλλη, μπορείτε να στοιχηματίσετε στους Rockettes για να αποτελούν ένα τεράστιο μέρος της. Συνήθως έχουν περίπου 9 διαφορετικές πράξεις, το καθένα με διαφορετικά κοστούμια. Φορούν μικρόφωνα στα παπούτσια τους, ώστε κάθε χτύπημα να ακούγεται σε όλη την αίθουσα. Υπολογίζεται ότι κάθε Rockette εκτελεί πάνω από 160 high kicks σε κάθε παράσταση!

Τα Ειδικά Εφέ

Η παράσταση θα ήταν ακόμα καταπληκτική αν γινόταν απλώς σε μια σκηνή με κουρτίνα και βασικά σκηνικά. Αλλά το Radio City έχει εφαρμόσει τόνους ειδικών πινελιών υψηλής τεχνολογίας που πραγματικά εκπλήσσουν και εκπλήσσουν το κοινό! Την τελευταία φορά που είδαμε την παράσταση από κοντά, εντυπωσιαστήκαμε από τη χαρτογράφηση προβολής στους τοίχους και τις οροφές και τα drones που πετούσαν πάνω και έξω πάνω από το κοινό!

Η φετινή παράσταση παρουσιάζει ένα νέο νούμερο που ονομάζεται χορός των νεράιδων του παγετού. Drones με φτερά νεράιδων θα πετάξουν πάνω από το κοινό ενώ οι Rockettes θαμπώνουν στη σκηνή.

Η Ζωντανή Σκηνή της Γέννησης

Σε αντίθεση με την πτυχή της υψηλής τεχνολογίας της παράστασης, μια από τις σκηνές παραμένει πολύ παλιομοδίτικη χρόνο με τον χρόνο. Στο τέλος της παράστασης, ζωντανά ζώα βγαίνουν στη σκηνή για να ζωντανέψουν τη σκηνή της Ζωντανής Γέννησης. Είναι πραγματικά ένα θαύμα να το βλέπει κανείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι αφοσιωμένος άνθρωπος για να εκτιμήσεις το εύρος της δημιουργίας αυτής της σκηνής, με πραγματικές καμήλες και ζώα, στη σκηνή μπροστά σε ζωντανό κοινό.

Ο χώρος

Ο ίδιος ο χώρος είναι απίστευτος. Είναι το μεγαλύτερο κλειστό θέατρο στον κόσμο, καταλαμβάνοντας ένα ολόκληρο αστικό τετράγωνο! Το Radio City Music Hall έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και ερμηνευτές στον κόσμο τον περασμένο αιώνα. Η αρχιτεκτονική του είναι ταυτόχρονα περίτεχνη και λειτουργική, καθώς η ακουστική και οι οπτικές γραμμές στο θέατρο είναι άψογες.

Αφιερώστε χρόνο για να περπατήσετε και να δείτε τα διάφορα εκθέματα που τοποθετούνται στους διαφορετικούς ορόφους του θεάτρου.

Η τοποθεσία

Το Radio City Music Hall βρίσκεται στο Rockefeller Center, το οποίο το τοποθετεί λίγα βήματα μακριά από άλλα εορταστικά αξιοθέατα, όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο Rockefeller και το παγοδρόμιο, η βιτρίνα Saks Fifth Ave και η επίδειξη φωτός, οι εορταστικές διακοσμήσεις της 6ης Λεωφόρου και πολλά άλλα.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια για καθιστικό και επιλογές για γρήγορο φαγητό. Και φυσικά, πολλά μέρη για ψώνια!

Ράδιο Σίτι Χριστουγεννιάτικες θεαματικές ημερομηνίες

Υπάρχουν 150 προγραμματισμένες παραστάσεις για την εορταστική περίοδο του 2022 από την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 έως τις 2 Ιανουαρίου 2023. Κάθε μέρα του Δεκεμβρίου, μπορείτε να επιλέξετε από έως και πέντε παραστάσεις για να παρακολουθήσετε, ξεκινώντας από τις 10 π.μ. και αργά. στις 10 το βράδυ, ανάλογα με την ημέρα.

Από αυτές τις 150 παραστάσεις, οι πέντε έχουν χαρακτηριστεί ως παραστάσεις εναλλακτικής μορφής.

Νοηματική γλώσσα: (Οι διερμηνείς μεταφράζουν τον προφορικό λόγο σε ASL)

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022, στις 11:00 π.μ
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 5:00 μ.μ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022, στις 11:00 π.μ
Για εισιτήρια ή πρόσθετες πληροφορίες, επικοινωνήστε με: Hands on, Inc. Voice στο 212-740-3087 ή στέλνοντας email στο [email protected]

Ανοιχτοί υπότιτλοι: (βοήθεια με βάση το κείμενο στον προφορικό λόγο μέσω μιας μεγάλης πινακίδας LED στην πλευρά της σκηνής)

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 5:00 μ.μ
Για εισιτήρια ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με: Ταμείο Ανάπτυξης Θεάτρου στο 212-912-9770 ή μέσω email στο [email protected]

Περιγραφή ήχου (μια ζωντανή ηχητική περιγραφή της απόδοσης μέσω ακουστικών)

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, στις 5:00 μ.μ
Για εισιτήρια ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με: Ταμείο Ανάπτυξης Θεάτρου στο 212-912-9770 ή μέσω email στο [email protected]

Πώς να αποκτήσετε εισιτήρια

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια διαδικτυακά στο Rockettes.com ή στο ταμείο του Radio City Music Hall.

Ώρες λειτουργίας ταμείου: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Το ταμείο παραμένει επίσης ανοιχτό μέχρι 30 λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας προγραμματισμένης εκπομπής της ημέρας.

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων διεκπεραιώνονται μέσω του ticketmaster, αν και ο ίδιος ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ένα ημερολόγιο για να δείτε ημερομηνίες και ώρες προβολής και, στη συνέχεια, να δείτε διαθέσιμες θέσεις και τιμές, κάτι που είναι ωραίο.

Μάθετε πριν πάτε

  • Το Radio City Christmas Spectacular είναι μια εκπομπή 90 λεπτών χωρίς διάλειμμα.
  • Μέρη της παράστασης περιλαμβάνουν ειδικά εφέ όπως κομφετί, πυροτεχνήματα, εφέ καπνού, φώτα που αναβοσβήνουν και drones.
  • Οι επισκέπτες με αισθητηριακές ανάγκες μπορούν να δανειστούν πόρους, όπως βαριές κουβέρτες, ακουστικά ακύρωσης θορύβου, εργαλεία fidget, αφήνοντας την ταυτότητά τους στο Guest Services Desk στο Grand Foyer.
  • Θα πρέπει να προγραμματίσετε να φτάσετε τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την ώρα προβολής για να επιτρέψετε τον έλεγχο ασφαλείας.
  • Δεν υπάρχει έλεγχος αποσκευών, γι‘ αυτό συσκευάστε ελαφρά. Δεν επιτρέπονται τσάντες μεγάλου μεγέθους (μεγαλύτερες από 22″ x 14″ x 9″) και όλες οι τσάντες υπόκεινται σε έλεγχο.
  • Υπάρχουν 3 είσοδοι. Η κύρια είσοδος στην 6th Ave είναι προσβάσιμη με αναπηρικά αμαξίδια και είναι επίσης η καλύτερη για πρόσβαση στην πίσω ορχήστρα. Η είσοδος του 50ου δρόμου είναι η καλύτερη για τα μπροστινά καθίσματα της Ορχήστρας. Η είσοδος του 51ου δρόμου είναι η καλύτερη για όλα τα επίπεδα του ημιώροφου.
  • Το Radio City Music Hall απέχει 1,6χλμ. από το σταθμό Penn (20 λεπτά με τα πόδια) και ,8 μίλια από το σταθμό Grand Central (15 λεπτά με τα πόδια). Η πλησιέστερη πρόσβαση στο μετρό είναι το B/D/F/M στην οδό 47-50th & 6th Avenue και το 1 τοπικό τρένο στην οδό 50. & Broadway.
  • Τα καρότσια επιτρέπονται. Οι κλητήρες στο καθιστικό σας μπορούν να ελέγξουν το καρότσι σας δωρεάν.
  • Δεν υπάρχει επανείσοδος. Όλες οι έξοδοι είναι οριστικές.
  • Δεν επιτρέπονται τα τρόφιμα και τα ποτά έξω. Μπορείτε να το φέρετε άδεια επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού και μετά να τα γεμίσετε στα σιντριβάνια μέσα. (Επιλογές φαγητού και ποτών είναι διαθέσιμες για αγορά στο εσωτερικό)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Schreibe einen Kommentar