Quartile αποκτά Sidecar | Αμάξι μοτοσυκλέττας

0
Quartile αποκτά Sidecar |  Αμάξι μοτοσυκλέττας

Η απόκτηση συγκεντρώνει 5.000 επωνυμίες και 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια διαφημιστική δαπάνη υπό διαχείριση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – τεταρτημόριοη κορυφαία πλατφόρμα βελτιστοποίησης διαφημίσεων για κορυφαίους πωλητές της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει Αμάξι μοτοσυκλέτταςένας πάροχος τεχνολογίας μάρκετινγκ απόδοσης για εμπόρους λιανικής και επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί σε όλα μεγάλες διαφημιστικές πλατφόρμεςσυμπεριλαμβανομένων των Google, Microsoft Bing, Facebook, Instagram και Amazon.

Η Quartil εξαγοράζει την Sidecar

Οι δύο εταιρείες θα συνδυαστούν με το όνομα Quartil, αυξάνοντας το εμπορικό σήμα στη μεγαλύτερη πλατφόρμα διαφήμισης ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ καναλιών στον κόσμο. Και οι δύο πλατφόρμες εφαρμόζουν τη μηχανική μάθηση και την επεξεργασία φυσικής γλώσσας για την παροχή στρατηγικών και βέλτιστων πρακτικών βάσει δεδομένων σε εμπόρους επωνυμίας, ενώ παράλληλα προσφέρουν τις καλύτερες αναφορές και διαχείριση διαφημίσεων στην κατηγορία τους.

Η Quartile αναμένει ότι η εξαγορά θα διπλασιάσει το ποσό των διαφημιστικών δαπανών υπό διαχείριση σε όλες τις πλατφόρμες στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Η Unilever, η Burt’s Bees και η Thrasio είναι μεταξύ των περισσότερων από 5.000 επωνυμιών που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τις πλατφόρμες σε κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Amazon, η Google, Instacart, Walmart, Facebook και Shopify. Η συνδυασμένη εταιρεία θα έχει πελάτες σε 26 χώρες.

Οι συμπληρωματικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα και οι σχέσεις των δύο εταιρειών θα προσφέρουν ασυναγώνιστα οφέλη για τους συνδυασμένους πελάτες, τους υπαλλήλους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς σε ένα διαφορετικό σύνολο αγορών.” – Daniel Knijnik, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Quartile

«Συνδυάζοντας την καλύτερη λύση στην κατηγορία της Sidecar και τις καμπάνιες διαχείρισης τεχνογνωσίας για εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου DTC με την αποκλειστική μας πλατφόρμα ανάλυσης και βελτιστοποίησης που βασίζεται σε AI, θα δημιουργήσουμε την πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή σουίτα ηλεκτρονικού εμπορίου», δήλωσε ο Daniel Knijnik, συν. -ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος στην Quartil. „Οι συμπληρωματικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα και οι σχέσεις των δύο εταιρειών θα προσφέρουν ασυναγώνιστα οφέλη για τους συνδυασμένους πελάτες, τους υπαλλήλους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς σε ένα διαφορετικό σύνολο αγορών.

«Οι έμποροι λιανικής και οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μεγάλες πιθανότητες όταν πρόκειται να εμφανιστούν σε διαδικτυακές αγορές. Μόνο το 0,1% των προϊόντων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% των πωλήσεων σε αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, επομένως οι επωνυμίες αναγνωρίζουν ότι χρειάζονται μια ολιστική λύση για να τους βοηθήσουν να ανταγωνιστούν σε όλες τις αγορές και τους δικτυακούς τόπους απευθείας προς τους καταναλωτές», πρόσθεσε ο Knijnik.

Τόσο το Quartil όσο και το Sidecar έχουν γίνει μάρτυρες εκθετική αύξηση τα τελευταία χρόνια, καθώς ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των εμπόρων ηλεκτρονικού εμπορίου έχει οδηγήσει σε αυξημένες διαφημιστικές δαπάνες. Η Amazon είναι προβλέπεται να αυξήσει τα έσοδα από διαφημίσεις στα 24,47 δισεκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του 2021, μια αύξηση 55,5% σε ετήσια βάση, κλείνοντας τη διαφορά ως το τρίτο μεγαλύτερο δίκτυο διαφημίσεων στον κόσμο μετά την Google και το Facebook (των οποίων τα έσοδα από διαφημίσεις αυξήθηκαν 34% και 43%, αντίστοιχα). Οι πλατφόρμες παρέχουν στους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου ένα κρίσιμο πλεονέκτημα σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο.

«Μοιραζόμαστε ένα πάθος με την ομάδα Quartil να βοηθάμε τις μικρές επιχειρήσεις και τους μεγάλους λιανοπωλητές να αυξήσουν την έκθεσή τους, το κοινό αγορών και τις επωνυμίες τους σε όλα τα κανάλια», είπε. Andre Golsorkhi, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Sidecar. «Αυτή η εξαγορά είναι το απόλυτο παράδειγμα του πώς συνεχίζουμε να αναζητούμε τους πελάτες μας καθώς οι προκλήσεις τους γίνονται πιο περίπλοκες. Συνδυάζοντας τις ικανότητες και τις τεχνολογίες των Sidecar και Quartile, συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε την αριστεία μάρκετινγκ απόδοσης για την οποία βασίζονται σε εμάς οι έμποροι λιανικής».

Οι όροι της εξαγοράς δεν αποκαλύφθηκαν. Οι συνδυασμένες επιχειρήσεις θα περιλαμβάνουν μια ομάδα άνω των 300 ατόμων. Η Rockbridge Growth Equity, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών με έδρα το Ντιτρόιτ, η οποία αρχικά επένδυσε μειοψηφικό μερίδιο στην Quartile τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, θα παραμείνει ο κύριος θεσμικός επενδυτής στη συναλλαγή. Οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Sidecar θα κατέχουν επίσης σημαντικό μερίδιο της οντότητας Quartil μετά την εξαγορά. Η Investment Bank Canaccord Genuity υπηρέτησε ως αποκλειστικός οικονομικός σύμβουλος των Quartile και Rockbridge σε σχέση με τη συναλλαγή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της Sidecar», δήλωσε ο Kevin Prokop, ιδρυτής και Managing Partner της Rockbridge. «Η ομάδα της Sidecar έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική επιχείρηση. Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός Quartile και Sidecar δημιουργεί μια ξεχωριστή εταιρεία που βρίσκεται σε μοναδική θέση για να συλλάβει τις συναρπαστικές ευκαιρίες στον κλάδο του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου».

ΠΕΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΛΟΥ

Ιδρύθηκε το 2016, τεταρτημόριο είναι μια πλατφόρμα βελτιστοποίησης διαφημίσεων με τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για κορυφαίους πωλητές της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Amazon, το Walmart.com και το Instacart. Η διαφημιστική τεχνολογία της Quartil χρησιμοποιεί αποκλειστική τεχνολογία και έξι πατενταρισμένους αλγόριθμους για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο με βάση ακριβή δεδομένα για βελτιωμένη απόδοση και ανάπτυξη. Η πλατφόρμα Quartil είναι ένας εύχρηστος πίνακας εργαλείων που εξοπλίζει τους πωλητές με τα εργαλεία διαχείρισης των πολυμέσων λιανικής τους σε κάθε αγορά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιστοποιούν τις καμπάνιες σε επίπεδο προϊόντος για να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις, να μειώσουν το διαφημιστικό κόστος πώλησης (ACoS) και βελτίωση των περιθωρίων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.quartil.com.

ΠΕΡΙ SIDECAR

Η Sidecar προσφέρει αριστεία μάρκετινγκ απόδοσης σε λιανοπωλητές και επωνυμίες. Η προηγμένη τεχνολογία και τα ιδιόκτητα δεδομένα της Sidecar, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στο μάρκετινγκ απόδοσης, βοηθούν τους πελάτες της να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες των πιο ισχυρών καναλιών αναζήτησης, αγορών, κοινωνικών δικτύων και αγοράς του σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: getsidecar.com.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mark Tordik
[email protected]
215-644-6503


Μοιραστείτε αυτό το Δελτίο Τύπου

Schreibe einen Kommentar