Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας μέχρι τώρα!

2
Mint $50K Giveaway — Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μας μέχρι τώρα!

Minters, επιστρέφουμε με άλλο ένα δώρο που είναι ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ – με περισσότερες από 40 ευκαιρίες να κερδίσετε! Αυτή τη φορά θα ανακοινώσουμε 10 εβδομαδιαίες νικητές τον Ιούλιο που θα κερδίσει χρηματικά έπαθλα του $500 ή 1.000 $, έτσι έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Στο τέλος του μήνα, ένας τυχερός Minter θα επιλεγεί για να λάβει το μεγάλο έπαθλο $50.000 (και μην ανησυχείτε, οι εβδομαδιαίοι νικητές μπορούν επίσης να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο).

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση με 3 εύκολα βήματα:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Mint (αν δεν την έχετε ήδη).
 2. Συνδεθείτε στην εφαρμογή Mint οποιαδήποτε μέρα από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Μία σύνδεση = μία καταχώρηση, με περιορισμένες καταχωρίσεις σε μία ανά ημέρα. ΥΓ Μπορείτε να συνδεθείτε κάθε μέρα για να κερδίσετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε!
 3. Βεβαιωθείτε ότι οι οικονομικοί σας λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο νομισματοκοπείο που εμφανίζει τα έξοδά σας.

Θα ανακοινώνουμε τους εβδομαδιαίους νικητές στα κοινωνικά μας κανάλια, γι‘ αυτό φροντίστε να μας ακολουθείτε Κελάδημα, Ίνσταγκραμκαι Facebook για τις τελευταίες ενημερώσεις.

Για το πλήρες σύνολο των επίσημων κανόνων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στους κληρώσεις δώρων 50.000 $, κάντε κλικ εδώ. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, στις 23:59 PT.

Συγχαρητήρια στον νικητή του Giveaway του Mint $10k του Ιουνίου, Michael M από το Pismo Beach, CA.

Νικητής κληρώσεων Ιουνίου

Είτε θέλετε να καλύψετε τους λογαριασμούς του ενοικίου ή των ειδών παντοπωλείου σας είτε να προσθέσετε τις οικονομίες των διακοπών σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποδώσουμε την κοινότητα του νομισματοκοπείου μας. Είμαστε περήφανοι που ενδυναμώνουμε το προσωπικό σας οικονομικό ταξίδι και σας βοηθάμε να πετύχετε τους στόχους σας με πληροφορίες, συμβουλές και όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα μέρος.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ. ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Ανοιχτό μόνο σε νόμιμους κατοίκους των 50 Ηνωμένων Πολιτειών ή DC, ηλικίας 18 ετών και άνω. Άκυρο όπου απαγορεύεται.

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

24 απαντήσεις στο „Δώρο 50.000 $ νομισματοκοπείου – το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ μας!“

 1. Πρέπει να είσαι στα social media για να κερδίσεις;

  • Γεια Roxanne, δεν απαιτούνται μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς μπείτε κάνοντας είσοδο στην εφαρμογή Mint. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email.

 2. Ανακοινώσατε τον νικητή Απριλίου-Ιουνίου;

  • Γεια σου Peter, το κάναμε, ο Michael M. ήταν ο νικητής των κληρώσεων Απριλίου-Ιουνίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε πάνω από 40 νικητές για αυτόν τον επόμενο γύρο!

 3. Δεν μπορώ να ανοίξω το επίσημο έγγραφο κανόνων… τι είδους αρχείο είναι αυτό;;

 4. Γειά σου! Ως μαύρη γυναίκα μηχανικός (αρχιτεκτονική/κτηματομεσιτική) απολαμβάνω την αλληλεπίδραση με αυτήν την εταιρεία για την προώθηση της οικονομικής ικανότητας.

 5. Πώς μπορώ να ξέρω εάν το χρηματοπιστωτικό μου ίδρυμα συμμετέχει σύμφωνα με τους κανόνες εισόδου;

  • Γεια σου Emillie, Εφόσον ο τραπεζικός λογαριασμός του χρηματοπιστωτικού σου ιδρύματος είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή, είσαι έτοιμος και πληροί τις προϋποθέσεις.

 6. Δεν κάνω social media. Θα συνεχίσετε να επικοινωνείτε μαζί μου αν κερδίσω;

  • Ναι, ταχυδρομούμε απευθείας στον νικητή.

   • Annemarie, για να ανακεφαλαιώσω τον εαυτό μου και τους άλλους που μπορεί να το διαβάσουν. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνδεόμαστε στην εφαρμογή Mint σε συνδυασμό με τα συνδεδεμένα χρηματοοικονομικά μας χαρτοφυλάκια, τότε έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την εγγραφή για την ημέρα; Ευχαριστώ!

 7. Γεια, για να διευκρινίσω αυτό το μέρος –
  „Βεβαιωθείτε ότι οι οικονομικοί σας λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο νομισματοκοπείο που εμφανίζει τα έξοδά σας.“

  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδέσω όλους τους λογαριασμούς μου μέσω της εφαρμογής Mint ή απλώς να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό;

  • Γεια σου Μαρία, θέλεις απλώς να βεβαιωθείς ότι οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι. Ελπίζω να βοηθήσει να διευκρινιστεί!

 8. Οι λογαριασμοί μου είναι μόνο κατά 90% ολοκληρωμένοι γιατί δεν έχω ολοκληρωμένο Real Estate, καθώς δεν έχω ακίνητο. Αυτό με κάνει ακατάλληλο;

  • Γεια σου Andrea, Εφόσον οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι, πληροίς τα κριτήρια. Ακούγεται ότι πρέπει να είσαι έτοιμος. Όσες περισσότερες ημέρες συνδέεστε στην εφαρμογή Mint, τόσο περισσότερες συμμετοχές θα έχετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας!

 9. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα social media. Δεν κάνω tweet, snapchat, Instagram ή χρησιμοποιώ το Facebook. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να μπω;

  • Γεια σου Angus, Δεν απαιτούνται μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτήν την κλήρωση, απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή Mint καθημερινά για συμμετοχές.

 10. Έχω ορίσει τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή Mint ως αυτόματα συνδεδεμένο. Πρέπει να συνδέομε μη αυτόματα (εισαγωγή διεύθυνσης email και κωδικού πρόσβασης) καθημερινά για να υπολογίζεται ως καταχώριση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Schreibe einen Kommentar