Kid Banking App που διδάσκει σύνθετο ενδιαφέρον (50 $ μπόνους) — My Money Blog

0
Kid Banking App που διδάσκει σύνθετο ενδιαφέρον (50 $ μπόνους) — My Money Blog

Ενημέρωση Απρίλιος 2022: Αυτός συνεχίζει να είναι ο «κουμπαράς» της επιλογής μας, επιτρέποντας στα παιδιά να παρακολουθούν τα υπόλοιπα τους να μεγαλώνουν στο iPad. Μόλις έλαβα ένα e-mail ότι η Till Financial διπλασιάζει το μπόνους ανοίγματος σε $50 για το υπόλοιπο αυτού του μήνα. Για να λάβετε το μπόνους $50: Ανοίξτε έναν λογαριασμό μέσω αυτού του συνδέσμουεισαγάγετε τον κωδικό παραπομπής μου JP8548 κατά την εγγραφή, δημιουργήστε μια οικογένεια, χρηματοδοτήστε με τουλάχιστον 20 $ και μεταφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό (ακόμα και 0,01 $) σε έναν παιδικό λογαριασμό.

Αρχική κριτική:

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στην κατηγορία „Χρεωστική κάρτα με δυνατότητα επαναφόρτωσης για παιδιά“, όπου οι γονείς μπορούν να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και τα παιδιά μπορούν να τα ξοδέψουν. Ωστόσο, έψαχνα για μια καλύτερη εφαρμογή που μπορεί να απεικονίσει τη δύναμη του σύνθετου ενδιαφέροντος και της αναβολής ικανοποίησης. Μέχρι την οικονομική επιτρέπει στον γονέα να παρέχει κίνητρα για αποταμιεύσεις μέσω προσαρμοσμένων ποσών αντιστοίχισης και τόκων. Η ιδέα είναι να τους παρέχουμε ένα ασφαλές μέρος για να αποτύχουν και να μάθουν, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το μάθουν αργότερα λόγω χαμένων ευκαιριών και χρέους πιστωτικής κάρτας. Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά σημεία που ακολουθούνται από λεπτομέρειες σχετικά με τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς μηνιαίες χρεώσεις. Δεν υπάρχει premium επίπεδο, επομένως ούτε καν αιτήματα για „αναβάθμιση“.
  • Το παιδί μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας. Ο ιδιοκτήτης οικογένειας πρέπει να είναι 18+.
  • Δωρεάν εικονική και προαιρετική φυσική χρεωστική κάρτα Visa.
  • Τώρα υποστηρίζει εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android.
  • Τραπεζικές υπηρεσίες που παρέχονται από την Coast Community Bank, μέλος FDIC.
  • Δεν καταβάλλονται τόκοι.

Αντιστοιχίστε κάθε συνεισφορά αποταμίευσης. Οι γονείς μπορούν να ενθαρρύνουν τις μεταφορές σε αποταμιεύσεις αντιστοιχίζοντας κάθε μεταφορά με ένα προσαρμοσμένο ποσοστό. Για παράδειγμα, αν μετακινήσουν 10 $ από τον κάδο δαπάνης τους στον κάδο Ταμιευτηρίου, μπορεί να ταιριάξετε άλλα 5 $ ή 10 $. Τυχόν μεταφορές τόσο εντός όσο και εκτός αποταμίευσης πρέπει να εγκρίνονται από λογαριασμό γονέα/διαχειριστή.

Πληρώστε μηνιαίους «τόκους» στα υπόλοιπα αποταμίευσης. Οι γονείς μπορούν επίσης να ενθαρρύνουν τη συσσώρευση αποταμιεύσεων πληρώνοντας ένα προσαρμοσμένο επιτόκιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους πληρώνετε 5% ή 10% μηνιαίως για λίγο και να δείτε αν παρατηρούν πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει σύνθετο αν δεν το αγγίξουν. 5% αύξηση κάθε μήνα σε συνδυασμό για ένα έτος είναι +80% αύξηση, δηλαδή 100 $ θα μετατραπούν σε $180. 10% αύξηση κάθε μήνα σε συνδυασμό για ένα χρόνο είναι +213% αύξηση, δηλαδή 100 $ θα μετατραπούν σε $313!

Αυτόματο εβδομαδιαίο επίδομα ή εφάπαξ μεταφορές. Ρυθμίζετε το επίδομα σε „αυτόματο πιλότο“ μία φορά την εβδομάδα ή απλώς δίνετε χειροκίνητα.

Αποθήκευση για συγκεκριμένο στόχο. Το παιδί σας μπορεί να βάλει έναν στόχο (π.χ. 100 $ για τα Airpods) και στη συνέχεια να ανακατευθύνει το επίδομά του, άλλα εισοδήματα ή να ζητήσει δώρα από φίλους και συγγενείς σε αυτόν τον στόχο.

Καθήκοντα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μενού συγκεκριμένων εργασιών μαζί με συγκεκριμένες πληρωμές (π.χ. 25 $ για το κούρεμα του γκαζόν.) Οι εργασίες μπορούν να διατίθενται καθημερινά, εβδομαδιαία ή εφάπαξ.

Αν είναι δωρεάν, πώς σχεδιάζει ο Till να κερδίσει χρήματα; Αυτό το απόσπασμα από TechCrunch το συνοψίζει καλά:

Εκτός από το να κερδίζει χρήματα από διατραπεζικές προμήθειες, ο Till στοχεύει να κερδίζει έσοδα συνεργαζόμενος με εμπόρους για να προσφέρει ανταμοιβές στους χρήστες. Σχεδιάζει επίσης να κερδίσει τέλη παραπομπής παραπέμποντας τους εφήβους σε άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όταν μεγαλώσουν και έχουν διαφορετικές ανάγκες.

«Δεν είναι πρόθεσή μας να είμαστε για πάντα η τράπεζα του γιου ή της κόρης σας. Είναι πρόθεσή μας να γίνουμε η πρώτη τους τράπεζα», είπε ο Burton. «Λοιπόν, όταν φτάσουν στην ηλικία της ενηλικίωσης, τους δίνουμε στην πραγματικότητα ένα high-five από την πλατφόρμα μας και τους παρουσιάζουμε ίσως το πρώτο τους δάνειο στο κολέγιο ή την πρώτη τους πιστωτική κάρτα».

Το Till προσφέρει μπόνους εγγραφής για νέους πελάτες; Ναι, εάν κάνετε αίτηση στο αυτός ο σύνδεσμος και εισάγετε τον κωδικό παραπομπής μου JP8548 κατά την εγγραφή, θα λάβετε $25 τώρα 50 $ μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, δημιουργήσετε μια οικογένεια, χρηματοδοτήστε με τουλάχιστον 20 $ και μεταφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό (ακόμα και 0,01 $) σε έναν παιδικό λογαριασμό. Το μπόνους μετρητών μου έφτασε χωρίς πρόβλημα.

Τα παιδιά μου εξακολουθούν να είναι στη νεότερη πλευρά, επομένως το χρησιμοποιώ κυρίως ως εικονικό κουμπαρά για τα παιδιά μου μέχρι στιγμής, καθώς μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να δουν το (αυξανόμενο) υπόλοιπο. Αναμένω να τους επιτρέψω σταδιακά να χειρίζονται χρήματα και να αναλαμβάνουν κάποια ευθύνη για τις αποφάσεις τους για τις δαπάνες και την αποταμίευση.

Συμπέρασμα. Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή εκπαιδευτικών δαπανών για τα παιδιά σας, ρίξτε μια ματιά στο Till. Αυτός δεν είναι ένας λογαριασμός „υψηλού ενδιαφέροντος“, αλλά περισσότερο για να τους δείξουμε πώς αθροίζονται οι σύνθετοι τόκοι και η σταθερή αποταμίευση. Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να μάθουν την αναβαλλόμενη ικανοποίηση σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Υπάρχει επί του παρόντος ένα μπόνους παραπομπής για νέους πελάτες.

Schreibe einen Kommentar