HVAC Leasing: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

1
HVAC Leasing: Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Κανένας σχέδια για το σύστημα HVAC τους για να λειτουργήσει. Αλλά το σύμπαν έχει έναν αστείο τρόπο να σκοτώνει το AC κατά τη διάρκεια ενός κύματος καύσωνα και τη ζέστη ακριβώς πριν υποτίθεται ότι θα διοργανώσετε ένα πάρτι διακοπών.

Εάν είχατε ποτέ μια σπασμένη θερμάστρα το χειμώνα, ξέρετε ότι μια λειτουργική μονάδα HVAC δεν είναι κάτι χωρίς το οποίο μπορείτε να ζήσετε. Δυστυχώς, αυτά δεν είναι φθηνά. Ένα νέο σύστημα θα μπορούσε να τρέχει τους ιδιοκτήτες σπιτιού οπουδήποτε $5.000 έως $12.000ανάλογα με το μέγεθος, τη μάρκα και τη διάταξη του σπιτιού.

Αλλά εδώ είναι το λάκτισμα: 56% των Αμερικανών είπε στον Bankrate ότι δεν έχουν αρκετά αποθηκευμένα για να καλύψουν ακόμη 1.000 $ σε απρογραμμάτιστα έξοδα. Στην πραγματικότητα, λίγο περισσότερο από το ένα τέταρτο αυτών των ανθρώπων θα χρειαστεί να καλύψει έναν λογαριασμό έκπληξη με πιστωτική κάρτα ή δάνειο.

Τι γίνεται όμως με τη χρηματοδότηση HVAC για ιδιοκτήτες κατοικιών με κακή πιστωτική βαθμολογία; Για αυτούς, η μίσθωση HVAC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ξεκινήσουμε καλύπτοντας μερικές από τις λεπτομέρειες της μίσθωσης HVAC.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ HVAC;

Στο πιο βασικό επίπεδο, η χρηματοδοτική μίσθωση είναι απλώς ένας άλλος τρόπος χρηματοδότησης ενός συστήματος HVAC. Όπως η μίσθωση αυτοκινήτου ή smartphone, η μίσθωση HVAC είναι μια τριμερής σχέση:

  • Το οικονομικό μέρος (ή ο εκμισθωτής) κατέχει το σύστημα και πληρώνει τον ανάδοχο.
  • Ο ανάδοχος εγκαθιστά και συντηρεί το σύστημα HVAC.
  • Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού (ή ο μισθωτής) πληρώνει για το σύστημα σε μηνιαίες δόσεις.

Μια μίσθωση μπορεί να διαρκέσει 10 ή περισσότερα χρόνια, επομένως αυτή είναι μια μεγαλύτερη σχέση από την παραδοσιακή χρηματοδότηση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ HVAC;

Όλο και περισσότερο, οι ιδιοκτήτες κατοικιών θέλουν οι εργολάβοι να προσφέρουν στους πελάτες χρηματοδότηση για να μειώσουν την οικονομική επιβάρυνση της συντήρησης και αντικατάστασης HVAC. Υπάρχουν πολλές λύσεις, αλλά ορισμένες – όπως τα δάνεια με σταθερό επιτόκιο – ευνοούν άτομα με υψηλότερα πιστωτικά σκορ.

Η μίσθωση HVAC είναι μια προσβάσιμη επιλογή για ιδιοκτήτες κατοικιών με φτωχό πιστωτικό ιστορικό που μπορεί να δυσκολεύονται να λάβουν έγκριση για δάνειο. Τα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης έχουν πιο ήπιες απαιτήσεις επιλεξιμότητας από την παραδοσιακή χρηματοδότηση. Αντί να εκτελέσει πιστωτικό έλεγχο, ο εκμισθωτής χρειάζεται απλώς απόδειξη ιδιοκτησίας σπιτιού, κέρδη μισθοδοσίας και ενεργό τραπεζικό λογαριασμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HVAC ΤΟΥ;

Το κακό πιστωτικό ιστορικό και το μικρό πιστωτικό ιστορικό είναι δύο λόγοι για τους οποίους ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να σκεφτεί να μισθώσει το σύστημα HVAC. Ωστόσο, η μίσθωση HVAC έχει άλλα πλεονεκτήματα που μερικοί μπορεί να βρουν ελκυστικά.

Για παράδειγμα, οι μισθώσεις HVAC καλύπτουν συνήθως επισκευές και συντήρηση ρουτίνας, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν θα είναι έτοιμοι για σέρβις. Με τις τιμές του εξοπλισμού να αυξάνονται, η κατανομή των μηνιαίων πληρωμών σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η απόλαυση συντήρησης μηδενικού κόστους είναι σίγουρα ελκυστική.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ HVAC

Η μίσθωση HVAC ωφελεί περισσότερο από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ως ανάδοχος, θα μπορείτε να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε μια μεγαλύτερη ομάδα πελατών. Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τα λεπτότερα σημεία της μίσθωσης HVAC, ώστε να μπορείτε να συμβουλεύετε σωστά τους πελάτες σας και να προστατεύετε την επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ της μίσθωσης HVAC και της μίσθωσης HVAC; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι πελάτες σας να μην το κάνουν, επομένως πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη διάκριση όταν προσφέρετε χρηματοδότηση σε πελάτες. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση:

  • Όταν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού συνάπτει σύμβαση μίσθωσης HVAC, δεν είναι κάτοχος του συστήματος HVAC. Αντίθετα, συμφωνούν να πληρώσουν στον εκμισθωτή μια καθορισμένη μηνιαία αμοιβή για να τη χρησιμοποιήσει για καθορισμένη περίοδο. Στο τέλος της μίσθωσης, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να αποφασίσει εάν θα πληρώσει ένα τέλος για να διατηρήσει το σύστημα ή αν θα εισαγάγει νέα μίσθωση.
  • Ένα συμβόλαιο μίσθωσης HVAC είναι παρόμοια με μια παραδοσιακή μίσθωση, εκτός από τον πελάτη θα κατέχετε το σύστημα HVAC στο τέλος της σύμβασης. Με αυτόν τον τρόπο, η μίσθωση προς ιδιοκτησία μοιάζει περισσότερο με πρόγραμμα δόσεων.

Πέρα από τους δύσκολους όρους, ο μεγαλύτερος ελέφαντας στο δωμάτιο είναι το ενδιαφέρον. Εάν έχετε συνηθίσει να προσφέρετε πιο παραδοσιακές επιλογές χρηματοδότησης, τα υψηλότερα επιτόκια στα προγράμματα χρηματοδοτικής μίσθωσης HVAC μπορεί να φαίνονται απωθητικά. Κατανοητός. Όμως, όπως συμβαίνει με όλους τους τύπους χρηματοδότησης πελατών, η πίστωση υψηλότερου κινδύνου συνοδεύεται από υψηλότερα επιτόκια. Είναι σύνηθες οι εργολάβοι ή οι πλατφόρμες χρηματοδότησης να προσφέρουν μίσθωση HVAC μόνο εάν ο ιδιοκτήτης σπιτιού δεν μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για άλλες επιλογές δανείου.

Τέλος, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους συνεργάτες χρηματοδότησης πριν προσφέρετε επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης στους πελάτες σας. Στην FTL Finance, για παράδειγμα, δεν προσφέρουμε απευθείας μίσθωση HVAC, αλλά ορισμένοι από τους συνεργάτες του κλάδου μας, όπως OPTIMUS, κάνω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνδέουμε τους εργολάβους μας με συνεργάτες ή προγράμματα που μπορούν να τους βοηθήσουν να λάβουν περισσότερες εγκρίσεις για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού τους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρηματοδότηση HVAC και τους συνεργάτες μας δανειστές, ελέγξτε τις επιλογές του προγράμματος μας.

Schreibe einen Kommentar