Best Aerogarden for Martuce (Ένας γρήγορος οδηγός)

0
Best Aerogarden for Martuce (Ένας γρήγορος οδηγός)

ο καλύτερο Aerogarden για μαρούλι μπορεί να είναι μια ανταποδοτική εμπειρία, αλλά μπορεί επίσης να είναι απογοητευτική αν δεν καταλαβαίνετε τι να κάνετε. Το μαρούλι μεγαλώνει σε ένα πλούσιο πράσινο με γλυκιά γεύση και τραγανή πινελιά σε περίπου 2 έως 3 εβδομάδες.

Αυτό κάνει ότι είναι καλύτερο για το γαρνίρισμα άλλων πιάτων ή σαλατών. Υπάρχουν πολλά Aerogarden για μαρούλια για να επιλέξετε με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για να αποκτήσετε το σωστό απαιτεί να είστε πολύ πρόθυμοι.

AeroGarden w Salad Bar Farm 24Plus Best Aerogarden for Martuce product 2
AeroGarden w Salad Bar Farm 24Plus – via Amazon.com

Πώς λειτουργεί το Aerogarden για μαρούλι

Είναι ένας ολοκληρωμένος εσωτερικός κήπος που έχει επίσης αυτοέλεγχο. Συνήθως, μπορείτε να το τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε, και είναι σίγουρο ότι θα αναπτυχθεί οτιδήποτε. Είναι χτισμένο στην τεχνολογία της αεροπονίας, που είναι το υποσύνολο της υδροπονίας. Έχει την τεχνική που αφήνει τα φυτά να αναπτυχθούν χωρίς χώμα.

Υπάρχει ανάγκη για διαλυτά λιπάσματα, νερό και ηλιοφάνεια για να ευδοκιμήσουν τα φυτά. Η στάθμη του νερού του AeroGarden για μαρούλια ρυθμίζεται με τη χρήση αντλίας.

Συνήθως, αυτό διασφαλίζει ότι το φυτό λαμβάνει το νερό που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει. Η φωτεινότητα και η θερμοκρασία ελέγχονται χρησιμοποιώντας φώτα LED.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Συνήθως, χρησιμοποιεί LED 30 Watt. Μπορεί να διατηρήσει θερμοκρασία περίπου 65 έως 76°F, η οποία είναι καλύτερη για την καλλιέργεια φυτών. Διαθέτει επίσης ένα κατάστρωμα ανάπτυξης, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τους λοβούς σπόρων ή τα φυτά.

Ομοίως, περιέχει μια βάση που έχει διαλυτό λίπασμα και νερό. Αυτό ρυθμίζεται για να βοηθήσει στη διατήρηση της διατροφικής ισορροπίας. Θα λάβετε έξυπνα Aerogardens για μαρούλι που σας ειδοποιούν για κάποιες αλλαγές.

Συμβουλές για την περιποίηση μαρουλιού στο AeroGarden για μαρούλια

Κάθε φυτό μεγαλώνει λίγο διαφορετικά και ενώ το AeroGarden για μαρούλι διευκολύνει την ανάπτυξη, χρειάζεστε μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να βοηθήσετε το μαρούλι να αναπτυχθεί καλύτερα. Αυτό περιλαμβάνει:

· Φώτα χαμηλής θέσης

Το μαρούλι είναι το φυτό εδαφοκάλυψης που δεν αναπτύσσεται πολύ καλά στον αέρα. Πρέπει να σκεφτείτε να τοποθετήσετε τα φώτα κοντά στο λοβό έχοντας αυτό κατά νου. Όταν κλαδεύετε ή αραιώνετε φυτά, μην μετακινείτε την ελαφριά κουρτίνα προς τα πάνω.

Αυτό κάνει το μαρούλι να αναπτυχθεί προς τα έξω και όχι προς τα πάνω, κάτι που είναι μια προτιμώμενη κατεύθυνση για το μαρούλι. Ουσιαστικά, αν το μαρούλι αρχίσει να μαυρίζει όταν πλησιάσει πολύ κοντά στο φως, αξίζει να το ανεβάσετε λίγο, αλλά το στήσιμο κρατά το φως πολύ κοντά.

· Τοποθετήστε φωτάκια 4 έως 6 ίντσες πάνω από το μαρούλι

Το σύστημα φωτισμού LED για το AeroGarden για μαρούλια είναι εξαιρετικό και γι‘ αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο έχει φτάσει στην πρώτη γραμμή των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας. Συνήθως, η μόνη πρόκληση είναι ότι μερικές φορές προκαλεί τα φυτά να βιδώνουν.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα πηγαίνει. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συνέβη ξαφνικά. Καθώς το μαρούλι βγαίνει και δεν υπάρχει αρκετό φως, οι κορυφές ενός φυτού γίνονται άχρηστες.

Το ύψος 4-6 ίντσες είναι ιδανικό για τύπους μαρουλιού. Είναι αρκετά χαμηλό για να προσθέσει θρεπτικά συστατικά και αρκετά υψηλό για να σταματήσει τα περισσότερα προβλήματα βιδώματος.

· Προσθέστε περισσότερα φώτα

Εάν το φως βοηθά στην ανάπτυξη και τη φωτοσύνθεση, δεν πρέπει να το προσθέσετε περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν επιβιώνουν όλα τα φυτά σε υπερβολικό φως. Ωστόσο, το μαρούλι είναι διαφορετικό. Μπορεί να ευδοκιμήσει σε επιπλέον φως.

Πρέπει να προσθέσετε περισσότερα φώτα αγοράζοντας επιπλέον AeroGarden για μαρούλι ή να αναβαθμίσετε σε ένα πιο εκτεταμένο σύστημα.

Να θυμάστε ότι χρειάζεστε ειδικό φωτισμό, όπως η ακτινοβολία UVB, για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη των φυτών. Τα κανονικά φώτα δεν αρκούν καθώς δεν παρέχουν βασική ακτινοβολία και θρεπτικά συστατικά.

· Χρησιμοποιήστε έναν ανεμιστήρα για να προσθέσετε επιπλέον τραγανό

Πολλοί προτιμούν το μαρούλι με επιπλέον τραγανό και το μεγαλύτερο παράπονο για το μαρούλι είναι ότι μαραίνεται. Το μαρούλι αποκτά το πιο τραγανό από τη σκληρότητα για να αντέχει τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες έξω. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο μέσα, επομένως δεν αναπτύσσει τις ίνες.

Ένα ενδιαφέρον κόλπο είναι να βάλετε μια μικρή βεντάλια δίπλα στα φυτά καθώς μεγάλωναν και να την αφήσετε να φυσήξει για μερικές ώρες. Αυτό προσομοιώνει τον άνεμο και βοηθά στη σκλήρυνση του μαρουλιού, προσφέροντας του το καλύτερο τραγανό μετά τη συγκομιδή.

· Διατηρήστε τη θερμοκρασία του αέρα χαμηλότερη

Αποφύγετε την ενεργοποίηση του καλοριφέρ μέχρι το σπίτι να φτάσει τους 13°C. Εάν έχετε ένα ζεστό σπίτι, το μαρούλι δεν θα μεγαλώσει επίσης. Είναι φυτό με ψυχρότερο κλίμα και ευδοκιμεί σε θερμοκρασίες από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Διατηρήστε την αποθήκευση του μαρουλιού σε αυτή τη θερμοκρασία και θα αναπτυχθεί καλύτερα.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να δίνουν στα φυτά τους επιπλέον φως τοποθετώντας τα στο παράθυρο. Αν και αυτή φαίνεται να είναι η καλύτερη ιδέα και ισχύει για άλλα φυτά, το μαρούλι δεν αναπτύσσεται σε ζεστά κλίματα. Ακόμα κι αν το δωμάτιο είναι 21 βαθμούς Κελσίου, η φωτεινή ενέργεια που προέρχεται από το παράθυρο θα ανεβάσει τη θερμοκρασία του φυτού και θα κάνει το μαρούλι να μειώνεται.

FAQ

Πόσο διαρκεί το μαρούλι στο AeroGarden για μαρούλι;

Το Aerogarden για μαρούλι είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να καλλιεργείτε φυτά εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, δεν αντέχουν όλα τα φυτά ταυτόχρονα.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φυτό έχει το δικό του αναπτυξιακό πρότυπο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο καιρό θα ζήσουν τα φυτά-στόχοι. Η μέση διάρκεια ζωής του μαρουλιού είναι δύο μήνες. Ωστόσο, μερικά μαρούλια μπορούν να επιβιώσουν για περίπου τρεις μήνες.

Γιατί το AeroGarden για μαρούλι είναι πηγή πικράδας;

Οι περισσότεροι κηπουροί στο σπίτι έχουν δείξει τη δυσαρέσκειά τους με την πικρία στα μαρούλια. Αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι το νερό δεν είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, μπορεί να οφείλεται στο ότι το νερό είναι πολύ ζεστό ή δεν περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά. Το νερό που χρησιμοποιείται εδώ πρέπει να είναι παγάκια ή παγωμένο.

Είναι πολλά υποσχόμενο να καλλιεργήσουμε ντομάτες και μαρούλια στο ίδιο AeroGarden για μαρούλι;

Η καλλιέργεια ντομάτας και μαρουλιού σε έναν υπαίθριο κήπο ή ένα δοχείο είναι καλύτερο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το AeroGarden για μαρούλι, η ανάμειξη ντομάτας και μαρουλιού δεν είναι καλή ιδέα. Δεδομένου ότι φτάνουν σε διαφορετικά ύψη, είναι ιδανικό για την ανάπτυξή τους χωριστά.

Είναι ασφαλές για χρήση το AeroGarden για μαρούλια;

Το AeroGarden για μαρούλια είναι απολύτως ασφαλές. Είναι κατασκευασμένο από πολυμερή μακράς διαρκείας, ανθεκτικά και ασφαλή για τρόφιμα. Αυτό το καθιστά χωρίς BPA και ασφαλές από δυνητικά επιβλαβείς ουσίες. Είναι ένας τρόπος για να καλλιεργήσετε φυτά χωρίς χώμα και να προσφέρετε αποκλειστικά θρεπτικά συστατικά.

Ωστόσο, είναι αυτοματοποιημένο και έχει αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Έτσι, καλλιεργεί τα φρέσκα λαχανικά στον κήπο ακριβώς στον πάγκο σας. Αν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, θα ανταμειφθείτε με εξαιρετικά προϊόντα. Επιπλέον, βελτιώνει το περιβάλλον και μειώνει τις εκπομπές.

Το AeroGarden για μαρούλια έχει διαμορφωθεί όμορφα στη σημερινή κοινωνία, όπου η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Καταναλώνει 90 τοις εκατό λιγότερο νερό από το κανονικό, εξοικονομώντας νερό. Ουσιαστικά, είναι ένα φανταστικό μοντέλο.

Είναι φυτό το μαρούλι;

Ναι, το μαρούλι είναι ένα φυτό που προτιμά να αναπτύσσεται σε θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς. Εάν η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 21 βαθμούς, το μαρούλι θα βιδωθεί. Συνήθως, η βίδα είναι όταν το φυτό στέλνει ψηλά λουλούδια πριν πάνε στους σπόρους, παράγοντας πικρά φύλλα.

Πώς συλλέγεται το μαρούλι ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται;

Κόψτε τα εξωτερικά φύλλα του μαρουλιού περίπου 1 ίντσα πάνω από το στέμμα του. Ουσιαστικά, αυτό προστατεύει το στέμμα και το μαρούλι συνεχίζει να μεγαλώνει. Κόψτε το μαρούλι όσο χρειάζεται όταν τα φύλλα έχουν μήκος 3 έως 6 ίντσες. Στη συνέχεια, ποτίζετε τακτικά το μαρούλι για να προωθήσετε την ανάπτυξη ακόμη και μετά την έναρξη της συγκομιδής.


Το καλύτερο προϊόν Aerogarden για Μαρούλια

AeroGarden με Salad Bar Farm 24Plus για μαρούλι

AeroGarden w Salad Bar Farm 24Plus Best Aerogarden for Martuce προϊόν

Αυτό το aerogarden για μαρούλια είναι το κορυφαίο προϊόν της αγοράς για το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας εσωτερικού χώρου. Παρέχει ασφαλείς και φρέσκες επιλογές τροφίμων για πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Έρχεται με μια στοιβαζόμενη αρθρωτή σχεδίαση, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλούς κήπους στον ζωντανό τοίχο για να ταΐσετε όλη την οικογένεια.

Ο πίνακας ελέγχου κήπου ή η έξυπνη συσκευή λειτουργεί ως χρήσιμη υπενθύμιση για την προσθήκη θρεπτικών συστατικών και νερού. Εξίσου σημαντικό, αυτό το προϊόν διαθέτει υποστήριξη πελατών με ένα πάτημα και εύκολη πρόσβαση σε διορατικές συμβουλές που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε το καλύτερο από το σύστημα καλλιέργειας υδροπονίας.

Θα λάβετε τα δύο προσαρμόσιμα, πλήρους φάσματος 60 Watt, μηχανοκίνητα φώτα ανάπτυξης LED που ελέγχουν εξ ολοκλήρου τον κήπο με τα βότανα. Επίσης, τα φώτα ανάπτυξης υψηλής απόδοσης μπορούν να προσαρμοστούν σε μια συγκεκριμένη ανάγκη των φυτών για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη φωτοσύνθεση, την ανάγνωση σε γρήγορες άφθονες συγκομιδές και τη φυσική ανάπτυξη.

Εκτιμώ πολύ τη σχεδίαση αυτόματης μείωσης φωτός ανατολής ή δύσης ηλίου που σταδιακά χαμηλώνει και φωτίζει τα φώτα στην επιθυμητή διάρκεια και ώρα κάθε νύχτα και μέρα, βάζοντας και ξυπνώντας αργά.

Ομοίως, το καθένα μεγαλώνει ελαφρύ και εκτείνεται 24 ίντσες σε ύψος για να επιτρέψει στις ψηλές ντομάτες και τις πιπεριές σας να ωριμάσουν πλήρως, ενώ παράλληλα μεγαλώνουν μικρότερα λαχανικά, λουλούδια και βότανα συνολικά.

Πλεονεκτήματα

  • Προσφέρει φρέσκες και ασφαλείς επιλογές φαγητού
  • Υποστήριξη πελατών με ένα πάτημα
  • Εύκολο στη συναρμολόγηση
  • Είναι πλήρως προσαρμόσιμο
  • Μπορείτε να συνδέσετε πολλούς κήπους
  • Μεγιστοποιεί τη φωτοσύνθεση
  • Εύχρηστος
Μειονεκτήματα

  • Χωρίς οδηγίες συναρμολόγησης
  • Δεν παρέχει υποστήριξη πελατών

συμπέρασμα

Το μαρούλι μπορεί να είναι το ιδανικό φυτό για τον εσωτερικό κήπο. Εάν θέλετε μια γρήγορη και συνεπή συγκομιδή, αυτά τα φυτά μπορούν να ευδοκιμήσουν κάτω από το AeroGarden για μαρούλι. Εξασφαλίζει φυτά μακράς διαρκείας και χαμηλής συντήρησης που μπορούν να διαχειριστούν ακόμη και οι μικρότεροι κηπουροί καλλιεργώντας τα με λίγα εύκολα βήματα.

Schreibe einen Kommentar