AGent+ Καθαριστικό σκληρών επιφανειών και πολλαπλών επιφανειών για το σπίτι σας

0
AGent+ Καθαριστικό σκληρών επιφανειών και πολλαπλών επιφανειών για το σπίτι σας

Έλαβα αυτό το προϊόν δωρεάν από MomsMeet να χρησιμοποιήσω και να δημοσιεύσω τις ειλικρινείς απόψεις μου. Παρασχέθηκε αποζημίωση για αυτήν την ανάρτηση και αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών.

Μου αρέσει να έχω ένα καθαρό σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι μου είναι πάντα πεντακάθαρο, αλλά όταν είναι είμαι στην ευτυχισμένη θέση μου.

Έμαθα πώς να καθαρίζω ένα μικρό σπίτι ενώ ήμουν στο κολέγιο. Είμαι για πάντα ευγνώμων για εκείνη την καλοκαιρινή δουλειά που με έκανε να καθαρίζω τα διαμερίσματα σε βάθος κάθε μέρα. Αυτή η εμπειρία με εξυπηρέτησε καλά.

Καθώς η ζωή γίνεται πιο πολυάσχολη, δεν έχω τόσο πολύ χρόνο να αφιερώσω στον καθαρισμό που έκανα παλιά, επομένως χρειάζομαι τα προϊόντα μου να δουλέψουν σκληρότερα.

Το να έχω ένα κατοικίδιο στο σπίτι σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζω ακόμα περισσότερο (σ‘ αγαπώ Σέρμπερτ).

Το AGent+ Hard Surface Cleaner ανακατεμένο και έτοιμο για χρήση.
Το AGent+ Hard Surface Cleaner ανακατεμένο και έτοιμο για χρήση.

Λιγότερο τοξικά προϊόντα καθαρισμού

Για χρόνια πηγαινοέρχομαι ανάμεσα στη χρήση περισσότερων Eco Friendly Green Cleaning προϊόντα και εκείνα τα προϊόντα που βρίσκουμε όλοι στα καταστήματα στα οποία ψωνίζουμε τακτικά.

Μεγάλο μέρος της επιθυμίας μου να αλλάξω προήλθε από την απόκτηση ενός παιδιού. Δεδομένου ότι ήταν πρώιμη εγκυμοσύνη, με προειδοποίησαν να είμαι προσεκτική με την αναπνοή και την ανοσία της κόρης μου. Αν και δεν ανέπτυξε ποτέ άσθμα, άρχισε να έχει σοβαρό φτάρνισμα κατά τη διάρκεια της άνοιξης που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κακό βήχα αν συνεχιζόταν πολύ.

Τείνω να πιστεύω ότι πολλά πράγματα συνδέονται, οπότε όταν επρόκειτο για το τι να χρησιμοποιήσω στο σπίτι, απαλλάχθηκα από όλα τα αρωματικά λάδια, τα κεριά και τα βύσματα. Άρχισα να χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια για το φρεσκάρισμα του αέρα και είχα την ευλογία μου με έναν καθαριστή αέρα πριν από λίγο καιρό.

Επιστροφή στα προϊόντα καθαρισμού. Έτσι, όσον αφορά τα προϊόντα καθαρισμού, έχω δοκιμάσει πολλά μέσα στα χρόνια προσπαθώντας να βρω τον συνδυασμό ενός καλού καθαρού αλλά και απαλού για τα ιγμόρεια.

Καθώς η κόρη μου μεγάλωσε και τώρα καθαρίζει το δικό της μπάνιο τακτικά, ήταν σημαντικό για μένα να βρίσκω καλά προϊόντα για κάθε επιφάνεια που δεν την κάνει να φτερνίζεται, να βήχει ή να της δημιουργεί προβλήματα αναπνοής.

Ήμουν λοιπόν πρόθυμος να δοκιμάσω το νέο για μένα Agent+ που αναφέρει ότι όχι μόνο καθαρίζει αλλά προστατεύει.

AGent+ Cleaner and Protectants

Agent+ υπάρχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια και δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι στο Ουισκόνσιν που αναζητούσε νέα προϊόντα καθαρισμού.

Αφού ανακάλυψε ότι τα περισσότερα πράσινα προϊόντα καθαρισμού δεν ήταν πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα χημικά, η AGent+ κατέληξε σε μια φόρμουλα που ήταν περιβαλλοντικά ασφαλής, ενώ ήταν ακόμα αποτελεσματική.

Το AGent+ περιέχει Χαλκό, ο οποίος είναι αντιμυκητιακός, και Ασήμι, που είναι φυσικά αντιμικροβιακό. Αυτά τα δύο προϊόντα βοηθούν στη διατήρηση της λειτουργίας του AGent+ για πολύ καιρό αφού στεγνώσουν σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού.

Το AGent+ Multi-Surface cleaner σας προστατεύει τις φρεσκοκαθαρισμένες επιφάνειες από μυρωδιές και βακτήρια για έως και τρεις ημέρες. Ενώ το AGent+ Hard-Surface προστατεύει τις σκληρές επιφάνειές σας για 24 ώρες.

Τα προϊόντα τους καθαρίζουν, απολυμαίνουν, εξαλείφουν τις οσμές, αφαιρούν το ωίδιο και κόβουν το λίπος.

Το Agent+ Nesting Kit συνοδεύεται από:

  • Agent+ Multi-Surface Concentrate 12 oz.
  • Agent+ Hard-Surface Concentrate 12 oz.
  • Δύο μεγάλες κανάτες ανάμειξης
  • Δύο μπουκάλια ταξιδιού μεγέθους
  • Μίνι χωνιά για χύσιμο
  • Ψεκάστε τις κορυφές για να τις προσθέσετε στα μπουκάλια συμπυκνώματος μετά την ανάμειξη
  • Πανί καθαρισμού από μικροΐνες

Για να χρησιμοποιήσετε τα καθαριστικά, ανακατέψτε το συμπύκνωμα με απεσταγμένο ή ποιοτικό νερό βρύσης στην κανάτα ανάμειξης και μετά το διανείμετε στα μπουκάλια ψεκασμού σας για χρήση.

Το AGent+ Hard Surface Cleaner χύνεται μετά την ανάμειξη
Ρίξτε το μικτό AGent+ Hard Surface Cleaner στο μπουκάλι ψεκασμού.

Χρήση του Agent+ στο σπίτι μας

ξεκίνησα με το AGent+ Σκληρή επιφάνεια καθαριστικό και το χρησιμοποιούσαμε για να καθαρίσουμε ένα ελλειπτικό μηχάνημα που μας χαρίστηκε. Ήταν σε μια σκεπαστή βεράντα, οπότε ήταν αρκετά σκονισμένο.

Έχω χρησιμοποιήσει επίσης το καθαριστικό σκληρών επιφανειών στα πόμολα των θυρών γύρω από το σπίτι, καθώς πρέπει πραγματικά να το προσθέσω στην τακτική ρουτίνα καθαρισμού μου.

δεν εχω χρησιμοποιησει το AGent+ Multi Surface ακόμα πιο καθαρό και πρέπει να τυλίξω τον εγκέφαλό μου γύρω από το καλύτερο μέρος για να το χρησιμοποιήσω. Ο καναπές μας δεν πρέπει να καθαρίζεται με νερό και οι καρέκλες τραπεζαρίας μας εμπίπτουν στη λίστα Hard Surface.

Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε το Multi Surface για να καθαρίσετε το αυτοκίνητο που χρειάζεται καλό βαθύ καθαρισμό μετά από τόσο χειμωνιάτικο καιρό.

Σκοπεύω να αναμίξω ένα μπουκάλι και τα δύο καθαριστικά για να πάρει μαζί του στη δουλειά ο άντρας μου.

AGent+ Sustainable Nesting Kit

Αγοράστε το AGent+ online και κάντε οικονομία!

Εξοικονομήστε 10% στην πρώτη σας παραγγελία και AGent+ Sustainable Texting Kit, καθώς και αποκτήστε και επιπλέον κουπόνι για ένα ΔΩΡΕΑΝ Ανταλλακτικό Nesting. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: TaxFreeRefill (λήγει 31/7/2022)

My Thoughts on AGent+ Sustainable Nesting Kit

Πραγματικά απολαμβάνω τη χρήση του AGent+ Σκληρή επιφάνεια καθαριστής. βρίσκω το άρωμα εσπεριδοειδών ευχάριστο αλλά κάποιοι μπορεί να το βρουν λίγο δυνατό.

Καθαρίζει το Ελλειπτικό μου Μηχάνημα αρκετά καλά. Και χαίρομαι που έχω μια τακτική ρουτίνα να σκουπίζω πόμολα που αγγίζονται συχνά και διακόπτες φώτων που μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια και ιούς.

Η κόρη μου που καθαρίζει το μπάνιο της θα είναι η αληθινή δοκιμασία.

Το μόνο που θα ήθελα είναι μια μεγαλύτερη κεφαλή ψεκασμού για τα μπουκάλια.

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Είστε στο „Green Cleaning“ και ψάχνετε για μια καλή καθαρίστρια;

Schreibe einen Kommentar