6 πρακτικές συμβουλές για να βρείτε φτηνές πτήσεις στην Ινδία που κανείς δεν σας έχει πει πριν – Orange Wayfarer

1
Ένα μεγάλο αεροπλάνο στο διάδρομο Περιγραφή που δημιουργείται αυτόματα με χαμηλή εμπιστοσύνη

Καθώς η πανδημία απογαλακτίζεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν να εξερευνήσουν τον κόσμο όπως έκαναν στον παλιό κόσμο. Η Ινδία δεν αποτελεί εξαίρεση. Πολύ περισσότερο, καθώς η χώρα συχνά χαιρετίζεται ως κοιτίδα διαφορετικής γεωγραφίας και πολιτισμού. Ακόμη και στο επικρατέστερο σύστημα του lockdown και των φυσαλίδων αέρα, ο ινδικός τουριστικός τομέας αισθάνθηκε το επιχειρηματικό εύρος για να δελεάσει το εγχώριο πλήθος. Οι Ινδοί ταξίδευαν εντός της χώρας με αυξημένο ενθουσιασμό και ζήλο. Ανάμεσα στις μεγάλες παύσεις κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι ινδικές πολιτείες ήταν ανοιχτές να υποδεχτούν τουρίστες που βρέθηκαν αρνητικοί στο RTPCR. Ο εσωτερικός τουρισμός ευδοκίμησε και πώς! Τα εγχώρια αεροσκάφη εξαντλήθηκαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς οι ινδικοί σιδηρόδρομοι έχουν αυξήσει σημαντικά τους ναύλους για τις ατμομηχανές.

Βρήκα ότι είναι συνετό να κάνετε κράτηση πτήσεων σε μικρότερο χρονικό πλαίσιο. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν κρατούσαμε πτήσεις τουλάχιστον μισό χρόνο πίσω για τις ιερές ετήσιες διακοπές, είναι συνετό να ακολουθούμε την τάση και να κάνουμε κράτηση πτήσεων για έναν προορισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συχνά, η κράτηση μιας πτήσης που απογειώνεται μετά από 4 μήνες θα είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση.

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, η ινδική κυβέρνηση πρόκειται να ανοίξει τον ινδικό εναέριο χώρο, που σημαίνει το τέλος μιας εποχής όπου η συμφωνία μεταξύ των χωρών για τις φυσαλίδες αέρα θα έπαυε. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να συμβεί αυτή η αλλαγή και καλωσορίζουμε τους τουρίστες από όλο τον κόσμο με σταυρωμένα χέρια και προσφέρουμε την εμβληματική ινδική φιλοξενία με γνώμονα το μάντρα, „Atithi Debo Bhaba – Ο επισκέπτης είναι ο Θεός!“

Ινδικό αεροσκάφη πετούν τακτικά μεταξύ του Ντουμπάι και των πόλεων του μετρό στην Ινδία. Το Ντουμπάι έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς τον τελευταίο καιρό. Το Ντουμπάι δεν ήταν ποτέ πραγματικά κλειδωμένο. Ήταν δυνατό να πετάξουμε στο Ντουμπάι, να μείνουμε για λίγες μέρες και μετά να αναχωρήσουμε για την επόμενη χώρα καθώς όλο και περισσότερες χώρες έκλειναν τις πόρτες στους κατόχους ινδικών διαβατηρίων κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.

Επιλέγοντας μια αξιόπιστη πιστωτική κάρτα

Δημιουργήθηκε αυτόματα μια εικόνα που περιέχει την περιγραφή ιστότοπου

Πολλές πιστωτικές κάρτες σάς επιτρέπουν να κερδίσετε επιστροφή μετρητών και άλλες προσφορές καθώς κάνετε σχέδια για να επισκεφτείτε έναν προορισμό. Μπορεί να επωφεληθείτε από ορισμένα σχέδια και επιστροφές μετρητών που θα σας επιτρέψουν να ταξιδέψετε πιο φθηνά. Δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση στο Google με αυτές τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, όνομα τράπεζας + κωδικό έκπτωσης πτήσεων και θα προσγειωθείτε σε έναν ιστότοπο με μερικές προσφορές.

Επιλέξτε να πετάξετε τα μεσάνυχτα

Οι πτήσεις τα μεσάνυχτα ή νωρίς το πρωί συχνά οδηγούν σε μια αγχωτική νύχτα πριν από την οποία οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες ταξιδιώτες τείνουν να αποφεύγουν για καλύτερη παραγωγικότητα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση κατά τη διάρκεια του επόμενου προγράμματος διακοπών σας και να κλείσετε την πτήση σας σε μια στιγμή που όλος ο κόσμος κοιμάται. Οι πτήσεις αργά το βράδυ είναι επίσης μεγάλοι σωτήρες, ωστόσο να γνωρίζετε τη διευθέτηση μεταφοράς του αεροδρομίου προορισμού σας.

Διαθέστε προσφορές στο Wallet Cash

Εάν ταξιδεύετε συχνά, χρησιμοποιήστε μερικές πύλες ταξιδιών που προσφέρουν το πλεονέκτημα των μετρητών πορτοφολιού. Μπορείτε να επιλέξετε να περάσετε από τις εφαρμογές τους σε smartphone για καλύτερα ποσοστά έκπτωσης. Μερικές φορές, η επιστροφή μετρητών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Κάντε κράτηση απευθείας με τις αεροπορικές εταιρείες

Η κράτηση πτήσης απευθείας από την πύλη της αεροπορικής εταιρείας συχνά οδηγεί σε καλύτερη τιμή. Για παράδειγμα, στην Ινδία, πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν προσφορές για φοιτητές, πρώην στρατιωτικό προσωπικό. Εάν κάνετε κράτηση τουλάχιστον 90 ημέρες πριν, ο ναύλος της αεροπορικής εταιρείας είναι σίγουρα χαμηλότερος από οποιαδήποτε άλλη πύλη ή πύλη ταξιδιού, καθώς δεν εμπλέκεται κανένα μεσαίο μέρος.

Κατακτήστε την τέχνη της ανώνυμης αναζήτησης

Οι αλγόριθμοι αεροπορικών εταιρειών έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που αναζητάτε έναν προορισμό πολλές φορές και η μηχανή αναζήτησης προβλέπει την επείγουσα ανάγκη σας και εμφανίζει υψηλότερη τιμή. Για να αποφύγετε αυτήν την άνευ προηγουμένου (και άδικη) αύξηση των τιμών, ανοίξτε μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και αναζητήστε τιμές. Αυτές οι τιμές θα διαφέρουν δραστικά. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν εντοπίζει τη διεύθυνση IP των χρηστών, επομένως δεν θα στείλει σήμα στη μηχανή αναζήτησης ότι αναζητάτε ενεργά και επειγόντως μια πτήση! Αυτό κάνει έναν κόσμο διαφοράς!

Πετάξτε ελαφρύ και κάντε κράτηση μόνο για χειραποσκευές

Το Flying Light ούτε μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά προσθέτει και λιγότερες εκπομπές άνθρακα που οδηγούν σε μια πιο πράσινη επιλογή ταξιδιού. Πολλά αεροσκάφη στην πραγματικότητα σάς επιτρέπουν να πετάξετε μόνο με χειραποσκευή, όπου επιλέγετε να μην παραλάβετε τις αποσκευές. Οι αποσκευές check in μπορούν να προστεθούν για επιπλέον δολάρια. Εάν ταξιδεύετε μόνοι και ελαφρύ, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή[πιθανή![possible!

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο αεροπορικών εταιρειών που σας ενημερώνει για τις πληροφορίες ή τις εκπτώσεις των εμπιστευτικών πληροφοριών το νωρίτερο! Ελέγξτε πολλούς ιστότοπους και συγκρίνετε την τιμή πριν κάνετε την τελική κράτηση. Ελπίζω οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται εδώ να σας εξοικονομήσουν λίγα χρήματα καθώς προχωράτε για να κλείσετε το επόμενο διεθνές ή εγχώριο ταξίδι σας! Εδώ ελπίζω να ζήσω τον όμορφο μεγάλο κόσμο, ένα βήμα τη φορά!

Schreibe einen Kommentar