5 τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες Edtech δείχνουν στους πελάτες ότι νοιάζονται

1
5 τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες Edtech δείχνουν στους πελάτες ότι νοιάζονται

Καλός Οι πωλητές θα μάθουν ποιοι είστε και σε τι χρειάζεστε βοήθεια πριν κάνουν οποιαδήποτε προσπάθεια να πουλήσουν τις προσφορές τους.

Μοιραστείτε μερικές συμβουλές για τους πωλητές στο πλήθος…

1) Γνωριμία με εσάς

Προτού κάποιος μιλήσει για δουλειά, η διαδικασία ανακάλυψης (το κρύο, εκπτωτικό γλωσσικό για να σας γνωρίσει) θα πρέπει να αποκαλύψει τόνους πληροφοριών για την περιοχή σας—και γιατί να μην το κάνει;

Η εποχή της πληροφορίας σημαίνει ότι μοιραζόμαστε ελεύθερα λεπτομέρειες για τη ζωή μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστοσελίδων, δημοσιεύσεων και άλλων. Το να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια πριν σηκώσετε το τηλέφωνο για να μιλήσετε ή να στείλετε ένα email στέλνει ένα επιπλέον, πιο λεπτό μήνυμα: Με ενδιαφέρει η δουλειά σας.

2) Σεβασμός στον χρόνο σας

Παρόλο που το edtech τους είναι απλώς το καλύτερο και είναι τόσο ενθουσιασμένοι που θα σας μιλήσουν, το να γνωρίζουν την κατάλληλη ώρα και μέρος και ατμόσφαιρα για μια συνομιλία ή μια κλήση ενημέρωσης έχει σημασία. Ομοίως, ο καθορισμός και η τήρηση σχεδίων για συναντήσεις δείχνει σεβασμό στα πολυάσχολα προγράμματα των διευθυντών των σχολείων και των πρωταθλητών προϊόντων. Εάν οι συναντήσεις χάνονται συνεχώς ή ξεκινούν αργά (ακόμη και λόγω τεχνικών δυσκολιών), είναι κόκκινη σημαία ότι η περιφέρειά σας δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Από την άλλη πλευρά, όταν προκύπτει ένα επείγον ζήτημα, πώς αντιμετωπίζονται οι ανάγκες υποστήριξης; Εάν οι αυτοματοποιημένες φωνές ανακατεύουν τις κλήσεις σας (ή χειρότερα, παραλείπουν μυστηριωδώς τη γραμμή και ξεκινούν τη διαδικασία από την αρχή), ξέρετε ότι αξίζετε καλύτερα.

3) Ακούγοντας με ενσυναίσθηση

Γρήγορο κουίζ: Θα προτιμούσατε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας που άκουγε για να καταλάβει ή άκουγε να μαλώνετε; Η ακρόαση με ενσυναίσθηση σημαίνει ότι οι επαγγελματίες της edtech μπαίνουν στη θέση σας, οι χρήστες που βρίσκονται στο λογισμικό εκτελούν εργασίες καθημερινά. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες εμπειρίας χρήστη θα συμφωνήσουν: τα πραγματικά, ακατέργαστα σχόλια των χρηστών είναι ανεκτίμητα.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε ειλικρινή σχόλια UX είναι να ακούτε χωρίς να διακόπτετε, να διορθώνετε ή να παρεμβαίνετε καθόλου. Η ενσυναίσθηση στον πυρήνα της σημαίνει να τιμάς την εμπειρία κάποιου άλλου. Ένας προμηθευτής edtech στον οποίο αξίζει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι ακούγονται, να κρατάτε επιμελείς σημειώσεις και να επικεντρώνεστε ειλικρινά στη βοήθεια στην επίλυση του προβλήματος.

4) Ζητώντας Ιστορίες επιτυχίας χρήστη

Οι πωλητές Edtech βρίσκουν σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώσουν τις καθημερινές τους διαδικασίες—η αφήγηση αυτών των ιστοριών πρέπει να είναι πάνω από το μυαλό. Τι καλύτερος τρόπος για να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας από το να παρουσιάσετε ισχυρούς χρήστες;

Αλλά αυτές οι ιστορίες επιτυχίας βαδίζουν σε μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να καυχιόμαστε για την edtech και να δείχνουν τα αποτελέσματα από τους χρήστες. Οι καλύτερες ιστορίες σφάλλουν από την πλευρά της πιστώσεως των ανθρώπων και όχι απαραίτητα του λογισμικού.

5) Μάθετε τι μπορούν να κάνουν για να βελτιωθούν

Η καλύτερη στιγμή για βελτίωση είναι όταν τα πάτε ήδη καλά. Όλη η επικοινωνία, τα σχόλια και τα αιτήματα για βελτίωση από τους πελάτες δίνουν στους πωλητές που ακούν έναν σαφή οδικό χάρτη για το πού να αναπτυχθούν.

Φυσικά, οι πωλητές edtech έχουν την επιλογή να κινηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αλλά μόλις επιτευχθεί μια συνεργασία μεταξύ χρήστη και προμηθευτή, η τιμή των αναγκών και των προτεραιοτήτων των χρηστών παρέχει μια κοινή διαδρομή προς την επιτυχία.

Και ένα πρόσθετο μπόνους από εμένα (KW): ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, μην στείλετε μια «κρύα» πρόσκληση στο ημερολόγιο! Υπάρχουν λίγες συμπεριφορές πωλητών που θεωρώ πιο αντιπαθητικές από το να εισβάλω στο ημερολόγιό μου με μια πρόσκληση από έναν πωλητή με τον οποίο δεν μίλησα ποτέ! Αυτό είναι ένα στιγμιαίο χτύπημα για μένα.

Schreibe einen Kommentar