$450+ σε μπόνους — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

1
$450+ σε μπόνους — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

Καθηγητές Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση έχει α προσφορά νέου μέλους αξίας έως 400 $ που αποτελείται από ένα μπόνους άμεσης κατάθεσης $300 και μπόνους εξόδων χρεωστικής κάρτας $100. Οι όροι δηλώνουν επίσης ότι μπορείτε να το στοιβάζετε με το Προώθηση 50$ παραπέμπω σε φίλο. Το Teacher’s FCU έχει 32 φυσικά υποκαταστήματα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά η ιδιότητα μέλους είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε κάνει αίτηση στο διαδίκτυο. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς ΠΡΟΣΦΟΡΑ 400 για να συμμετάσχετε σε αυτή την προσφορά. Καπέλο άκρη για να Καταθετικοί Λογαριασμοί. Η προσφορά λήγει 31/7/22.

Λεπτομέρειες μπόνους άμεσης κατάθεσης 300$.

 • Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για νέα μέλη.
 • Πρέπει να εγγραφείτε στο Online Banking και στο eStatements.
 • Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό ελέγχου Καθηγητών.
 • Έχετε κατάλληλες άμεσες καταθέσεις συνολικού ύψους τουλάχιστον 2.500,00 $ εντός των τριών πρώτων μηνιαίων κύκλων κίνησης μετά το άνοιγμα του λογαριασμού.
 • Οι άμεσες καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις περιλαμβάνουν μισθοδοσία ή κρατικά οφέλη. Οι συναλλαγές που δεν υπολογίζονται στις άμεσες καταθέσεις περιλαμβάνουν εξωτερικές μεταφορές, πιστώσεις σε σημεία πώλησης και αυτοπροσώπως επιταγές ή καταθέσεις μετρητών, τραπεζικά εμβάσματα, μεταφορές μέσω ATM και μεταφορές μέσω Διαδικτύου και Mobile Banking.
 • Για λογαριασμούς που ανοίγουν στο διαδίκτυο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς OFFER400 για να πληροίτε τα κριτήρια.
 • Μπορεί να συνδυαστεί με την προώθηση Refer-a-Friend.

Λεπτομέρειες μπόνους δαπανών χρεωστικής κάρτας 100 $.

 • Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για νέα μέλη.
 • Πρέπει να εγγραφείτε στο Online Banking και στο eStatements.
 • Ανοίξτε έναν νέο λογαριασμό ελέγχου Καθηγητών με χρεωστική κάρτα.
 • Κάντε 500 $ σε κατάλληλες αγορές χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα Teachers που είναι συνδεδεμένη με αυτόν τον λογαριασμό.
 • Τα 500 $ πρέπει να δαπανηθούν εντός των τριών πρώτων μηνιαίων κύκλων δήλωσης για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Οι αγορές με χρεωστική κάρτα που πληρούν τις προϋποθέσεις δεν περιλαμβάνουν: συναλλαγές με ATM, επιστροφή μετρητών, πληρωμές Peer-to-Peer („P2P“), πληρωμές δανείων, χρηματοδότηση λογαριασμού και αμφισβητούμενες ή μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές.
 • Για λογαριασμούς που ανοίγουν στο διαδίκτυο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς OFFER400 για να πληροίτε τα κριτήρια.
 • Μπορεί να συνδυαστεί με την προώθηση Refer-a-Friend.

Λεπτομέρειες μπόνους 50 $ Refer-a-Friend.

 • Το άτομο που παραπέμπεται πρέπει να διατηρεί τον λογαριασμό ανοιχτό για 60 ημέρες σε καλή κατάσταση με υπόλοιπο μεγαλύτερο από $0.
 • Το άτομο που παραπέμπεται πρέπει να εκτελέσει 10 συναλλαγές που πληρούν τις προϋποθέσεις σε 60 ημέρες – οι συναλλαγές περιλαμβάνουν αγορές με χρεωστική κάρτα, άμεσες καταθέσεις, καταθέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου, πληρωμή λογαριασμού καθηγητών, καταθέσεις εντός υποκαταστήματος και καταθέσεις σε ΑΤΜ
 • Εάν ικανοποιηθούν αυτές οι απαιτήσεις, τόσο ο παραπέμπων όσο και το άτομο που θα παραπέμψει θα λάβουν ένα μπόνους 50 $ ο καθένας που θα κατατεθεί στον Τακτικό λογαριασμό Ταμιευτηρίου τους.
 • Εδώ είναι το δικό μου Σύνδεσμος παραπομπής σε φίλο 50$. Εισαγάγετε τη διεύθυνση e-mail σας για χρήση. Ευχαριστώ αν το χρησιμοποιήσετε!

Έξυπνος έλεγχος 1,00% λεπτομέρειες APY. Υπάρχει ένας barebones Πρόχειρος Έλεγχος μετοχών χωρίς ελάχιστο υπόλοιπο και χωρίς μηνιαία χρέωση, αλλά και χωρίς καταβολή τόκου. Εναλλακτικά, ο λογαριασμός Smart Checking υψηλής απόδοσης κερδίζει 1,00% APY σε υπόλοιπα έως 15.000 $ (και 0,10% APY σε υπόλοιπα μεγαλύτερα από 15.000 $) όταν πληροίτε ένα από αυτά τα προσόντα:

 • Μέσο μηνιαίο υπόλοιπο 5.000 $ στον λογαριασμό Smart Checking
 • 20.000 $ σε συνδυασμένα υπόλοιπα κατάθεσης στο τέλος του μήνα
 • Δημιουργήστε απευθείας κατάθεση 500 $ ή περισσότερο ΚΑΙ ολοκληρώστε 10 αγορές με χρεωστική κάρτα κάθε μήνα

(Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει χρέωση αδράνειας εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού Ταμιευτηρίου πέσει κάτω από $100 ΚΑΙ δεν υπήρξε δραστηριότητα λογαριασμού κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια.)

Λεπτομέρειες για την αίτηση και το μπόνους. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές με βάση την εμπειρία ανοίγματος λογαριασμού μου.

 • Αρχικά, ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο α Σύνδεσμος παραπομπής σε φίλο 50$ από ένα μέλος και εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας. Αυτό σας πληροί τις προϋποθέσεις για την προσφορά Refer-a-friend $50 και θα προχωρήσετε στη διαδικασία αίτησης. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το Πρόχειρο Έλεγχο κοινής χρήσης είτε το Έξυπνο Έλεγχο (και τα δύο δεν έχουν μηνιαία χρέωση).
 • Θα εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, την άδεια/ταυτότητα οδήγησης, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και ούτω καθεξής. Θα σας κάνουν μερικές ερωτήσεις επαλήθευσης ταυτότητας. Δεν θα χρειαστεί να γίνετε μέλος σε ειδικούς οργανισμούς για να αποκτήσετε συνδρομή στην πιστωτική ένωση, ούτε καν μια ονομαστική αμοιβή $5. Στην πραγματικότητα, θα καταθέσουν $1 για εσάς σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου για να ξεκινήσετε.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τον κωδικό προσφοράς ΠΡΟΣΦΟΡΑ 400 όταν σας ζητηθεί προς το τέλος της εφαρμογής.
 • Η αρχική σας κατάθεση μπορεί να χρεωθεί σε πιστωτική κάρτα, έως και 5.000 $. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα επιστροφής μετρητών 2% ή παρόμοια για να κερδίσετε κάποιες ανταμοιβές. Εάν όλα πάνε ομαλά, θα πρέπει να λάβετε σύντομα ένα e-mail με τον αριθμό μέλους σας, το οποίο σας επιτρέπει να εγγραφείτε για διαδικτυακή πρόσβαση. Διαφορετικά, μπορεί να ζητήσουν κάποια πρόσθετη τεκμηρίωση.
 • Φαίνεται να είναι αρκετά καλοί στη συχνή επικοινωνία μέσω email. Μόλις λάβετε τον αριθμό λογαριασμού (ο αριθμός δρομολόγησης είναι 221475786), μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία άμεσης κατάθεσης εντός του απαιτούμενου χρονικού πλαισίου. (Σημειώστε ότι η σελίδα της προσφοράς αναφέρει 60 ημέρες σε ορισμένα μέρη, αλλά τα ψιλά γράμματα διευκρινίζουν ότι είναι εντός τριών μηνιαίων κύκλων δήλωσης.) Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για eStatements και να κάνετε αυτές τις 10 συναλλαγές επίσης για να λάβετε το μπόνους παραπομπής $50.

Συνολικά, αυτή είναι μια πολύ ελκυστική προώθηση σε έναν αρκετά αξιοπρεπή λογαριασμό ελέγχου χωρίς χρέωση. Το Teachers FCU έχει επίσης ανταγωνιστικές τιμές CD κατά καιρούς. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουν ένα μοναδικό „Smart CD“ διάρκειας 24 μηνών που πληρώνει 2,00% APY το έτος 1 και 2,50% APY το έτος 2 (από 30/5/22). Μπορείτε επίσης να βρείτε τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων τους. Έχω κάνει αίτηση για αυτόν τον λογαριασμό ως μέρος του στόχου μου Free IRA για το 2022.

Schreibe einen Kommentar