4 Συμβουλές για να κάνετε τους τεχνικούς σας άνετους με τη χρηματοδότηση HVAC

1
4 Συμβουλές για να κάνετε τους τεχνικούς σας άνετους με τη χρηματοδότηση HVAC

Το μόνο πράγμα που είναι πιο άβολο από το να μιλάς για οικονομικά είναι να ανατρέχεις σε κάποιον άλλο. Αλλά αν διαβάζετε αυτό το ιστολόγιο, το πιθανότερο είναι ότι καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρετε χρηματοδότηση στους πελάτες σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σχεδιάζουν συντήρηση HVAC, και μόνο 44% των Αμερικανών έχετε αρκετές οικονομίες για έναν απρογραμμάτιστο λογαριασμό 1.000 $. Έτσι, βασίζονται σε επιλογές όπως η χρηματοδότηση HVAC.

Δυστυχώς, οι πιθανότητες είναι επίσης καλές οι τεχνικοί σας να φέρουν χρηματοδότηση μόνο εάν το ζητήσει ο πελάτης. Τους προσέλαβες επειδή είναι ειδικευμένοι τεχνικοί, τελικά, όχι επειδή είναι υπάλληλοι δανείων ή πωλητές. Αλλά η προσφορά χρηματοδότησης μόνο σε ορισμένους πελάτες θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερα έργα και μικρότερα εισιτήρια.

Ας δούμε μερικούς τρόπους για να κάνετε τους τεχνικούς σας άνετα να προσφέρουν χρηματοδότηση HVAC με μεγαλύτερη συνέπεια.

1. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Η προπόνηση δεν είναι ενιαία. Ο καθένας έχει διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων και εξατομικευμένη μάθηση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη αφοσίωση και υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη την προσωπικότητα των τεχνικών σας κατά την πρόσληψη και την εκπαίδευση.

Σύμφωνα με Βιομηχανία Εκπαίδευσης, οι μαλακές δεξιότητες απαιτούν περισσότερα κίνητρα και επιθυμία για μάθηση από τις σκληρές δεξιότητες. Γι‘ αυτό δεξιότητες όπως η επικοινωνία και η οικοδόμηση σχέσεων είναι πιο δύσκολο να αποκτηθούν από την επισκευή ή την εγκατάσταση συστημάτων HVAC. Για την αντιμετώπιση αυτού του κενού, α Ανάδοχος με έδρα το Νέο Μεξικό προσλαμβάνει άτομα με τις μαλακές δεξιότητες που χρειάζονται και διδάσκει τεχνικές δεξιότητες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Αυτό όμως δεν είναι δυνατό για κάθε εργολάβο. Δεν μπορείτε να διδάξετε σε κάποιον πώς να επισκευάζει ένα σύστημα HVAC σε μια μέρα. Και για να αντιμετωπίσετε αυτήν την έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού, μπορεί να χρειαστείτε κάποιον στο χώρο αμέσως. Θα σας βοηθήσουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα χειρίζονταν τις συζητήσεις για τη χρηματοδότηση ή την τιμολόγηση μετρήσει τις μαλακές δεξιότητές τους και να σας δώσει μια ιδέα για το τι πρέπει να εστιάσετε στην προπόνηση.

2. ΚΛΙΣΕ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό οι τεχνικοί λύνουν προβλήματα από τη φύση τους και να κάνουν το καλύτερο με μεθοδική, ορθολογική εργασία. Αλλά όταν τους ζητάτε να προσφέρουν χρηματοδότηση χωρίς σαφή κατεύθυνση, μπορεί απλώς να φαίνεται σαν ένας άλλος τρόπος να προσπαθήσετε να αυξήσετε τις πωλήσεις αντί να φαίνεται άμεσα σχετικό με τη δουλειά τους.

Αντίθετα, ενθαρρύνετε τους τεχνικούς να παρουσιάζουν τη χρηματοδότηση ως λύση σε ένα πρόβλημα. Αυτό είναι τελικά η χρηματοδότηση. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ο πελάτης σας χρειάζεται να αντικατασταθεί ο φούρνος του. Δεν έχουν τα χρήματα αυτή τη στιγμή, αλλά περιμένουν ένα μπόνους από τη δουλειά τον επόμενο μήνα. Ένα από τα δύο σενάρια είναι πιθανά:

Στο Σενάριο Α, η τεχνολογία σας θα μπορούσε να πει, „Λοιπόν, καλέστε μας όταν έχετε τα μετρητά“ και βγείτε έξω. Αυτός ο πελάτης μπορεί να καλέσει σε ένα μήνα — ή μπορεί να βρει διαφορετικό ανάδοχο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε χάσει μια πώληση αυτόν τον μήνα.

Στο Σενάριο Β, η τεχνολογία σας θα μπορούσε να προσκαλέσει τον πελάτη να υποβάλει αίτηση για χρηματοδότηση εξίσου με μετρητά ως ενδιάμεσο κενό. Αυτό παρέχει στον πελάτη σας μια άμεση λύση και στην επιχείρησή σας μια άμεση πώληση κατόπιν έγκρισης. Είναι win-win.

3. ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ

Η εκπαίδευση πωλήσεων HVAC είναι πιθανώς μόνο ένα κλάσμα της δουλειάς σας. Επομένως, όταν αναζητάτε τρόπους για να κάνετε τους τεχνικούς σας πιο άνετους με τη χρηματοδότηση HVAC, σκεφτείτε την εξωτερική ανάθεση.

Υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για Εκπαίδευση πωλήσεων HVAC, ειδικά εκτός εποχής. Συνέδρια όπως ΕΠΟΣ παρέχει εκπαίδευση τόσο για τις πωλήσεις όσο και για τη χρηματοδότηση HVAC. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στους συνεργάτες διανομέα σας και να δείτε εάν προσφέρουν ευκαιρίες εκπαίδευσης. Ακόμα κι αν οι παρουσιάσεις επικεντρώνονται στις πωλήσεις, οι τεχνικοί σας θα μάθουν soft skills που μπορούν να μεταφέρουν στην προσφορά χρηματοδότησης.

Φυσικά, η εταιρεία χρηματοδότησής σας είναι επίσης ένας εξαιρετικός πόρος. Για παράδειγμα, όταν προσφέρετε χρηματοδότηση μέσω FTL, παρέχουμε εκπαίδευση σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές χρηματοδότησης χωρίς κόστος. Θα παρουσιάσουμε επίσης επίδειξη πώς να χρησιμοποιούμε τα ψηφιακά μας εργαλεία και είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε με ερωτήσεις ή αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ βρίσκονται σε δουλειά. Τελικά, όσο πιο εύκολο είναι για τους τεχνικούς σας να προσφέρουν χρηματοδότηση, τόσο πιο πιθανό είναι να το κάνουν.

4. Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ

Σύμφωνα με «Η καμπύλη της λήθης», Εάν η προπόνηση δεν ενισχυθεί, ο μέσος άνθρωπος θα ξεχάσει το 75% μέσα σε έξι ημέρες. Έτσι, σχεδιάστε να εξασκήσετε νέες δεξιότητες λίγο μετά την προπόνηση.

Όπως και η ίδια η εκπαίδευση, η εξάσκηση μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του προσωπικού σας. Παιχνίδι ρόλων μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική για μεγαλύτερες συμβαλλόμενες εταιρείες. Επιλέξτε δύο τεχνικούς: έναν για να παίξουν τον πελάτη και έναν για να παίξουν τον εαυτό τους. Ρωτήστε τους τεχνικούς σας τι χρειάζονται βοήθεια για την αντιμετώπιση στο πεδίο. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για το χειρισμό των αντιρρήσεων των πελατών για την τιμολόγηση. Χρησιμοποιήστε το χρόνο της ομάδας για να πραγματοποιήσετε αυτό το σενάριο και να συζητήσετε συμβουλές. Οι τεχνικοί σας όχι μόνο θα εξασκηθούν χρησιμοποιώντας τις νέες δεξιότητες που έμαθαν, αλλά θα λάβουν επίσης βοήθεια για ένα από τα σημεία που τους πονάνε.

Δεν έχουν όλοι το χρόνο ή τους πόρους για να εξασκηθούν στο παιχνίδι ρόλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την εξάσκηση εντελώς. Στην FTL Finance, συνιστούμε οι τεχνικοί σας να προσφέρουν χρηματοδότηση στους πελάτες σας κάθε φορά που βρίσκονται σε κλήση. Σκεφτείτε αυτό: σχεδόν 30% των ιδιοκτητών σπιτιού αναμένετε να βασιστείτε στη χρηματοδότηση HVAC. Αλλά αν δεν ξέρουν ότι το προσφέρετε, δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Ένας εύκολος τρόπος για να προσφέρετε χρηματοδότηση κάθε φορά είναι να τη χρησιμοποιείτε στο τρέχον στάδιο κλεισίματος. Για παράδειγμα, πείτε, «Δεχόμαστε μετρητά ή πίστωση και προσφέρουμε επιλογές μηνιαίας πληρωμής».

Το να κάνετε τους τεχνικούς σας άνετα με τη χρηματοδότηση HVAC μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Λάβετε υπόψη την προσωπικότητά τους, σχεδιάστε να εξασκηθείτε και αφήστε μας να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση.

Schreibe einen Kommentar