4 Θέματα Ασφάλειας για Σχολεία κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Covid19

0
4 Θέματα Ασφάλειας για Σχολεία κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Covid19

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Τα σχολεία ξοδεύουν χρόνο, πόρους και επικεντρώνονται στην ασφάλεια. Τώρα, αυτή η ασφάλεια κινείται στο διαδίκτυο. Αυτό που κάποτε είχε υποβιβαστεί στο τμήμα πληροφορικής είναι πλέον υπόθεση όλων. Στη σημερινή εκπομπή, μοιράζομαι τέσσερα θέματα ασφαλείας που με απασχολούν. Πρώτον, ασφάλεια τηλεδιάσκεψης. Δεύτερον, ενθαρρύνοντας τους γονείς να διενεργήσουν έλεγχο ασφαλείας στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή διαχείρισης εκμάθησης που χρησιμοποιείτε. Τρίτον, μιλώ για την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη χειραγώγηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από χώρες. Τέλος, μοιράζομαι αυτό που πιστεύω ότι θα είναι η επόμενη απόπειρα κλοπής πληροφοριών από τους μαθητές και τους καθηγητές σας μέσω του ψαρέματος.

Ασφάλεια Ανησυχίες κατά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τη Vicki Davis

Ανάδοχος: Βλέπω 10 μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης για να βελτιώσετε την ηλεκτρονική σας τάξη που μοιράστηκα πρόσφατα στο blog μου. Μοιράζομαι 10 σημαντικές έννοιες που πρέπει να ανεβούμε επίπεδο καθώς μεταβαίνουμε στη διαδικτυακή μάθηση. Ο σημερινός χορηγός Μαθήματα προαγωγής έχει μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς. Δείτε αυτά και 280 διαδικτυακά μαθήματα PD σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο advancementcourses.com/coolcat και χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς COOL20 για να εξοικονομήσετε 20% έκπτωση στα μαθήματα σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ανεβείτε επίπεδο μάθησης.

Ακούστε 4 Θέματα Ασφάλειας από την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

 

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

 

Πόροι απορρήτου και ασφάλειας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

  1. Ασφάλεια τηλεδιάσκεψης – Ακούστε το «All Systems Go – How Wen to Distance Learning Without Missing Beat»
  2. Στοιχεία ελέγχου απορρήτου της Google – Οι γονείς μπορούν να πάνε στο παιδί τους Πίνακας ελέγχου Google και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε έλεγχο ασφαλείας και έλεγχο απορρήτου.
  3. Χειρισμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ΕΓΩ είδα μια ανάρτηση από την Beth Kanter σχετικά με αυτήν την αφίσα και καθώς συζητούνταν, αρκετοί σημείωσαν κάποιους Ρώσους στην αρχική εικόνα και τις τοποθεσίες τους. (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ίδια η ανάρτηση δεν είναι ασφαλής για εργασία – NSFW καθώς χρησιμοποιεί μια ακατάλληλη λέξη.) Αυτό ήταν στο Οι Νιου Γιορκ Ταιμς (αρκετές μέρες μετά την ηχογράφηση αυτού του podcast.) Επίσης το Η Wall Street Journal επισημαίνει πώς η Κίνα προωθεί viral μηνύματα να διαμορφώσει την αφήγηση του κορωνοϊού.
  4. Το επόμενο κύμα «ψαρέματος» κατά των σχολείων; διαβάζω αυτό το άρθρο και αυτό το άρθρο και μετά μοιραστείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τα σχολεία.

Η Βίκυ Ντέιβις είναι δάσκαλος στην τάξη και Διευθυντής Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας. Δημοσιεύει blog στο Cool Cat Teacher Blog και φιλοξενεί αυτό το podcast. Βλέπω www.coolcatteacher.com/bio για το πλήρες βιογραφικό της.

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“

The post 4 θέματα ασφάλειας για τα σχολεία κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Covid19 εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog by Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar