4 Βασικοί Παράγοντες για τη Δέσμευση των Σπουδαστών με βάση την τρέχουσα έρευνα

1
4 Βασικοί Παράγοντες για τη Δέσμευση των Σπουδαστών με βάση την τρέχουσα έρευνα

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

4 Βασικοί Παράγοντες για την Εμπλοκή των Φοιτητών

Η Mariana Aguilar μοιράζεται 4 βασικούς παράγοντες για τη δέσμευση των μαθητών

Η εστίασή μας στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης είναι να κρατάμε τους μαθητές αφοσιωμένους. Δεν μπορούμε ποτέ να πάρουμε αρκετές ιδέες για το πώς να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να παραμείνουν ενθουσιασμένοι, αφοσιωμένοι και να μαθαίνουν. Η καλεσμένη μας σήμερα Mariana Aguilar πρόκειται να μοιραστεί μαζί μας τέσσερις βασικούς παράγοντες για τη συμμετοχή των μαθητών που έχει συναντήσει στην έρευνά της.

Χορηγός: GoGuardian ο Έκθεση κατάστασης δέσμευσης 2020 έχει πολύτιμη έρευνα στην τάξη και πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αυτή η αναφορά που πρέπει να διαβαστεί χρηματοδοτείται από την GoGuardian και περιλαμβάνει μια μετα-ανάλυση των βέλτιστων πρακτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μπορούμε να βελτιώσουμε τη δέσμευση με τους μαθητές μας – ανεξάρτητα από το πού μαθαίνουν. Ευχαριστούμε την GoGuardian για τη χορηγία αυτού του podcast και της αναφοράς. Κατεβάστε το Έκθεση κατάστασης δέσμευσης 2020 τώρα!

Ακούστε τη Mariana Aguilar να συζητά την έρευνα σχετικά με το Student Engagement

Ελέγξτε το Έκθεση κατάστασης δέσμευσης 2020 και ακούστε τη Μαριάνα να συζητά μερικά από τα πιο σημαντικά ευρήματα.

 

Εγγραφείτε στο Show

Λάβετε πίστωση! Ορισμένα σχολεία, περιφέρειες και οργανισμοί επιτρέπουν την ακρόαση podcast. Είτε το κάνουν είτε όχι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακρόαση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Πρότυπο PD podcast Hyperdoc. Απλώς δημιουργήστε ένα αντίγραφο και προσαρμόστε το για χρήση ή εκτυπώστε το. Εάν δεν έχετε Έγγραφα Google, απλώς χρησιμοποιήστε αυτό το PDF.

Mariana Aguilar – Βιογραφικό Όπως υποβλήθηκε

Μαριάνα Αγκιλάρ

Η Mariana Aguilar ηγείται της ερευνητικής ομάδας στην εταιρεία τεχνολογίας εκπαίδευσης, GoGuardian. Στο ρόλο της, επιδιώκει να κατανοήσει τη σχέση μεταξύ της ψηφιακής μαθησιακής εμπειρίας και των αποτελεσμάτων των μαθητών. Η Mariana ξεκίνησε την καριέρα της στην εκπαίδευση ως μέλος του σώματος Teach for America που διδάσκει την 3η τάξη στο South LA. Από τότε, έχει συνεργαστεί με διάφορους εκπαιδευτικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Murmuration και Citizens of the World Los Angeles.

Twitter: @MarMarAguilar

Αποκάλυψη της σύνδεσης υλικού: Αυτό είναι ένα „επεισόδιο podcast με χορηγία“. Η εταιρεία που το υποστήριξε με αποζημίωσε μέσω πληρωμής σε μετρητά, δώρου ή κάτι άλλο αξιόλογο για να συμπεριλάβω μια αναφορά στο προϊόν της. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“
Όλες οι απόψεις για αυτήν την εκπομπή είναι δικές μου και των καλεσμένων μου στην εκπομπή και δεν υποστηρίζονται απαραίτητα από τον χορηγό της εκπομπής.

The post 4 βασικοί παράγοντες για την αφοσίωση των μαθητών με βάση την τρέχουσα έρευνα εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog από Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar