$300 νέο μπόνους άμεσης κατάθεσης, 1,25% APY σε όλα τα υπόλοιπα, $25 μπόνους ανοίγματος — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

0
$300 νέο μπόνους άμεσης κατάθεσης, 1,25% APY σε όλα τα υπόλοιπα, $25 μπόνους ανοίγματος — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

Το SoFi έχει προσθέσει ένα εξαιρετικό μπόνους κατάθεσης αξίας έως και $300 στο προσφορά παραπομπής νέου μέλους στον λογαριασμό ελέγχου SoFi Money:

  • $25 μπόνους εάν ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό SoFi Checking & Savings και καταθέσετε τουλάχιστον 10 $.
  • Επιπλέον μπόνους 300$ εάν καταθέσετε τουλάχιστον 5.000 $ εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της πρώτης Κατάλληλης Άμεσης Κατάθεσής σας. Το SoFi θα πιστώσει μέλη που πληρούν τα κριτήρια πιστοποίησης εντός 14 ημερών από το τέλος της Περιόδου Αξιολόγησης των 30 ημερών. Η προσφορά λήγει 31/5/22. (Εναλλακτικά, μπόνους 100$ για κατάθεση 2.000$, μπόνους 50$ για κατάθεση 1.000$. Δείτε τον παρακάτω πίνακα.)
  • 1,25% APY σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα των λογαριασμών (χωρίς άλλο ανώτατο όριο) σε λογαριασμούς επιταγών και ταμιευτηρίου (συμπεριλαμβανομένων των θυρίδων) με μηνιαία άμεση κατάθεση (οποιουδήποτε ποσού). 0,70% APY χωρίς άμεση κατάθεση. Οι τιμές είναι από 4/7/22.
  • Κάλυψη υπερανάληψης έως και $50 στις αγορές με χρεωστική κάρτα που διατίθενται σε πελάτες με μηνιαίες άμεσες καταθέσεις 1.000 $ ή περισσότερο.

Τα 300 $ είναι ένα πολύ υψηλό μπόνους για να πρέπει να δεσμεύσετε μόνο 5.000 $ για 15-30 ημέρες. Ακόμη και τα χαμηλότερα επίπεδα μπόνους είναι σταθερά. Υποθέτοντας μια περίοδο διακράτησης 30 ημερών, το μπόνους ισοδυναμεί με το να κερδίσετε 60-72% APY πάνω από το τυπικό APY!

Αυτό που το καθιστά δυσκολότερο είναι ότι πρέπει να είναι «κατάλληλες άμεσες καταθέσεις» κατά την κρίση τους. Με βάση τα ψιλά γράμματα παρακάτω (η υπογράμμιση δική μου), θα πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια για αυτήν την προσφορά εάν είστε ήδη υπάρχων λογαριασμός SoFi Money πριν από σήμερα και δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη την πρώτη σας απευθείας κατάθεση.

Επιλέξιμοι Συμμετέχοντες: Όλα τα νέα μέλη που ανοίγουν λογαριασμό SoFi Checking and Savings κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προσφοράς και όλους τους υπάρχοντες πελάτες SoFi Checking και Savings που δεν έχουν ρυθμίσει προηγουμένως συναλλαγές Άμεσης Κατάθεσης („Άμεση Κατάθεση“) στον λογαριασμό τους SoFi Checking and Savings από την έναρξη της Περιόδου Προσφοράς είναι επιλέξιμοι για το Πρόγραμμα.

Περίοδος προώθησης: Το Πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο από 4/5/22 12:01 ET έως 5/31/22 23:59 ET.

Όροι μπόνους: Για να πληροί τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για μπόνους, το SoFi πρέπει να λάβει τουλάχιστον μία Κατάλληλη Άμεση Κατάθεση από Επιλέξιμο Συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια της Περιόδου Προσφοράς. Οι άμεσες καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις ορίζονται ως καταθέσεις από τον εργοδότη, τη μισθοδοσία ή τον πάροχο παροχών του εγγεγραμμένου μέλους μέσω κατάθεσης ACH. Καταθέσεις που δεν προέρχονται από εργοδότη (όπως καταθέσεις επιταγών, μεταφορές P2P όπως από PayPal ή Venmo, κ.λπ., εμπορικές συναλλαγές όπως από PayPal, Stripe, Square κ.λπ. και τραπεζικές μεταφορές ACH που δεν προέρχονται από εργοδότες) δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την προώθηση. Το ποσό του μπόνους, εάν υπάρχει, περιγράφεται παρακάτω. Δεν θα καταβάλλονται μπόνους για άμεσες καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις κάτω των 1.000 $ κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αξιολόγησης (που ορίζεται παρακάτω).

Περίοδος αξιολόγησης: Το ποσό του μπόνους θα ποικίλλει ανάλογα με το συνολικό ποσό των Κατάλληλων Άμεσων Καταθέσεων που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αξιολόγησης. Η Περίοδος Αξιολόγησης ορίζεται ως 30 ημέρες από την ημερομηνία λήψης της πρώτης Ειδικής Άμεσης Κατάθεσής σας. Για παράδειγμα, εάν λάβετε 1.000$-1.999$ σε Κατάλληλες Άμεσες Καταθέσεις κατά την Περίοδο Αξιολόγησης, θα λάβετε ένα μπόνους μετρητών 50$. Ένα μέλος μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για ένα μόνο επίπεδο μπόνους και δεν θα είναι επιλέξιμο για μελλοντικές πληρωμές μπόνους εάν οι εισροές αυξηθούν στη συνέχεια πέρα ​​από την Περίοδο Αξιολόγησης.

Schreibe einen Kommentar