3 Υδραυλικές τάσεις που πρέπει να προσέξετε το 2023

1
3 Υδραυλικές τάσεις που πρέπει να προσέξετε το 2023

Το 2022 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τα υδραυλικά. Ενώ άλλοι κλάδοι παρουσίασαν πτώση των επιχειρήσεων λόγω της αύξησης των επιτοκίων και του πληθωρισμού, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις εξακολουθούσαν να έχουν κέρδη. Η ζήτηση για υδραυλικούς συνεχίζει να αυξάνεται, αν και εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Τον περασμένο χρόνο, είδαμε αυξημένο ενδιαφέρον για υδραυλικές εγκαταστάσεις γκρίζου νερού και θερμοσίφωνες χωρίς δεξαμενή. Οι πελάτες εξακολουθούν να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα, και αναμένουμε παρόμοια τάσεις στα υδραυλικά το 2023. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη χρονιά που έρχεται.

1. ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Η ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ο υψηλός πληθωρισμός και η αύξηση των επιτοκίων επιβράδυναν την οικονομία στα τέλη του 2022. Τον Νοέμβριο, η Bankrate ανέφερε ότι 53% των Αμερικανών ανέβαλαν μεγάλες αγορές για να τα βγάλουν πέρα. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για την επιχείρησή σας στα υδραυλικά;

Αν και άλλοι κλάδοι ενδέχεται να επιβραδύνουν το 2023, το νέο έτος πιθανότατα θα φέρει ανάπτυξη της βιομηχανίας υδραυλικών εγκαταστάσεων. Τα υψηλά επιτόκια στεγαστικών δανείων αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να αγοράζουν σπίτια αυτή τη στιγμή. Το μέσο σπίτι το 2020 κοστίζει 536.511 δολάρια με υποθήκη 30 ετών, σύμφωνα με Forbes. Με τις τρέχουσες τιμές, το ίδιο σπίτι θα κόστιζε περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια με υποθήκη 30 ετών.

Για να περιμένουν την αγορά κατοικίας, περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού θέλουν να ανακαινίσουν τα σημερινά τους σπίτια στα σπίτια των ονείρων τους. Οι ηλικιωμένοι θα προσπαθήσουν επίσης να κάνουν τα σπίτια τους πιο προσβάσιμα. Υδραυλικά έργα όπως η ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου είναι πολύ πιο προσιτές από την αγορά ενός νέου σπιτιού.

Home Advisor εκτιμά ότι η εγκατάσταση ενός νέου ντους κοστίζει περίπου 6.800 $ κατά μέσο όρο. Αλλά η προσθήκη αναβαθμίσεων, όπως μαρμάρινο πλακάκι ή ντους με roll-in κοστίζει ακόμη περισσότερο, και οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που αναζητούν.

Αυτό είναι όπου η προσφορά χρηματοδότησης μπορεί να εξοικονομήσει θέσεις εργασίας. Για παράδειγμα, η FTL Finance έχει α εργαλείο εκτίμησης έργου που σας επιτρέπει να παρουσιάσετε στους πελάτες σας διαφορετικές προτάσεις με βάση τις αναβαθμίσεις που θέλουν. Το εργαλείο υπολογίζει γρήγορα πόσο θα κόστιζε κάθε έργο ανά μήνα με βάση τους όρους και τα επιτόκια δανείου. Η κατανομή του συνολικού κόστους σε μικρότερες μηνιαίες πληρωμές βοηθά τους ιδιοκτήτες σπιτιού να βλέπουν τις αναβαθμίσεις εξίσου προσιτές με τα μικρότερα έργα.

2. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Την τελευταία δεκαετία, οι έξυπνες συσκευές έχουν γίνει μέρος της καθημερινής ζωής. Τα παίρνουμε παντού στις τσέπες μας. ακόμα κι αν δεν είμαστε στα τηλέφωνά μας, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την έξυπνη τεχνολογία. Οι έξυπνοι βοηθοί βρίσκονται στα σπίτια, στα αυτοκίνητά μας, ακόμη και στα ψυγεία μας. Δεν αποτελεί έκπληξη που βλέπουμε επίσης έξυπνη τεχνολογία τάσεις στα υδραυλικά.

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε νέα υδραυλική τεχνολογία αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Οπως και millennials και Gen Z γίνονται ιδιοκτήτες σπιτιού, η έξυπνη οικιακή τεχνολογία θα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Κάποια από αυτήν την τεχνολογία είναι μόνο για ευκολία, όπως οι βρύσες χωρίς αφή και οι μπιντέ. Αλλά κάποια έξυπνη τεχνολογία υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σας.

Για παράδειγμα, οι οθόνες δεξαμενής νερού μπορούν να ανιχνεύσουν διαρροές πριν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Είτε για ευκολία είτε για πρακτικότητα, ωστόσο, η ζήτηση είναι εκεί. Στην πραγματικότητα, Το 89% των πελατών θέλει υδραυλικά προϊόντα υψηλής ποιότηταςσύμφωνα με το Kitchen & Bath Market Index.

Ενεργειακά αποδοτικές υδραυλικές εγκαταστάσεις θα παίξει ρόλο και το 2023 τάσεις στα υδραυλικά. Τον Σεπτέμβριο του 2022, Η Καλιφόρνια απαγόρευσε την πώληση φούρνων και θερμοσιφώνων που κινούνται με φυσικό αέριο. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα συστήματά τους, αλλά τα νέα συστήματα θα πρέπει να πληρούν αυτά τα πρότυπα από το 2030. Μιλήστε με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού σας για το εάν θέλουν να αντικαταστήσουν τα συστήματα αερίου τους τώρα αντί να περιμένουν μέχρι να χρειαστεί.

3. ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τις τιμές των υδραυλικών υλικών να αυξάνονται λόγω προβλημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού και ελλείψεων υλικών. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε υψηλότερες τιμές το 2023. οι κατασκευαστές έχουν ήδη ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών κατά μέσο όρο περίπου 5%. Δεξαμενές νερού βλέπουν μάλιστα αυξήσεις έως και 14%.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορεί να έχετε αποφύγει να μεταβιβάσετε αυτές τις αυξήσεις τιμών στους πελάτες σας. Δεν είσαι μόνος – Το 50% των ερωτηθέντων υδραυλικών λένε ότι οι ταμειακές ροές είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τους στον κλάδο. Δεν χρειάζεται να είναι, όμως.

Εξετάστε και τα δύο αύξηση της τιμής των υδραυλικών υλικών και το τρέχον κόστος ζωής όταν ορίσετε την τιμολόγησή σας για το 2023. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγη επιπλέον επένδυση στις τιμές σας για να αυξήσετε τον εαυτό σας και τους υπαλλήλους σας. Θυμάστε τις προηγούμενες συμβουλές μας σχετικά με την ηγεσία με επιλογές μηνιαίων πληρωμών; Βοηθά στη μείωση του κραδασμού των αυτοκόλλητων και αποτροπή αντιρρήσεων τιμώνπολύ.

Φυσικά, θα το θέλετε επιλέξτε προσεκτικά τον χρηματοδότη σας. Με το FTL Finance, οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την αύξηση των επιτοκίων κατά τη διάρκεια του δανείου τους, σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες ή άλλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με σταθερό επιτόκιο με δόσεις, επομένως το επιτόκιο με το οποίο συμφωνούν όταν υπογράψουν το δάνειό τους είναι αυτό που θα πληρώσουν για ολόκληρη τη διάρκεια. Τα δάνειά μας δεν έχουν επίσης πρόστιμα προπληρωμής, οπότε μπορούν να τα εξοφλήσουν μόλις θέλουν. Για να κάνετε τις πληρωμές πιο προσιτές για τους πελάτες σας, μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησής μας.

Schreibe einen Kommentar