3% Επιστροφή μετρητών για ένα έτος με απευθείας κατάθεση (Ισχύουν τα όρια) — My Money Blog

3
3% Επιστροφή μετρητών για ένα έτος με απευθείας κατάθεση (Ισχύουν τα όρια) — My Money Blog

Το SoFi έχει άλλη μια νέα προσφορά εάν έχετε την πιστωτική κάρτα SoFi και Έλεγχος SoFi/Εξοικονόμηση και μια κατάλληλη άμεση κατάθεση κάθε μήνα: Επιστροφή μετρητών 3% για 1 χρόνο (365 ημέρες) για αγορές έως και 12.000 $ (360 $ σε ανταμοιβές). Τα καλά νέα είναι ότι το promo εμφανίζεται αρκετά ανοιχτό. Εάν δεν έχετε μία από τις απαιτήσεις, απλώς προσθέστε την.

Μετά το ανώτατο όριο των 12.000 $ σε αγορές που θα κερδίσουν 3% επιστροφή μετρητών (36.000 πόντοι εξαργυρώσιμοι για 360 $ στο σύνολο των ανταμοιβών), θα επανέλθει στο τυπικό ποσοστό επιστροφής μετρητών 2%. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πραγματικά μόνο ένα μέγιστο $120 περισσότερα από ό,τι θα είχατε διαφορετικά με το τυπικό επιτόκιο επιστροφής μετρητών 2%. Ωστόσο, δεν είναι κακό, καθώς τα προϊόντα είναι ήδη ανταγωνιστικά χωρίς προσφορές (1,25% APY σε έως και 150.000 $ με οποιαδήποτε άμεση κατάθεση, 2% επιστροφή μετρητών στις αγορές).

1) Θα πρέπει να διατηρείτε μια κατάλληλη Άμεση Κατάθεση κάθε μήνα με το SoFi Checking and Savings για να συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό το διαφημιστικό επιτόκιο επιστροφής μετρητών. Οι άμεσες καταθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις ορίζονται ως καταθέσεις από τον εργοδότη, τη μισθοδοσία ή τον πάροχο παροχών του εγγεγραμμένου μέλους μέσω κατάθεσης ACH. Καταθέσεις που δεν προέρχονται από εργοδότη (όπως καταθέσεις επιταγών, μεταφορές P2P όπως από PayPal ή Venmo, κ.λπ., εμπορικές συναλλαγές όπως από PayPal, Stripe, Square κ.λπ. και τραπεζικές μεταφορές ACH που δεν προέρχονται από εργοδότες) δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την προώθηση. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 36.000 πόντους επιβράβευσης από αυτήν την προσφορά περιορισμένου χρόνου. Μετά τη λήξη της περιόδου προσφοράς ή αφού κερδίσετε τους μέγιστους πόντους που προσφέρονται από αυτήν την προσφορά, το ποσοστό κερδών επιστροφής μετρητών θα επανέλθει στο 2%.

Schreibe einen Kommentar