2022 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1
2022 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2022 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EMMY® ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ

Υποψήφιοι από: Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Νιγηρία, Κατάρ & The Ηνωμένο Βασίλειο

Νέα Υόρκη, 16 Αυγούστου 2022 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα τους υποψηφίους για τις κατηγορίες Ειδήσεις και Επικαιρότητες 2022. Το Διεθνές Έμμυ® Οι νικητές θα αναγνωριστούν μαζί με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους σε ειδήσεις κατά τη διάρκεια μιας τελετής στη Νέα Υόρκη, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι 8 υποψήφιοι καλύπτουν 6 χώρες: Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Νιγηρία, Κατάρ και Ηνωμένο Βασίλειο.

«Καθώς ο κόσμος παρασύρεται από τον Covid 19 και από τις συγκρούσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, η πρόσβαση σε αξιόπιστες ειδήσεις είναι πιο σημαντική από ποτέ». δήλωσε ο Bruce Paisner, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών. «Χαιρετίζουμε τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο που παίρνουν μεγάλα ρίσκα κάθε μέρα για να φέρουν ζωτικές ιστορίες στο τηλεοπτικό κοινό».

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των υποψηφίων.


Υποψηφιότητες 2022 – Ειδήσεις & Επικαιρότητα

Νέα

Αφγανιστάν: Εξαγορά των Ταλιμπάν
Αγγλικά Al Jazeera
Κατάρ
Όταν οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στην Καμπούλ τον Αύγουστο του 2021, το Al Jazeera ήταν εκεί πρώτο για να το πει στον κόσμο. Οι δημοσιογράφοι μας έμειναν στο έδαφος για να καλύψουν την αρχή του επόμενου κεφαλαίου του Αφγανιστάν – ένα χωρίς ξένα στρατεύματα στο έδαφός του.

Κρίση στο Αφγανιστάν – Κάλυψη ειδήσεων
Euronews
Γαλλία
Το Euronews έστειλε την Ανελίζ Μπόρχες στην Καμπούλ εν μέσω της χαοτικής αποχώρησης των ΗΠΑ. Οπλισμένη μόνο με ένα iPhone, εξασφάλισε συνεντεύξεις με τους Ταλιμπάν και κατέγραψε τους φόβους των Αφγανών που κινδυνεύουν και το εκκολαπτόμενο αίσθημα αντίστασης των απλών πολιτών, ιδιαίτερα των γυναικών, ενάντια στους νέους κυβερνήτες τους.

ITV News: Καταιγίδα στο Καπιτώλιο
ITN Productions / ITV News
Ηνωμένο Βασίλειο
Το ITV News ήταν η μόνη τηλεοπτική ειδησεογραφική ομάδα στον κόσμο που ήταν ενσωματωμένη στον όχλο που εισέβαλε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου. Συνέλαβαν την κάλυψη της εξέγερσης, με δράση από πρώτο χέρι από την καρδιά του όχλου.

National Journal: Prevent Senior Case
Globo
Βραζιλία
Η Globo αποκάλυψε πώς ένας ασφαλιστής υγείας χρησιμοποίησε ασθενείς με COVID ως ινδικά χοιρίδια για να δοκιμάσει μη αποδεδειγμένες θεραπείες. Η εταιρεία κάλυψε τους θανάτους ασθενών που έσπευσαν στην ανακουφιστική φροντίδα για να περικόψουν τα έξοδα.

Επικαιρότητα

Μαύρο Τσεκούρι
BBC Africa Eye
Νιγηρία
Το Black Axe είναι μια από τις πιο επίφοβες ομάδες οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο. Η άκρως μυστικοπαθής μαφία –που αναφέρεται ως «λατρεία» στη Νιγηρία– έχει κατηγορηθεί για αμέτρητους φόνους και εκτιμάται ότι κερδίζει εκατομμύρια δολάρια μέσω διαδικτυακής απάτης. Ποιος είναι όμως πίσω από αυτούς;

Sunday Spectacular: Έρευνα για το Πάρκινσον
Εγγραφή τηλεόρασης
Βραζιλία
Το ταξίδι ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου που αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: τη μάχη κατά της νόσου του Πάρκινσον. Ο André Tal υποβάλλεται σε πειραματική θεραπεία στις ΗΠΑ και διηγείται πώς πέρασε την προκλητική εμπειρία.

Έκθεση – Ατρόμητος: Οι γυναίκες που πολεμούν τον Πούτιν
Hardcash Productions / The Economist / ITV
Ηνωμένο Βασίλειο
Μετά από τρεις γυναίκες πριν από τις εκλογές, αυτή η έκθεση καταγράφει τη στροφή της Ρωσίας στη δικτατορία. Για τις υποψήφιες της αντιπολίτευσης Violetta και Irina και την ακτιβίστρια Lusya, αυτή είναι μια ιστορία ανθεκτικότητας, αλλά και μια ιστορία ελπίδας: ότι μια δημοκρατική Ρωσία μπορεί να αναδυθεί από τη θέληση της νεολαίας της, που ονειρεύεται περισσότερα.

Ο Σλάχι και οι βασανιστές του (Σε αναζήτηση τεράτων)
τηλεόραση NDR
Γερμανία
Για 14 χρόνια, ο Μ. Σλάχι ήταν έγκλειστος στη στρατιωτική φυλακή των ΗΠΑ στο Γκουαντάναμο. Ο Σλάχι θεωρούνταν ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες στον κόσμο. Τώρα είναι ελεύθερος, αθωωμένος από δύο αμερικανικά δικαστήρια. Η ερευνητική έκθεση συνοδεύει τους δράστες και το θύμα στην αναζήτησή τους για συγχώρεση.


Σχετικά με τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ακαδημίας περιλαμβάνει τα διάσημα Διεθνή Βραβεία Emmy® που πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη και μια σειρά εκδηλώσεων του κλάδου όπως η Ημέρα της Ακαδημίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Διεθνούς Emmy® και πάνελ για ουσιαστικά θέματα της βιομηχανίας. Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, με το διάσημο βραβείο Emmy®. Επί του παρόντος γιορτάζει τον προγραμματισμό σε διάφορους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Σειρά σύντομης φόρμας. Αθλητικό Ντοκιμαντέρ; Η Telenovela και οι τηλεοπτικές ταινίες/μίνι-σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία στις παραστάσεις και στον παιδικό προγραμματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv.


Επαφές πολυμέσων

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin
Ματ μπισκότα
[email protected]

Schreibe einen Kommentar