2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EMMY® KIDS – International Academy of Television Arts & Sciences

1
2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EMMY® KIDS – International Academy of Television Arts & Sciences

Νέα Υόρκη, 12 Οκτωβρίου 2021 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα τους νικητές των International Emmy® Kids Awards. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας κατά τη διάρκεια του MipJunior.

Οι Νικητές είναι: Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom – Σεζόν 6 στην κατηγορία Kids: Animation. Σημάδια ζωής (Scars of Life) στην κατηγορία Kids: Factual & Entertainment και Πρώτη μέρα στην κατηγορία Kids: Live-Action.

Οι πλήρεις πληροφορίες των νικητών ακολουθούν αυτήν την έκδοση.

«Ο παιδικός προγραμματισμός έχει άμεσο αντίκτυπο στο πώς αντιλαμβάνονται τα παιδιά τον εαυτό τους, τους συνομηλίκους τους και τον κόσμο γενικότερα, επομένως εμείς στην τηλεοπτική κοινότητα έχουμε ιδιαίτερη ευθύνη», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της International Academy, Bruce Paisner. «Συγχαίρουμε τις ομάδες πίσω από αυτά τα νικηφόρα προγράμματα που έκαναν εξαιρετική τηλεόραση που διασκεδάζει και ευαισθητοποιεί για ευαίσθητα θέματα».

Οι συνεργάτες που παρουσίασαν τα διεθνή Emmy® Kids Awards ήταν οι: TV Kids, MipJunior και Ernst & Young.

Νικητές Διεθνών Βραβείων Emmy® Kids 2021

Παιδιά: Κινούμενα σχέδια

Shaun The Sheep: Adventures from Mossy Bottom – Σεζόν 6

Aardman

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom παρουσιάζει ολοκαίνουργιες περιπέτειες, σύγχρονα θέματα και μια περιβαλλοντικά συνειδητή φάρμα για το αγαπημένο μας κοπάδι με ηλιακά πάνελ, ανεμογεννήτριες και ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και το ίδιο χιούμορ για το οποίο είναι τόσο γνωστός ο Shaun .

Παιδιά: Γεγονότα & Ψυχαγωγία

Signs of Life (Scars of Life)

Οι άνθρωποι

Βέλγιο

Το Scars of Life είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών. Αφηγείται τις ιστορίες παιδιών με μια συγκεκριμένη φυσική ουλή. Από αθώα οικιακά ατυχήματα μέχρι κάθε είδους γενετικές ανωμαλίες.

Παιδιά: Ζωντανή δράση

Πρώτη μέρα

Epic Films / Αυστραλιανή εταιρεία εκπομπής / Ίδρυμα Παιδικής τηλεόρασης της Αυστραλίας / Screen Australia / KOJO / South Australian Film Corporation

Αυστραλία

Είναι η πρώτη χρονιά του γυμνασίου της Hannah Bradford. Ως τρανς κορίτσι, η Hannah όχι μόνο πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται με την έναρξη ενός νέου σχολείου, αλλά να βρει το θάρρος να ζήσει ως ο πιο αυθεντικός εαυτός της.


Σχετικά με τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, με το διάσημο βραβείο Emmy®. Επί του παρόντος, γιορτάζει τον προγραμματισμό σε διάφορους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Τηλενουβέλα και τηλεοπτικές ταινίες/μίνι-σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία σε παραστάσεις και παιδικό προγραμματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv


Επαφές πολυμέσων

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin
Ματ μπισκότα
[email protected]

Schreibe einen Kommentar