2.260 $ σε μπόνους πρώτου τριμήνου — My Money Blog

1
2.260 $ σε μπόνους πρώτου τριμήνου — My Money Blog

Κάθε χρόνο, έχω έναν παράπλευρο στόχο να κερδίζω το αντίστοιχο μέγιστο ετήσιο όριο συνεισφοράς IRA των 6.000 $ χρησιμοποιώντας μόνο τα κέρδη από διάφορες προσφορές. Το 2021, έφτασα τα 5.592 $ σε μπόνους και τα 2.500 $+ σε επιπλέον τόκο. Εάν είχατε βάλει 6.000 $ στον IRA σας κάθε χρόνο για την πρόσφατη 10ετή περίοδο (2011-2020) και είχατε επενδύσει σε ένα απλό συνταξιοδοτικό ταμείο Target Date, θα είχατε μετατρέψει τις μικρές προσφορές σε ένα αυγό φωλιάς 100.000 $+. Ένα επιπλέον εκατό ευρώ μπορεί να είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της τακτικής επένδυσης 500 $ το μήνα σε παραγωγικά περιουσιακά στοιχεία. Ένα ζευγάρι θα μπορούσε να διπλασιάσει αυτούς τους αριθμούς.

Βασικοί κανόνες: Αποτελέσματα πραγματικού κόσμου μόνο για ένα πραγματικό άτομο. Όπως ακολουθεί η παράδοση του My Money Blog, θα παρακολουθείται μου προσωπικά, πραγματικά αποτελέσματα. Θα ήταν πολύ εύκολο να απαριθμήσω ένα σωρό τυχαίες προσφορές που ανέρχονται σε $6.000, αλλά αυτές θα είναι προσφορές στις οποίες εγγράφω προσωπικά και συμπληρώνω τις απαιτήσεις (παρόλο που έχω ήδη ανοίξει τόσους πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες και λογαριασμοί μεσιτείας κατά τη διάρκεια των ετών). Θα παρακολουθώ μόνο τα ατομικά μου αποτελέσματα, αν και ο σύντροφός μου συμμετέχει επίσης σε πιο επιλεκτική βάση. Σχεδόν όλες έχουν τεκμηριωθεί σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία Προσφορές και Προσφορές, στη λίστα με τις 10 κορυφαίες πιστωτικές κάρτες και στη λίστα μπόνους μεσιτείας:

Μπόνους και προσφορές 2022 (μέχρι στιγμής)

Ο συνολικός απολογισμός είναι αυτή τη στιγμή $2.260, που είναι σχεδόν ακριβώς στο ρυθμό για να φτάσει το ετήσιο όριο συνεισφοράς του IRA των 6.000 $ μόνο από αυτά τα μπόνους. (Ξέρω ότι χρησιμοποίησα το τρίμηνο, αλλά άργησα τόσο πολύ που είμαστε πιο κοντά στο 1/3 της διαδρομής του έτους και στο 1/3 της διαδρομής στο μέγιστο.)

Δεν κάνω όλες τις συναλλαγές και ήταν πιο δύσκολο να βρω πιστωτικές κάρτες για τις οποίες δικαιούμαι να προσφέρουν πόντους που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο άμεσο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορεί να είναι πολύτιμες για εσάς, που δεν θα λειτουργούσαν για τα ταξιδιωτικά μου μοτίβα ή τις προσωπικές μου προτιμήσεις. Για όσους είναι νέοι σε αυτό το χόμπι, θα άρπαζα πρώτα τα χαμηλά φρούτα όπως το Chase Sapphire Preferred.

Αυτοί οι αριθμοί αγνοούν τα APY υψηλότερου τραπεζικού ενδιαφέροντος από την αλλαγή τράπεζας ή την αγορά ομολόγων ταμιευτηρίου. Επίσης, αγνοούν τις συνεχιζόμενες ανταμοιβές αγοράς με πιστωτική κάρτα, όπως 2% έως 2,6% επιστροφή μετρητών σε όλες τις αγορές πίστωσης (ή μίλια αεροπορικής εταιρείας ή πόντους ξενοδοχείου) και 5% επιστροφή μετρητών σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Αυτό είναι ένα ευχάριστο και κερδοφόρο χόμπι για μένα, αλλά δεν μου αρέσει ούτε να χάνω τον χρόνο μου. Αναζητώ μια σταθερή απόδοση με βάση την απαιτούμενη χρονική δέσμευση. Τείνω να αποφεύγω τα κερδοσκοπικά στοιχήματα σε μαγικά κουτιά ponzi που υποστηρίζονται από άλλα μαγικά κουτιά ponzi, μπόνους που είναι δύσκολο να μετατραπούν σε πραγματικά χρήματα και οτιδήποτε απαιτεί οδήγηση σε καταστήματα όπου τα πράγματα μπορεί να υπάρχουν ή να μην είναι διαθέσιμα. Οι προσφορές που δημοσιεύω συνήθως διαρκούν τουλάχιστον μερικές ημέρες, αλλά είναι λίγο σαν επένδυση αξίας όπου πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε αποφασιστικά μέτρα όταν εμφανιστεί μια ευκαιρία, γιατί δεν θα διαρκέσουν για πάντα.

Schreibe einen Kommentar