10 λόγοι για τους οποίους οι εικόνες αλόγων κάνουν εξαιρετική τέχνη τοίχων

0
10 λόγοι για τους οποίους οι εικόνες αλόγων κάνουν εξαιρετική τέχνη τοίχων

Ο άνθρωπος εκτιμά την τέχνη του τοίχου αλόγων για χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη τοιχογραφία που ζωγραφίστηκε σε τοίχους σπηλαίων στους προϊστορικούς χρόνους. Η ανθρωπότητα ζούσε πάντα μαζί με τα άλογα. Οπότε είναι φυσικό να αγαπάμε τα άλογα. Τα άλογα έχουν παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Έχουν δουλέψει μαζί μας σε φάρμες, ήταν ο κύριος τρόπος μεταφοράς μας μέχρι το 1900 και έχουν παραδώσει την αλληλογραφία μας σε όλη τη χώρα. Ακόμη και σήμερα η ισχύς ενός κινητήρα αυτοκινήτου μετριέται σε «ιπποδύναμη».

Όταν κοιτάμε εκτυπώσεις φωτογραφίας καλών τεχνών αλόγων μπορούμε να δούμε ανά τους αιώνες ότι τα άλογα πάντα σχεδιάζονταν, ζωγράφιζαν και φυσικά φωτογραφίζονταν. Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες όμορφες φωτογραφίες αλόγων για να διαλέξετε για το σπίτι σας. Έχουμε κοντινά πορτρέτα, άλογα που βόσκουν καθώς και αγώνες και πάλη. Κυριολεκτικά κάθε στιγμή της ζωής ενός αλόγου έχει φωτογραφηθεί.

Αν σκέφτεστε τέχνη τοίχου αλόγου για να κοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε επιτυχημένους και όμορφους εσωτερικούς χώρους

Όταν αποφασίσετε τι δήλωση θέλετε να έχετε σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, σίγουρα θα μπορείτε να επιλέξετε τέχνη τοίχου αλόγου που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε μερικά.

 • Πρώτα και κύρια θα πρέπει να επιλέξετε την τέχνη των ιπποειδών για την απόλυτη ομορφιά της. Το να μπορείτε να δείτε αυτά τα ζώα να ζωντανεύουν στους τοίχους σας είναι χαρά για όλους. Ο άνθρωπος έχει αγαπήσει τα άλογα ανά τους αιώνες. Οπότε είναι λογικό ότι θα χαιρόταν να τα δει στους τοίχους του.
 • Σκεφτείτε τι συναίσθημα θα θέλατε να αντανακλάται σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Είναι ενθουσιασμός ή δράμα, γαλήνη και γαλήνη ή απλώς ένα παράδειγμα των καθημερινών δραστηριοτήτων ενός αλόγου; Για ενθουσιασμό υπάρχουν φωτογραφίες με άλογα να παλεύουν ή να καλπάζουν μέσα στο νερό. Για γαλήνη έχουμε αποτυπώματα αλόγων που περπατούν αργά στο ηλιοβασίλεμα. Για καθημερινές δραστηριότητες έχουμε άλογα που βόσκουν ήρεμα.

Θα θέλαμε να κάνουμε μερικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν κατά την απόφαση του εσωτερικού σχεδιασμού σας.

 • The EntryWay. Μια χαρούμενη φιλόξενη διάθεση θα πρέπει να καθορίσει αυτόν τον χώρο. Μία ή δύο μικρές φωτογραφίες με κορνίζα που παίζουν πουλάρια (ίσως και στις δύο πλευρές ενός καθρέφτη) θα ήταν ιδανικές για αυτόν τον χώρο.
 • Το σαλόνι. Αυτό το δωμάτιο απαιτεί περισσότερη σκέψη και καθορίζει την ουσία του σχεδίου εσωτερικού σχεδιασμού σας. Αν θέλετε ενθουσιασμό και δράση ένα μεγάλο ή μεγάλο φωτογραφία καλών τεχνών Η εκτύπωση αλόγων που αγωνίζονται ή τρέχουν μέσα στο νερό θα ήταν μια σημαντική δραματική δήλωση. Εάν προτιμάτε μια ειρηνική διάθεση, τα άλογα που περπατούν κατά μήκος της ακτογραμμής την αυγή μπορεί να είναι η επιλογή σας.
 • Η τραπεζαρία. Αυτό είναι ένα σημαντικό δωμάτιο όπου η οικογένεια έχει πολλά γεύματα την ημέρα. Θα πρέπει να έχει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Μια σκηνή με το κοπάδι που βόσκει χαλαρά θα μπορούσε να δώσει τον σωστό τόνο εδώ.
 • Το Οικογενειακό Δωμάτιο. Η ιδέα της χαλάρωσης ή της διασκέδασης πρέπει να καθορίζει αυτό το δωμάτιο. Πολλά άλογα που περπατούν αργά γύρω από το κοράλλι θα έκαναν το κόλπο για αυτόν τον χώρο.
 • Το κύριο υπνοδωμάτιο. Και εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι διάθεση θέλουμε να εκφράσουμε. Είναι καλή ιδέα η διάθεση εδώ να αντικατοπτρίζει χαλάρωση και ηρεμία. Μια εσωτερική σκηνή με άλογα που κοιμούνται στους πάγκους τους μπορεί να είναι μια καλή απόφαση. Μια άλλη πιθανότητα θα μπορούσε να είναι μια φοράδα με το πουλάρι της να περιφέρεται στα κοράλλια.
 • Το δωμάτιο επισκεπτών. Για αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να έχουμε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Δύο πορτρέτα σε ξεχωριστά καρέ ενός μαύρου και ενός λευκού αλόγου αντικριστά θα μπορούσαν να είναι ιδανικά. Θα πρέπει να είναι κρεμασμένα στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι, ώστε να φαίνονται εύκολα όταν το κεφάλι κάποιου είναι στο μαξιλάρι.
 • Το μπάνιο. Συνιστούμε μια μικρή ομαδοποίηση τριών ή τεσσάρων εκτυπώσεων που είναι λήψεις stop action κρεμασμένες στο ύψος των ματιών.
 • Η κουζίνα. Εάν έχετε μια μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία, πιθανότατα υπάρχει τουλάχιστον ένας άδειος τοίχος. Είναι καλή ιδέα να παρουσιάσετε μια ζωντανή σκηνή εδώ. Πολλά άλογα που τρέχουν προς τον θεατή πιτσιλίζοντας νερό γύρω τους θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα για αυτό το δωμάτιο. Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο για να μην καταλαμβάνει το δωμάτιο.

Τώρα θα εξετάσουμε άλλα δωμάτια και χώρους του σπιτιού που μπορεί να απαιτούν τέχνη τοίχου αλόγου.

 • Το Φυτώριο. Η καλύτερη λύση εδώ είναι να έχετε πουλάρια να περιφέρονται γύρω από τα κοράλλια. Αυτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η τέχνη τοίχου πρέπει να είναι μεσαίου μεγέθους και να κρεμιέται είτε πάνω από την κούνια είτε στον τοίχο απέναντι από την κούνια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δύο εκτυπώσεις εδώ.
 • The Laundry Room. Σε αυτό το δωμάτιο μπορεί να θέλουμε να είμαστε επιπόλαιοι. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα μεσαίου μεγέθους στάμπα δύο αλόγων που παλεύουν μεταξύ τους. Θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρον αν το ένα είναι λευκό και το άλλο μαύρο. Η εκτύπωση πρέπει να κρεμιέται πάνω από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο και όχι πολύ ψηλά.
 • Ένας μακρύς διάδρομος. Αυτό είναι ιδανικό για τοίχο γκαλερί. Μπορούμε να κρεμάσουμε όλες τις αγαπημένες μας φωτογραφίες αλόγων εδώ. Μπορούν να είναι οποιασδήποτε μέτρησης και μεγέθους. Μπορεί να είναι πλαισιωμένα ή όχι. Αυτές οι εκτυπώσεις πρέπει να κρεμαστούν τυχαία και περίπου στο ύψος των ματιών. Μπορεί να προτιμάτε την ίδια απόσταση μεταξύ των εκτυπώσεων ή όχι. Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι ότι αυτά τα prints πρέπει να είναι τα πιο αγαπημένα σας σχέδια αλόγων. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που έχετε μοιραστεί με άλογα.

Τώρα που λάβαμε υπόψη ολόκληρο το σπίτι σας, ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας θα σας φανούν χρήσιμες. Γνωρίζουμε εκ πείρας πόση χαρά μπορεί να φέρει η τέχνη του τοίχου με άλογα στο σπίτι σας. Οι πιο δημοφιλείς εκτυπώσεις μας είναι η τέχνη του τοίχου με άλογα. Αυτές οι εκτυπώσεις κάνουν μια ισχυρή δήλωση που αγαπούν όχι μόνο οι ιδιοκτήτες σπιτιών αλλά και οι επισκέπτες τους.

Schreibe einen Kommentar