Όροι και Προϋποθέσεις κινήτρου FI Mint $10

3
Όροι και Προϋποθέσεις κινήτρου FI Mint $10

Σύντομοι Όροι και Προϋποθέσεις

Προσφορά περιορισμένου χρόνου από 15/7 – 22/7, με δυνατότητα αλλαγής. Ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε μια δωροκάρτα (Ανταμοιβή) της Amazon.com $10, εάν συνδέσετε με επιτυχία τουλάχιστον ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (FI) στον λογαριασμό σας στο Νομισματοκοπείο κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς των 7 ημερών. Η προσφορά είναι ανοιχτή μόνο για εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής Mint που είναι νόμιμοι κάτοικοι ΗΠΑ 18 ετών και άνω και που συνδέουν επιτυχώς το πρώτο τους FI με τον λογαριασμό τους Mint εντός 7 ημερών από την ανακοίνωση της προσφοράς. Μόλις συνδέσετε το FI, θα σας σταλεί ένα email στη διεύθυνση που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Mint με οδηγίες για το πώς να διεκδικήσετε την Ανταμοιβή. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε κατόχους λογαριασμού Mint στους οποίους απευθύνεται η ανακοίνωση και δεν μπορεί να προωθηθεί σε άλλους. Μία προσφορά ανά πελάτη. Το Intuit και το Mint είναι τα εμπορικά σήματα της Intuit Inc.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό πρέπει να κερδίσω τη δωροκάρτα μου;

Θα έχετε 7 ημέρες για να συνδέσετε το FI σας στον λογαριασμό σας στο Mint και να διεκδικήσετε τη δωροκάρτα σας.

Τι είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

Ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (FI) είναι μια εταιρεία που ασχολείται με χρηματοοικονομικές και νομισματικές συναλλαγές, όπως καταθέσεις, δάνεια, επενδύσεις και ανταλλαγή νομισμάτων.

Παραδείγματα FI που μπορείτε να συνδέσετε στον λογαριασμό σας στο Νομισματοκοπείο περιλαμβάνουν κεντρικές τράπεζες, λιανικές και εμπορικές τράπεζες, διαδικτυακές τράπεζες, πιστωτικές ενώσεις, ενώσεις ταμιευτηρίου και δανείων, επενδυτικές τράπεζες, επενδυτικές εταιρείες, χρηματιστηριακές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες στεγαστικών δανείων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στα FI που αναφέρονται στο προϊόν Mint.

Μόλις προσθέσω το πρώτο μου FI, πότε θα λάβω τη δωροκάρτα μου;

Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω του email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Mint με έναν σύνδεσμο για να διεκδικήσετε τη δωροκάρτα των $10 Amazon.com. Θα πρέπει να λάβετε το email εντός 24-48 ωρών από την επιτυχή σύνδεση ενός FI.

Εάν δεν λάβετε τον σύνδεσμό σας για να διεκδικήσετε τη δωροκάρτα Amazon.com εντός της καθορισμένης προθεσμίας, επικοινωνήστε μαζί μας Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τι γίνεται αν προσθέσω περισσότερα από ένα FI;

Η προσφορά απονέμεται μόνο μία φορά σε κάθε δικαιούχο λογαριασμού Mint, για το πρώτο FI που θα συνδεθείτε επιτυχώς στον λογαριασμό σας Mint. Τυχόν FI που προστίθενται στη συνέχεια δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα πρόσθετες δωροκάρτες.

Μέντα

Η Mint είναι παθιασμένη να σας βοηθά να επιτύχετε οικονομικούς στόχους μέσω της εκπαίδευσης και με ισχυρά εργαλεία, εξατομικευμένες γνώσεις και πολλά άλλα. Περισσότερα από την Mint

Schreibe einen Kommentar