Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το 2023

1
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε το 2023

Το αγαπημένο μας αέρινο κρεβάτι από τα τρία που αναφέρονται εδώ είναι το Insta-Bed Raised Pillow Top Air Bed. Αυτό το μοντέλο προσφέρει μια βελούδινη επιφάνεια που μοιάζει με παραδοσιακό στρώμα. Αν και είναι λίγο ακριβό, είναι επίσης ανθεκτικό και θα πρέπει να διαρκέσει πολύ.

Τα στρώματα αέρα έρχονται με μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα. Είναι ρυθμιζόμενα, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο επίπεδο σταθερότητας και να βρείτε την τέλεια εφαρμογή για εσάς. Τείνουν να είναι οικονομικά και ανθεκτικά και είναι ιδανικά για μικρούς χώρους όταν περιστασιακά χρειάζεστε ένα προσωρινό κρεβάτι για τους επισκέπτες. Μπορεί ακόμη και να διαρκέσουν περισσότερο από ορισμένους άλλους τύπους κρεβατιών, εάν έχετε το σωστό.

Δεδομένου ότι το κύριο στοιχείο στήριξης ενός κρεβατιού αέρα είναι ο αέρας, δεν μπορεί να αναπτυχθεί χαλάρωση με τον τρόπο που μπορεί, για παράδειγμα, ένα στρώμα αφρού. Ένα πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε για τα κρεβάτια αέρα, ωστόσο, είναι οι τρύπες. Ευτυχώς, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόλις μάθετε πού βρίσκεται η τρύπα.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τις αγαπημένες μας επιλογές κρεβατιών αέρα στην αγορά. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να βρείτε μια διαρροή στο στρώμα αέρα σας. Με αυτόν τον τρόπο, ξέρετε πώς να φροντίζετε και να συντηρείτε το κρεβάτι σας, μόλις το έχετε.

#1 Καλύτερο στρώμα αέρα βαρέως τύπου- The Fox Plush High-Rise Air Bed

Τελευταία ενημέρωση στις 13-10-2022 στις 17:21 –
Περισσότερες πληροφορίεςΟι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ακριβείς από την ημερομηνία/ώρα που υποδεικνύεται και υπόκεινται σε αλλαγές. Τυχόν πληροφορίες τιμής και διαθεσιμότητας που εμφανίζονται στο Amazon.com τη στιγμή της αγοράς θα ισχύουν για την αγορά αυτού του προϊόντος.“
/ Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Γιατί μας άρεσε:

 • Η αντλία είναι ενσωματωμένη
 • Ανθεκτικό και στιβαρό
 • Άνετη υποστήριξη

Γιατί δεν μας άρεσε:

 • Ακριβός
 • Βαρύ (δύσκολο στην κίνηση)

Το κρεβάτι Fox Plush High-Rise Air Bed είναι ένα ανθεκτικό κρεβάτι κατασκευασμένο από βινύλιο πάχους 0,6 mm, υψηλής ποιότητας. Η βαριά κατασκευή του το καθιστά κατάλληλη επιλογή για άτομα που θέλουν ένα κρεβάτι που θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι επίσης μια καλή πιθανή επιλογή για όσους κοιμούνται με βαρύ βάρος που χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη. Μπορείτε να φουσκώσετε αυτό το στρώμα αέρα με την παρεχόμενη εσωτερική αντλία ή να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική.

Οι ραφές στο Fox Plush High-Rise Air Bed είναι δυνατές και οι πελάτες αναφέρουν ότι το κρεβάτι δεν έχει τόσο μεγάλη διαρροή όσο μερικά στρώματα αέρα. Το κρεβάτι παρέχει μια σταθερή επιφάνεια με μέγιστη χωρητικότητα βάρους 750 κιλών.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το κρεβάτι είναι βαρύ, επομένως μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για άτομα που δεν σκοπεύουν να το μετακινήσουν πολύ. Ωστόσο, έρχεται επίσης με το πλεονέκτημα της εύκολης εγκατάστασης και αποθήκευσης.

Το κρεβάτι Fox Plush High-Rise Air Bed συνοδεύεται από εγγύηση 90 ημερών για την προστασία της αγοράς σας.

#2 Καλύτερο ελαφρύ στρώμα αέρα – The Coleman SupportRest Double High Air Attress

Τελευταία ενημέρωση στις 13-10-2022 στις 17:21 –
Περισσότερες πληροφορίεςΟι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ακριβείς από την ημερομηνία/ώρα που υποδεικνύεται και υπόκεινται σε αλλαγές. Τυχόν πληροφορίες τιμής και διαθεσιμότητας που εμφανίζονται στο Amazon.com τη στιγμή της αγοράς θα ισχύουν για την αγορά αυτού του προϊόντος.“
/ Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Γιατί μας άρεσε:

 • Λούτρινη επιφάνεια
 • Προμηθευτός
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους

Γιατί δεν μας άρεσε:

 • Οσμή απαερίου
 • Μπορεί να διαρρεύσει με την πάροδο του χρόνου

Το διπλό κρεβάτι Coleman SupportRest προέρχεται από μια γνωστή μάρκα που συνήθως συνδέεται με το κάμπινγκ. Αυτό το στρώμα έχει σταθερή, άνετη αίσθηση με βελούδινη επίστρωση και διαθέτει εξωτερική αντλία. Το αν χρησιμοποιείτε εσωτερική ή εξωτερική αντλία εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας.

Με μια ξεχωριστή αντλία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το στρώμα αχρηστευτεί εάν σπάσει η εσωτερική αντλία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εξωτερική αντλία για πολλά διαφορετικά κρεβάτια και η αντικατάστασή τους είναι εύκολη και φθηνή.

Αυτό το στρώμα είναι μια καλύτερη επιλογή για άτομα που θα ήθελαν ένα φορητό στρώμα αέρα που είναι εύκολο να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το διπλό κρεβάτι Coleman Support Rest έχει μέγιστη χωρητικότητα βάρους 600 κιλών.

Μερικοί πελάτες ανέφεραν μια οσμή που εκπέμπει αέρια με αυτό το κρεβάτι αέρα, αν και θα πρέπει να εξασθενίσει με τον καιρό. Η Amazon προσφέρει περίοδο επιστροφής 30 ημερών, αλλά μπορείτε επίσης συμβουλευτείτε τον Coleman για να μάθετε εάν το προϊόν σας συνοδεύεται από μεγαλύτερη εγγύηση.

#3 Best Pillow Top Air Bed- Insta-Bed Raised Pillow Top Air Bed

Τελευταία ενημέρωση στις 13-10-2022 στις 17:21 –
Περισσότερες πληροφορίεςΟι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ακριβείς από την ημερομηνία/ώρα που υποδεικνύεται και υπόκεινται σε αλλαγές. Τυχόν πληροφορίες τιμής και διαθεσιμότητας που εμφανίζονται στο Amazon.com τη στιγμή της αγοράς θα ισχύουν για την αγορά αυτού του προϊόντος.“
/ Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API

Γιατί μας άρεσε:

 • Συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς
 • Άνετο μαξιλαροθήκη
 • Αξιόπιστο σύστημα διπλής αντλίας
 • Τρεις επιλογές σταθερότητας

Γιατί δεν μας άρεσε:

 • Πρέπει να συνδεθεί το βράδυ
 • Ακριβός

Το στρώμα αέρα Insta-Bed Raised Pillow Top Air διαθέτει πολυτελή μαξιλαροθήκη, αποθηκεύεται εύκολα και μοιάζει με τον ύπνο σε κανονικό στρώμα. Το κρεβάτι χρησιμοποιεί ισχυρό PVC στην κατασκευή του και διαθέτει στρώμα στρώματος που πλένεται για να δημιουργεί βελούδινη άνεση. Το στρώμα αέρα Insta-Bed Raised Pillow Top Air είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία διπλής αντλίας που λειτουργεί για να φουσκώνει γρήγορα το κρεβάτι.

Αυτό το κρεβάτι παραμένει συνδεδεμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας και η δεύτερη αντλία λειτουργεί αθόρυβα για να μην αφήνει το στρώμα σας να είναι επίπεδο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία επίπεδα σταθερότητας για προσαρμοσμένη άνεση και συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς για εύκολη μεταφορά.

Λάβετε υπόψη ότι οι πιο βαρείς πελάτες μπορεί να θέλουν να επιλέξουν άλλο κρεβάτι. Με βάση τα σχόλια των χρηστών, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι δεν ένιωθαν υποστηρικτικό για το μεγαλύτερο βάρος τους. Το στρώμα αέρα Insta-Bed Raised Pillow Top Air έχει μέγιστη χωρητικότητα 500 κιλών και συνοδεύεται από εγγύηση 1 έτους.

Πώς να βρείτε μια διαρροή σε ένα στρώμα αέρα

Το στρώμα αέρα σας είναι ουσιαστικά ένας αερόσακος κατασκευασμένος με πλαστική ή λαστιχένια επένδυση. Το φουσκώνετε αντλώντας το γεμάτο αέρα χρησιμοποιώντας εσωτερική ή εξωτερική αντλία. Ορισμένα κρεβάτια αέρα λειτουργούν με εσωτερική αντλία, μερικά χρησιμοποιούν εξωτερική αντλία, ενώ άλλα διαθέτουν δυνατότητα επιλογής για οποιοδήποτε από τα δύο.

Μπορείτε να ξεφουσκώσετε το κρεβάτι σας με αέρα και να το αποθηκεύσετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε, αν και μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως κύριο κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρά τους. Σχεδόν όλα τα προβλήματα με το στρώμα αέρα σας προέρχονται από μια τρύπα ή τρύπημα στο υλικό του στρώματος. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τις τρύπες νωρίς, ώστε να μπορείτε να τις αποτρέψετε από το να γίνουν μεγαλύτερες.

Θα θελήσετε να εξετάσετε προσεκτικά πού τοποθετείτε το κρεβάτι αέρα σας για να το προστατεύσετε από αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να τρυπήσουν το καουτσούκ ή το πλαστικό υλικό. Μόλις βρείτε τη διαρροή, θα πρέπει να τη σημειώσετε και στη συνέχεια να την επισκευάσετε πριν επιδεινωθεί. Οι περισσότερες τρύπες βρίσκονται κοντά στη βαλβίδα, οπότε ελέγξτε εκεί πρώτα.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η βαλβίδα είναι ασφαλισμένη πριν ελέγξετε για την τρύπα, διαφορετικά ο αέρας πιθανότατα θα διαφύγει από τις περιοχές γύρω από τη βαλβίδα. Εάν υποψιάζεστε ότι το κρεβάτι σας έχει διαρροή, χρησιμοποιήστε αυτές τις τεχνικές για να το βρείτε:

Οπτική επιθεώρηση

Θα ξεκινήσουμε με την απλούστερη και πιο προφανή μέθοδο για την εύρεση διαρροής – τον ​​έλεγχο με τα μάτια σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Φουσκώστε το κρεβάτι σας σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο – ο φυσικός φωτισμός είναι ο καλύτερος.
 2. Σαρώστε ολόκληρη την επιφάνεια του στρώματος, συμπεριλαμβανομένων των πλαϊνών και του κάτω μέρους.
 3. Κοιτάξτε αργά και προσεκτικά για τυχόν τρυπήματα στο κρεβάτι.
 4. Εάν δεν βλέπετε κανένα, καθίστε στο κρεβάτι και θα πρέπει να ακούσετε ένα σφύριγμα από τυχόν υπάρχουσες τρύπες.

Έλεγχος με το χέρι

Μπορεί να αναζητήσετε διαρροή ή τρύπες στο στρώμα σας χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Φουσκώστε το κρεβάτι σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο.
 • Ακούστε τον συριγμό του αέρα που διαφεύγει.
 • Νιώστε γύρω από την περιοχή από την οποία φαίνεται να προέρχεται ο ήχος.
 • Μόλις βρείτε την τρύπα, σημειώστε την με μια ταινία.

Χρησιμοποιήστε σαπούνι πιάτων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι πιάτων για να ανιχνεύσετε ένα τρύπημα στο κρεβάτι αέρα σας, αλλά λειτουργεί καλύτερα για μεγαλύτερες τρύπες. Αρχικά, γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με λίγο υγρό σαπούνι και ζεστό νερό και ανακινήστε το λίγο για να δημιουργήσετε μερικές φυσαλίδες. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Φουσκώστε το στρώμα σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο.
 2. Ψεκάστε το νερό σε όλη την επιφάνεια του κρεβατιού.
 3. Ψεκάστε το υλικό γύρω από τη βαλβίδα στο κρεβάτι.
 4. Παρακολουθήστε για να δείτε εάν σχηματίζονται φυσαλίδες – εκεί είναι οι τρύπες.
 5. Εάν υπάρχουν τρύπες, σημειώστε τις με μια ταινία.
 6. Αφήστε το κρεβάτι αέρα σας να στεγνώσει εντελώς πριν το επισκευάσετε.

Η Μέθοδος Ιστού

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι χαρτομάντηλο για να βρείτε μια τρύπα στο στρώμα σας. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο:

 1. Φουσκώστε το στρώμα αέρα σας σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο.
 2. Ξεκινώντας από μια γωνία, βάλτε ένα κομμάτι χαρτομάντηλο στο κρεβάτι.
 3. Καθίστε στο κρεβάτι και ακούστε έναν θόρυβο συριγμού όπου ο αέρας διαφεύγει.
 4. Σχεδιάστε το χαρτομάντιλο πάνω από κάθε πλευρά του κρεβατιού για να βρείτε την τρύπα.
 5. Όταν εντοπίσετε την τρύπα, θα παρατηρήσετε από το πώς κινείται ο ιστός.

Βυθίζοντας το κρεβάτι

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια τρύπα στο κρεβάτι αέρα βυθίζοντάς το στο νερό. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η βαλβίδα του κρεβατιού είναι σφραγισμένη έτσι ώστε να μην μπορεί να διαφύγει αέρας από αυτήν. Στη συνέχεια, γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Φουσκώστε μερικώς το κρεβάτι και, στη συνέχεια, βουτήξτε τμήματα του στη μπανιέρα.
 2. Ασκήστε πίεση σε μέρη του υλικού για να εξαναγκάσετε τον αέρα να βγει τυχόν υπάρχουσες τρύπες.
 3. Θα παρατηρήσετε να εμφανίζονται φυσαλίδες εάν ένα βυθισμένο τμήμα έχει μια τρύπα σε αυτό.
 4. Αφήστε το στρώμα σας να στεγνώσει πριν το επισκευάσετε.

Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος για να ελέγξετε το κρεβάτι σας για τρυπήματα, αλλά, πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε ξανά τις οδηγίες φροντίδας του στρώματος αέρα σας. Αν και απίθανο, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν μπορεί να βλάψει το υλικό του στρώματος.

Τελική ετυμηγορία

Τα στρώματα αέρα είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν ένα κρεβάτι με προσαρμοσμένο επίπεδο σταθερότητας ή ένα στρώμα που αφαιρείται και αποθηκεύεται εύκολα. Η εύρεση οπών στο υλικό μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αυτές οι μέθοδοι θα πρέπει να είναι χρήσιμες για τον εντοπισμό τυχόν τρυπημάτων. Μόλις εντοπίσετε τα τρυπήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδική κόλλα επισκευής στρώματος αέρα ή μπαλώματα για να το διορθώσετε.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν

Schreibe einen Kommentar