Χριστουγεννιάτικο φουαγιέ 2022 | Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

0
Χριστουγεννιάτικο φουαγιέ 2022 |  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μου αρέσει που η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη, χρονοβόρα ή δαπανηρή για να είναι πραγματικά όμορφη και εορταστική. Πραγματικά μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να κόβετε μερικά κλαδιά από αειθαλή φυτά και να τα βάζετε γύρω από το σπίτι. Έχουμε μερικούς ωραίους θάμνους και δέντρα στην περιοχή μας που είναι ιδανικά για να τα κόψετε και να τα βάλετε μέσα στις διακοπές. Έχουμε κυπαρίσσι, πεύκο, έναν θάμνο που έχει βελόνες που μοιάζουν με δεντρολίβανο, ο γείτονάς μας έχει έναν θάμνο μανόλιας από τον οποίο έχω άδεια να δανειστώ, και κοίταξα ακόμη και μερικούς όμορφους θάμνους αρκεύθου με μπλε μούρα στο πάρκινγκ Walmart! Αλλά φέτος, μόλις έπεσα στον κάδο με τεχνητά χόρτα που μετακόμισα μαζί μας από το MN. Στο σπίτι της ΠΑ μας, δεν είχαμε καθόλου τεχνητά χόρτα. Είχαμε καλοριφέρ ζεστού νερού, οπότε η θερμότητά μας δεν ήταν τόσο στεγνή όσο η ηλεκτρική θερμότητα που είχαμε στο σπίτι μας στο MN. Θα μπορούσα να βάλω ζωντανά χόρτα στη θέση τους και τα περισσότερα από αυτά θα διαρκούσαν αρκετές εβδομάδες. Έχουμε θερμότητα λαδιού σε αυτό το σπίτι, με την οποία δεν γνωρίζω καθόλου, αλλά θα δοκιμάσω μερικά ζωντανά χόρτα και ένα ζωντανό δέντρο τον επόμενο χρόνο για να δω πώς τα πάνε.

Τέλος πάντων, φέτος ήταν όλα ψεύτικα για μερικούς λόγους. #1 – Δεν ήθελα πραγματικά να δώσω στον εαυτό μου κάτι άλλο να αγοράσω και μετά να καθαρίσω. #2 – Είμαι πολύ επιλεκτικός για το τι ξοδεύω χρήματα όταν πρόκειται για το σπίτι γιατί θέλω κάθε δεκάρα που μπορώ να έχω για την κουζίνα. Η αγορά μιας δέσμης ζωντανών χόρτων θα μπορούσε να είναι ένας νεροχύτης, κάποιο υλικό ή μέρος μιας βρύσης. Αυτές οι μικρές αγορές μπορούν να αθροιστούν και να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στις λεπτομέρειες μιας ανακαίνισης. (Θα μοιραστώ περισσότερα σχετικά με την πρόοδο στο σχεδιασμό της κουζίνας σύντομα.)

Λοιπόν, ψεύτικο είναι. τύλιξα α γιρλάντα από ευκάλυπτο γύρω από την κύρια μελέτη Manet/Morisot και στριμωγμένη σε μερικά κλαδάκια από άλλα ψεύτικα χόρτα. Αυτό που θέλω να επισημάνω σχετικά με αυτό το πράσινο είναι ότι σχεδόν κανένα από αυτά δεν είναι ειδικά γιορτινό/χριστουγεννιάτικο πράσινο. Είναι απλώς ένα μάτσο πράσινο που μου αρέσει και, όταν αναμειγνύεται μαζί, δείχνει μια ποικιλία από υφές και λεπτές παραλλαγές του πράσινου.

Αγαπώ πολύ το φουαγιέ μας και είμαι ενθουσιασμένος που θα ασχοληθώ λίγο περισσότερο με αυτό το επόμενο έτος, αλλά η πινελιά του πράσινου είναι αρκετά γιορτινή για φέτος. Είμαι πραγματικά τυχερός που η γυναίκα που έζησε εδώ πριν από εμάς αγάπησε επίσης το μπλε και το πράσινο, επομένως τα χρώματα και η ταπετσαρία είναι όλα αυτά με τα οποία μπορώ να ζήσω εύκολα μέχρι να ανανεωθούν.

Αρκετοί από εσάς έχετε ρωτήσει για την επένδυση τοίχου και ναι, είναι ταπετσαρία. Είναι πολύ λεπτό, αλλά μπορείτε να δείτε το μοτίβο τόνο σε τόνο αν κοιτάξετε προσεκτικά. Αυτή η ταπετσαρία βρίσκεται στο φουαγιέ και φτάνει μέχρι το διάδρομο μήκους 20′ στα υπνοδωμάτια. Μάλλον θα το κρατούσα, αλλά σε αρκετά σημεία έχει ξεκολλήσει και σε άλλα λερώνεται. Είναι ένα όμορφο χαρτί που έζησε μια καλή ζωή και θα αλλάξει τα επόμενα δύο χρόνια.

κρέμασα ένα γιρλάντα κέδρου πάνω από τον καθρέφτη στο τέλος του φουαγιέ και, καθώς το προσαρμοσμένο στεφάνι μου δεν χωρούσε σε καμία από τις πόρτες μου (λόγω των θυρών της καταιγίδας), το κρέμασα στον καθρέφτη. Μπορείτε να δείτε πώς έφτιαξα το στεφάνι ΕΔΩ.

Περπατάμε από αυτήν την περιοχή πολύ όλη την ημέρα, γι‘ αυτό είναι ωραίο να την καλύψουμε για τα Χριστούγεννα. Λίγη πρασινάδα πραγματικά πάει πολύ.

Μπορείτε να διαβάσετε για το πώς να στεγνώσετε και να διακοσμήσετε με φέτες πορτοκαλιού ΕΔΩ.

Οι γονείς μου έρχονται σήμερα, ώστε να μπορέσουμε να εργαστούμε για την οργάνωση του υπογείου και να κάνουμε τον χώρο να φανεί πιο χρήσιμος. Έχουμε εξοπλισμό προπόνησης εκεί κάτω (τα αγόρια μας ασχολούνται με την άρση βαρών) και πήρα ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα κωπηλασίας νερού από το Facebook Marketplace, ώστε να μπορώ να δουλεύω καρδιο χωρίς να επιβαρύνω πολύ το πόδι μου. (Σαν ενημέρωση, μιας και πολλοί από εσάς ρωτάτε, ξεκινάω φυσικοθεραπεία αυτή την εβδομάδα. Το κόκκαλο θεραπεύεται καλά, αλλά εξακολουθώ να κουτσαίνω και μερικές φορές πονάω. Βασικά, το να φοράω μπότα για πέντε μήνες έχει κάνει πολλά το υπόλοιπο πόδι μου και πρέπει να κάνω κάποια συγκεντρωμένη δουλειά για να ανακτήσω πλήρη λειτουργία και δύναμη.)

Ένα μέρος του υπογείου είναι τεχνικά τελειωμένο (έχει θέρμανση/ψύξη και ηλεκτρικό), αλλά το χαλί σκίστηκε αφήνοντας υπολείμματα κόλλας και αφρού και οι τοίχοι είναι ένα συνονθύλευμα επένδυσης της δεκαετίας του 1970 και πραγματικά τρελή ταπετσαρία. Τελικά θα του πάρω λίγη λευκή μπογιά μέχρι να τα σκίσουμε όλα και να τελειώσουμε σωστά το υπόγειο. Προσπαθώ επίσης να πείσω τον Jeff ότι αξίζει απλώς να επιπλέει λίγο αδιάβροχο laminate „ξύλινο“ δάπεδο εκεί κάτω για να αισθάνεται ωραία και καθαρά κάτω από τα πόδια. Θα σας κρατάω ενήμερους για όλα αυτά. Πρώτα, όμως, πρέπει απλώς να το καθαρίσουμε και η μαμά μου είναι απλώς το άτομο που θα με βοηθήσει να το κάνω.

Schreibe einen Kommentar