Χρησιμοποιώντας το Coaching ως Επαγγελματική Δεξιότητα

0
Χρησιμοποιώντας το Coaching ως Επαγγελματική Δεξιότητα

Χρησιμοποιώντας το Coaching ως Επαγγελματική Δεξιότητα

Πώς σας βοήθησε η εκπαίδευση προπονητή σε άλλους επαγγελματικούς ρόλους;

Για να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε την αξία της εκπαίδευσης προπονητών σε άλλα επαγγέλματα, θέσαμε αυτή την ερώτηση στους αποφοίτους της εκπαίδευσης προπονητών για την καλύτερη δυνατή γνώση τους. Από την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενεργητικής ακρόασης έως το να είστε πιο παρόντες με τους πελάτες, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσω της εκπαίδευσης προπονητή μπορούν να σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ρόλο.

Δείτε πώς η εκπαίδευση προπονητών ωφέλησε αυτούς τους ηγέτες σε άλλους κλάδους:

  • Αναπτύχθηκε δεξιότητες ενεργητικής ακρόασης
  • Με κάνει να σκεφτώ πριν μιλήσω
  • Εργασία με προσεγγίσεις βασισμένες σε τεκμήρια και επικεφαλής έρευνας
  • Καλύτερη κατανόηση και υποστήριξη των εργαζομένων
  • Μου δίνει τη δυνατότητα να επηρεάζω με ευκολία
  • Προετοίμασε με για την ηγεσία των ανθρώπων
  • Έγινε παρών με τους πελάτες για να μεγιστοποιήσουν τη μάθησή τους

Αναπτύχθηκε δεξιότητες ενεργητικής ακρόασης

Νόμιζα ότι είχα πολύ καλή κατανόηση του πώς να ακούω τους υπαλλήλους, αλλά μόνο όταν προπονήθηκα κατάλαβα ότι δεν είχα ιδέα πώς να ακούω ενεργά και να ακούω πραγματικά τι έλεγε η ομάδα μου. Έμαθα ποιες ερωτήσεις να κάνω ως συνέχεια και πώς να ενεργήσω αμέσως για να κάνω αυτές τις αλλαγές. Και αυτό με έχει κάνει έναν τόσο σίγουρο ηγέτη της ομάδας!

Προσωπικά, νομίζω ότι όλοι νιώθουμε ότι ξέρουμε πώς να ακούμε, αλλά κανείς στην πραγματικότητα δεν ακούει ο ένας τον άλλον – κανείς δεν μπαίνει στη ρίζα του ζητήματος. Η εκπαίδευση προπονητή με βοήθησε να αναλάβω με σιγουριά έναν ηγετικό ρόλο, επειδή ξέρω ότι μπορώ να ακούω ενεργά την ομάδα μου και να εξυπηρετώ τις ανάγκες της.

Με κάνει να σκεφτώ πριν μιλήσω

Ως Certified Master Coach με το Center for Coaching Certification και μέλος του ICF σε καλό δρόμο για να λάβω το πιστοποιητικό ACC μου, έχω ωφεληθεί πολύ από την εκπαίδευση ως επαγγελματίας ηθοποιός. Ενώ οι λέξεις ήταν πάντα η ειδικότητά μου (να τις λέω με πρόθεση, να τις τραγουδώ με συναίσθημα, να αφηγούμαι), η επικοινωνία είναι τόσο τεράστιο μέρος της προπόνησης.

Ο τρόπος που συμπεριφέρομαι στο θεατρικό μου περιβάλλον έχει αλλάξει. κάθομαι αναπαυτικά. Ακούω. Παρατηρώ τον τρόπο με τον οποίο μιλάνε οι άνθρωποι μεταξύ τους και γνωρίζω πώς ρέει ο διάλογος μεταξύ της ηγεσίας (σκηνοθέτες, χορογράφοι, μουσικοί διευθυντές και παραγωγοί) και των καστ και των συνεργείων και των ομάδων παραγωγής τους. Με τη νοοτροπία ότι θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος, όταν είμαι σε ηγετικούς ρόλους ενδυναμώνω. Κάνω ερωτήσεις αντί να λέω. Όταν ένα μέλος της ομάδας πέφτει, το επιλέγω και του ζητώ να εξερευνήσει επιλογές. Είναι ένας ικανοποιητικός και δυναμικά θετικός χώρος να βρίσκεσαι και η εκπαίδευση προπονητή με βοήθησε να παραμείνω εκεί.

Εργασία με προσεγγίσεις βασισμένες σε τεκμήρια και επικεφαλής έρευνας

Έχοντας πιστοποιημένη εκπαίδευση προπονητή και επαγγελματική διαπίστευση με βοήθησε να εξασφαλίσω ρόλους σε εταιρείες του FTSE 100, εν μέρει λόγω της αξιοπιστίας και επίσης λόγω της σιγουριάς μου ότι εργάζομαι με προσεγγίσεις που βασίζονται σε τεκμηριωμένες λύσεις.

Έχοντας μια εργαλειοθήκη που έχει συνδεδεμένη μια ισχυρή ερευνητική βάση, οι επαγγελματικές οργανώσεις ασχολούνται περισσότερο με τη συνεργασία μαζί μου, καθώς γνωρίζουν ότι θα προσφέρω κάτι πάνω και πέρα ​​από τις τυπικές προσεγγίσεις.

Terkel

Βοηθά στην καλύτερη κατανόηση και υποστήριξη των εργαζομένων

Το Coaching μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσω τις δυνατότητες πολλών από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην προηγούμενη καριέρα μου. Ως ηγέτης επιχείρησης προσλήψεων, χρησιμοποίησα τις δεξιότητες προπόνησης για να έρθω πιο κοντά στο προσωπικό μου. Για να με βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα τα κίνητρά τους. Και λόγω αυτών των προπονητικών δεξιοτήτων, μπόρεσα να σχεδιάσω κίνητρα και πρότυπα εργασίας για να ανθίσουν.

Μου δίνει τη δυνατότητα να επηρεάζω με ευκολία

Είμαι πιο περίεργος και ικανός να αναστείλω την κρίση που είναι απίστευτα πολύτιμη για την οικοδόμηση παραγωγικών εργασιακών σχέσεων

Μου επιτρέπει να οικοδομήσω εμπιστοσύνη, να κατανοήσω τα κίνητρα και να εξερευνήσω προοπτικές διαφορετικές από τις δικές μου. Με τη σειρά του, αυτό σημαίνει ότι είμαι σε θέση να προσφέρω προοπτικές σε άλλους με τρόπους που είναι πιο πρόθυμοι να εξετάσουν και να ενσωματώσουν

Προετοίμασε με για την ηγεσία των ανθρώπων

Το έργο Google Oxygen συσχέτισε τις κορυφαίες δεξιότητες των διευθυντών ομάδων υψηλών επιδόσεων. Η Νο 1 δεξιότητα; Προπόνηση. Σας κάνει πιο συνειδητοποιημένους, καλύτερους ακροατές και κριτικούς στοχαστές και σας βοηθά να αλληλεπιδράσετε με όποιον αλληλεπιδράτε.

Έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες μάνατζερ σε προπονητικές δεξιότητες και τώρα που διοικώ μια ομάδα, συνειδητοποιώ πόσο πιο εύκολη είναι η προσέγγιση του προπονητή για να υποστηρίξει τη δέσμευση, την απόδοση και την ανάπτυξη των μελών της ομάδας μου.

Terkel.3

Έγινε παρών με τους πελάτες για να μεγιστοποιήσουν τη μάθησή τους

Η εκπαίδευση προπονητή, η οποία για μένα, δεν είναι κάτι μοναδικό, αλλά γίνεται μέρος της ζωής σου και του τρόπου που θέλεις να δουλεύεις και να ζεις. Πίσω στο 2003, αφού έκανα την εκπαίδευση του προπονητή μου, με βοήθησε στη συμβουλευτική εργασία και τη διευκόλυνση που έκανα με ομάδες πελατών. Με βοήθησε να είμαι πιο ανοιχτός, περίεργος και να αμφισβητώ την προοπτική τους και τους βοήθησε να ανοιχτούν και να φύγουν με σαφήνεια για το τι να κάνουν στη συνέχεια.

Αυτό που είναι υπέροχο με την εκπαίδευση προπονητή είναι ότι μπορείς να πας όσο βαθιά θέλεις και για μένα, συνεχίζω να είμαι ανοιχτός, περίεργος και μέρος των ομάδων που κάνουν το ίδιο. Μου αρέσει να εξυπηρετώ τους πελάτες μου και το να είμαι ανιδιοτελής είναι εκεί που συμβαίνει το μαγικό!

Schreibe einen Kommentar