Το Pluralsight είναι εντελώς δωρεάν για τον μήνα Απρίλιο

1
Το Pluralsight είναι εντελώς δωρεάν για τον μήνα Απρίλιο

Ενώ πολλοί από εσάς που διαβάζετε το ιστολόγιό μου είστε ήδη συνδρομητές της Pluralsight με επαγγελματικές ή προσωπικές συνδρομές, υπάρχουν τόσοι πολλοί που δεν έχουν πρόσβαση. Έτσι, η Pluralsight ανοίγει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη με πάνω από 7.000 μαθήματα για να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι όσο είναι κολλημένοι στο σπίτι. Και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε.*

Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα μαθήματά μου όπως

Ή οποιοδήποτε από τα άλλα 7.000+ μαθήματα από μερικούς από τους πιο καταρτισμένους προγραμματιστές που τυχαίνει να είναι εξαιρετικοί στη διδασκαλία….

Να το έχετε!

Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα για επαγγελματικούς λογαριασμούς.

Λεπτομέρειες Απριλίου χωρίς Business: „Για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη δεξιοτήτων της ομάδας σας κατά τη διάρκεια αυτών των νέων προκλήσεων, για περιορισμένο χρονικό διάστημα επεκτείναμε τη δωρεάν δοκιμή ομάδας μας από 14 ημέρες σε 30 ημέρες.“

*Τα ψιλά γράμματα: Ο Δωρεάν Απρίλιος είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε δεν είναι τρέχων, ενεργός συνδρομητής. Νέοι δωρεάν λογαριασμοί και επανενεργοποιημένοι λογαριασμοί που ανοίγουν έως τις 30 Απριλίου 2020 θα έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μαθημάτων βίντεο της Pluralsight μέχρι τον Απρίλιο. Δεν θα απαιτούνται στοιχεία πληρωμής για νέους δωρεάν λογαριασμούς που ανοίγουν έως τις 30 Απριλίου 2020. Νέοι δωρεάν λογαριασμοί που ανοίγουν μετά την 1η Μαΐου 2020, θα έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα τμήμα της βιβλιοθήκης της Pluralsight και θα απαιτούν πληροφορίες πληρωμής.

Εγγραφείτε το ενημερωτικό δελτίο μου για να μην χάσετε τις ανακοινώσεις μου για το συνέδριο και τα μαθήματα Pluralsight!

Schreibe einen Kommentar