Τι είναι Dating Kitchen σας; Και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

0
Τι είναι Dating Kitchen σας;  Και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

Η κουζίνα σας μοιάζει σαν να είναι κατευθείαν από τη δεκαετία του ’70; Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η ανακαίνιση της κουζίνας σας από την αρχή μπορεί να είναι συντριπτική, τουλάχιστον, αλλά αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές αλλαγές, ώστε να μπορείτε να ανατρέψετε τα πράγματα χωρίς άγχος.

Τι βγάζεις με την κουζίνα σου και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό

Σκούρα χρώματα

Μερικά χρώματα απλά δεν είναι καθόλου μοντέρνα. Εάν ολόκληρη η κουζίνα σας είναι βαμμένη σε χρώματα που είναι χρονολογημένα, τότε πρέπει να της δώσετε μια νέα στρώση χρώματος. Η τάση στη σημερινή εποχή είναι να προσπαθείτε να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται πιο ανάλαφρη και φωτεινή. Τα ουδέτερα χρώματα είναι πολύ καλά εδώ, για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν επίσης να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Το γκρι και το λευκό είναι πολύ καλά, για να μην αναφέρουμε ότι οι κρέμες και τα καφέ είναι εξαιρετικές εναλλακτικές. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας, τότε οι ουδέτεροι τόνοι θα λειτουργήσουν πραγματικά προς όφελός σας, οπότε να το προσέχετε αν μπορείτε.

Παλιά αξεσουάρ

Οι ραγισμένες περσίδες, οι βρώμικες κουρτίνες και οι αμαυρωμένες λαβές του ντουλαπιού θα λειτουργήσουν εναντίον σας. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό είναι το χρώμα του τόνου, γιατί η κατάσταση θα επηρεάσει την υπόλοιπη κουζίνα και θα κάνει τα πάντα να φαίνονται μονότονα. Καθάρισμα ή ακόμα και η αντικατάσταση αυτών των στοιχείων θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την έφεση σε χρόνο μηδέν.

Θεραπείες παραθύρων

Εάν γνωρίζετε ότι οι επεξεργασίες παραθύρων σας είναι πολύ παλιές, τότε πρέπει να δοκιμάσετε να τις αντικαταστήσετε. Επιλέξτε αυτά που αφήνουν πολύ περισσότερο φως. Οι διάφανες αποχρώσεις είναι ιδανικές εδώ, για να μην αναφέρουμε ότι οι ανοιχτόχρωμες κουρτίνες μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας και εδώ.

Φθαρμένοι πάγκοι εργασίας

Εάν θέλετε να φέρετε την κουζίνα σας σε αυτόν τον αιώνα, τότε ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τους πάγκους εργασίας. Πάγκοι από γρανίτη τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ και θα εκπλαγείτε με το πόσο θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν το χώρο σας. Εάν οι πάγκοι σας είναι πολύ παλιοί, τότε είναι πολύ καλή ιδέα να επιλέξετε κάτι σαν γρανίτη.

Υλικό ντουλαπιού

Κοιτάξτε το υλικό που έχετε αυτή τη στιγμή. Φαίνεται παλιό και φθαρμένο; Αν ναι, τότε τώρα είναι η ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Μπορεί να εγκαταστήσετε μερικά νέα πόμολα, μεντεσέδες ή έλξεις. Όταν το κάνετε αυτό, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ανανεώσετε δραματικά κάθε παλιό ντουλάπι που μπορεί να έχετε. Ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αλλάξετε το στυλ της κουζίνας σας με αυτόν τον τρόπο. Εάν έχετε κάποια καλύμματα διακόπτη ή πρίζα, μην φοβάστε να τα αντικαταστήσετε επίσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενημερώσετε την κουζίνα σας σε χρόνο μηδέν, για να μην αναφέρουμε ότι είναι πολύ προσιτή, γι‘ αυτό έχετε αυτό υπόψη εάν έχετε προϋπολογισμό. Θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά στο χώρο σας.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε μερικές από τις παραπάνω συμβουλές για τον εαυτό σας σήμερα, για να δείτε τι λειτουργεί για το σπίτι σας; Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να καταλήξετε να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας ως αποτέλεσμα.

Αποκάλυψη: Αυτή είναι μια επιλεγμένη ανάρτηση.

Schreibe einen Kommentar