Τα 10 κορυφαία γραφεία εισερχόμενου μάρκετινγκ στο Πουέρτο Ρίκο

3
Τα 10 κορυφαία γραφεία εισερχόμενου μάρκετινγκ στο Πουέρτο Ρίκο

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η πρόσληψη μιας καλής εταιρείας. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε το 10 κορυφαία γραφεία εισερχόμενου μάρκετινγκ στο Πουέρτο Ρίκο.

Αυτές οι εταιρείες τοποθετούνται για το ιστορικό τους, τη φήμη στο διαδίκτυο, τις υπηρεσίες τους, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, την εφαρμογή στρατηγικών Inbound Marketing και πολλά άλλα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το πρακτορείο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Είμαστε μια ομάδα ειδικών στο ψηφιακό μάρκετινγκ που σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους της επωνυμίας σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να συγκεντρώσουμε μια ομάδα ταλαντούχων όντων που νοιάζονται επίσης να ζουν με ενσυναίσθηση και ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών, προσωπικών και πνευματικών σφαίρων τους.

Τα 10 κορυφαία γραφεία εισερχόμενου μάρκετινγκ στην Ισπανία

Αυτή η ουσία βιώνεται στην εσωτερική μας ομάδα και την προβάλλουμε στη σχέση, την επικοινωνία και την κοινή δουλειά με τους πελάτες μας.

Έχουμε περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή στρατηγικών Digital Marketing σε περισσότερες από 15 χώρες μαζί με μια ομάδα εργασίας 70 ατόμων και 8 ομάδες ειδικών.

Έχουμε διανύσει μια μακρά διαδρομή μάθησης και δημιουργικότητας σε ένα περιβάλλον με μεταβαλλόμενους αλγόριθμους και καταναλωτικές τάσεις. Αυτό μας επέτρεψε να εργαζόμαστε σε έργα σε πολλές αγορές, όπως fast food, κοσμήματα, υφάσματα, μηχανική, μόδα, οικονομικά, υγεία ή εκπαίδευση. Δεν έχουμε όρια!

Υπηρεσίες

 • Τοποθέτηση μηχανών αναζήτησης
 • Εισερχόμενο Μάρκετινγκ
 • Διαχείριση ψηφιακών κοινοτήτων
 • Κατασκευή καταλόγου και απόκτηση προοπτικών
 • Απόκτηση και μετατροπή πελατών
 • Στρατηγική επωνυμία και τοποθέτηση επωνυμίας
 • Βελτιστοποίηση διοχετεύσεων μετατροπής
 • Analytics και Επιστήμη Δεδομένων
 • Ανάπτυξη
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Ανάπτυξη εφαρμογών

Όχι μόνο κατανοούμε τι προσφέρετε και τι πουλάτε, αλλά καταγράφουμε την ταυτότητα και τις αξίες της επωνυμίας σας. Ξέρουμε πώς να επικοινωνούμε με τον καλύτερο από εσάς!

2. Επικοινωνία

Η Contactica είναι μια κορυφαία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με πλήρεις υπηρεσίες στο Πουέρτο Ρίκο. Ιδρύθηκε το 2004 και διαθέτει γραφεία στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο και στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

Contact-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Η εταιρεία προσφέρει δημιουργικές καμπάνιες, περιεχόμενο και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται οι πελάτες της για να ξεχωρίσουν και να πετύχουν. Διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία και δυνατότητες παραγωγής για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να προσελκύσουν, να αποκτήσουν και να διατηρήσουν πελάτες.

Υπηρεσίες

Εισερχόμενο μάρκετινγκ, πληρωμένες καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων, κερδισμένα και ιδιόκτητα μέσα, ενεργοποιήσεις εμπορικών σημάτων λιανικής, SEO, αναλύσεις και δεδομένα μάρκετινγκ, CRO, πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ μέσω email και ανάπτυξη ιστού.

Έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως Pepsi, Directv, Kresto, Mountain Dew, Gatorade, Jiff, Pepsico, Ecomaxx, μεταξύ άλλων.

3. Ψηφιακό πρακτορείο MIO

Η MIO είναι μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με γραφεία στο Μαϊάμι και το Πουέρτο Ρίκο. Επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εφαρμόσουν ένα σταθερό σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ που διασφαλίζει ότι διπλασιάζουν τις πωλήσεις τους.

MIO-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Αναλύουν την αγορά, το προϊόν και τους πελάτες σας και στη συνέχεια καταρτίζουν ένα σχέδιο για την επιχείρησή σας προκειμένου να δημιουργήσουν νέες πωλήσεις.

Υπηρεσίες

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψηφιακό μάρκετινγκ, SEO, αναλύσεις και δεδομένα μάρκετινγκ, CRO, κοινωνικές πωλήσεις, μάρκετινγκ περιεχομένου, διαφημίσεις Google και διαφημίσεις Facebook.

Έχουν εργαστεί για μάρκες όπως Chevrolet, Giorgio Armani, Crunch Fitness, Novo Stilo, Ship to Puerto Rico, μεταξύ άλλων.

4. Δημιουργήστε εσάς

Η Crearte είναι μια ομάδα εργασίας που είναι παθιασμένη με αυτό που κάνει, εργάζεται με αγάπη για τις λεπτομέρειες και μεγάλο αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού για την επίτευξη των στόχων των πελατών της.

,

Ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν με τον πιο αποτελεσματικό, δημιουργικό, παραγωγικό και επαγγελματικό τρόπο. Προκαλώντας εκθετική άνοδο των πωλήσεων.

Υπηρεσίες

Εισερχόμενο μάρκετινγκ, SEO, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ μέσω email, σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων και SEM.

5. Sup3rnova

Το Sup3rnova είναι ένα πολυπολιτισμικό ψηφιακό πρακτορείο πλήρους εξυπηρέτησης με επίκεντρο την εταιρεία πολυμέσων. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν τη φωνή των επωνυμιών με χειροποίητες εμπειρίες, κορυφαίες τεχνολογίες και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

sup3rnova-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Ακολουθούν μια διεπιστημονική συλλογική προσέγγιση προκειμένου να καλλιεργήσουν ιδέες σε ένα υγιές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον. Δηλώνουν ότι «Για να είναι οι ιδέες επαναστατικές, πρέπει πρώτα να είναι εξελικτικές. Τα ανθρώπινα όντα εξελίσσονται, προσαρμόζονται και μεγαλώνουν. Οι ιδέες πρέπει επίσης».

Υπηρεσίες

Ψηφιακό μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, AI, βιωματικό μάρκετινγκ, επιχειρηματική ευφυΐα, δημοσίευση, μέσα ενημέρωσης, σχεδιασμός, μάρκετινγκ επιρροής, δημόσιες σχέσεις, βίντεο, φωτογραφία και επωνυμία.

Από το 2017 έχουν εργαστεί για αναγνωρισμένα ονόματα όπως Porsche, Jaguar, LOREAL, Land Rover, Audi, Absolut. , μεταξύ άλλων.

6. RosadoToledo&

Το RosadoToledo& είναι ένα πρακτορείο από το Πουέρτο Ρίκο που ιδρύθηκε το 2020 και παρουσιάζεται ως ένα ευέλικτο και ολοκληρωμένο πρακτορείο. Παρά το γεγονός ότι είναι μια σχετικά νέα εταιρεία, ο CEO του Jaime Rosado και ο Luis Toledo είναι αναγνωρισμένοι βετεράνοι στον κόσμο του μάρκετινγκ στο Πουέρτο Ρίκο και τη Λατινική Αμερική.

RosadoToledo&-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Λίγο μετά την κυκλοφορία του, το πρακτορείο επιλέχθηκε μεταξύ των εξαιρετικών εταιρειών του 2020 από την εξειδικευμένη έκδοση AdLatina

Υπηρεσίες

Δημιουργικότητα, ψηφιακή στρατηγική, branding, CRM, έρευνα, συμβουλευτική, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθέτηση SEO, αγορά μέσων, ανάλυση δεδομένων, μεταξύ άλλων.

7. του σταυρού

Η de la Cruz είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ και διαφήμισης, που ιδρύθηκε το 1985 και προσφέρει υπηρεσίες ενεργοποίησης επωνυμίας λιανικής.

de-la-cruz-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Ο οργανισμός εστιάζει στη διευκόλυνση συγκεκριμένων ανταποκρίσεων στις επιχειρηματικές ανάγκες με βάση το όραμα και τα σχέδια ανάπτυξης των πελατών σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως ανάλυση δεδομένων, στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργικότητα και καινοτομία, διαχείριση λογαριασμού, σχεδιασμό περιουσιακών στοιχείων και αγορά. παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα, παραγωγή, προωθήσεις , δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά δίκτυα.

Υπηρεσίες

Καμπάνιες μάρκετινγκ σε πληρωμένα μέσα, κερδισμένα και ιδιόκτητα μέσα, ενεργοποιήσεις επωνυμίας λιανικής, SEO, αναλύσεις μάρκετινγκ, δεδομένα, CRO, πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ μέσω email και ανάπτυξη ιστού.

Μερικά από τα πιο ορατά έργα του ήταν για πελάτες όπως οι Burger King, Borden, Suave και Supermax.

8. Έχει

Η Havas Puerto Rico είναι μια εταιρεία που προσφέρει μια πλήρη γκάμα εργαλείων και υπηρεσιών ενσωματωμένων σε πολυδιάστατες πλατφόρμες.

havas-Top-10-of-digital-marketing-agencies-in-puerto-rico

Οι εκτεταμένες εσωτερικές τους δυνατότητες και η μακρά εμπειρία τους επιτρέπουν να δημιουργούν προσαρμοσμένες, ειδικά σχεδιασμένες λύσεις που βοηθούν στην προώθηση των επιχειρήσεων των πελατών τους.

Υπηρεσίες

Εισερχόμενο μάρκετινγκ, πληρωμένες καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων, κερδισμένα και ιδιόκτητα μέσα, ενεργοποιήσεις εμπορικών σημάτων λιανικής, SEO, αναλύσεις μάρκετινγκ, δεδομένα, CRO, πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ μέσω email και ανάπτυξη ιστού.

Ως μέρος της Vivendi, ενός από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα επικοινωνίας στον κόσμο, είχαν πελάτες όπως οι Hershey’s, Lysol, Total, McAin, Nissan, Taco Maker, μεταξύ άλλων.

9. Λύσεις Herozite

Η Herozite Solutions, η ομάδα του αναπτύσσει αποτελεσματικά σχέδια ιστοσελίδων στο Πουέρτο Ρίκο και σε όλο τον κόσμο, συνοδευόμενα από στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ. Έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην αύξηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων στο Διαδίκτυο.

Herozite-Top-10-of-the-best-web-development-agencies-in-puerto-rico

Υπηρεσίες

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Ανάπτυξη διαδικτύου
 • μάρκετινγκ για κινητά
 • ψηφιακή συμβουλευτική
 • διαχείριση της φήμης

Εξυπηρέτησαν πελάτες που εκπροσωπούν διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων ακινήτων, ένδυσης, εκπαίδευσης, φαρμακευτικών προϊόντων, ξενοδοχείων. Ειδικεύονται σε καθαρά, ελκυστικά σχέδια και εντελώς προσαρμοσμένες εξελίξεις που επιτρέπουν στο περιεχόμενο να μιλά από μόνο του.

10. Unlimited Studios

Η Unlimited Studios είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Rodrigo A. Diaz πριν από περισσότερα από 10 χρόνια. Η βάση τους στο Πουέρτο Ρίκο τους δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα, το οποίο είναι η δυνατότητα συνεργασίας με πελάτες από τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική.

Στόχος τους είναι να κάνουν την ψηφιοποίηση προσβάσιμη σε κάθε μικρή, μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση που έχει τη δική της θέση στο Διαδίκτυο. Έχουν μια απλή προσέγγιση: καθαρό σχεδιασμό και γρήγορη εκτέλεση.

Υπηρεσίες

 • Ανάπτυξη λογισμικού
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά
 • Ανάπτυξη διαδικτύου
 • E-mail Marketing
 • CMS: Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου
 • SEO
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ελπίζουμε αυτό Τοπ 10 από τα καλύτερα πρακτορεία εισερχόμενου μάρκετινγκ στο Πουέρτο Ρίκο σας βοήθησε να βρείτε μια εταιρεία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σημαντική σημείωση: Οι εταιρείες που είναι παρόντες σε αυτήν την κατάταξη επιλέχθηκαν βάσει έρευνας σε εξειδικευμένες σελίδες (συμπεριλαμβανομένων sortlist.com, clutch.co, marketing4ecommerce.net και comunicare.com), αξιολογήσεις χρηστών, αριθμό υπηρεσιών που προσφέρουν, φήμη πελατών και διεθνή παρουσία .

Schreibe einen Kommentar