Τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του νομισματοκοπείου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οικονομική ενίσχυση

2
Τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του νομισματοκοπείου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οικονομική ενίσχυση

Minters – ζητήσατε, παραδώσαμε!

Εάν παρατηρήσατε μερικές αλλαγές στην εφαρμογή Mint iPhone, δεν είστε μόνοι. Διαθέσαμε μια ανανέωση σχεδίασης και νέες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε έναν νέο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας (μην ανησυχείτε χρήστες Android, οι ενημερώσεις σας έρχονται σύντομα!). Αυτά περιλαμβάνουν την παρακολούθηση συνδρομών, μια προηγμένη προβολή μηνιαίως της καθαρής αξίας και των δαπανών και εξατομικευμένο Mintsights™ σε μια ισχυρή και δωρεάν εφαρμογή all-in-one!

Δείτε πώς το νέο νομισματοκοπείο μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να επιτυγχάνετε τους οικονομικούς σας στόχους, σήμερα:

Ολα σε ένα

Οι πολλές εφαρμογές ανήκουν στο παρελθόν. Τοποθετούμε τους λογαριασμούς, τους λογαριασμούς και τους προϋπολογισμούς σας όλα σε ένα μέρος, ενώ συγκεντρώνουμε τους αριθμούς για να βρείτε την καθαρή σας αξία, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τις καλύτερες οικονομικές αποφάσεις. Έχοντας τα πάντα, από τις δαπάνες και τους προϋπολογισμούς μέχρι το πιστωτικό σας σκορ και πολλά άλλα σε ένα μέρος, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στην οικονομική σας ζωή με ένα πάτημα.

Εξατομικευμένες Mintsights και συμβουλές

Μας είπατε ότι θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή των οικονομικών σας, γι‘ αυτό σας βοηθάμε να αναλάβετε την ευθύνη με νέα Mintsights, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος και να ξοδέψετε πιο έξυπνα! Βουτάμε βαθιά στους αριθμούς για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να εξοφλήσετε το χρέος πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την τάση των δαπανών, της καθαρής θέσης, των προϋπολογισμών, ακόμη και των συνδρομών σας για να σας υπενθυμίσουμε τυχόν αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε.

Αυτόματη παρακολούθηση συνδρομών

Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις συνδρομές σας εντός εφαρμογής συνδέοντας οποιαδήποτε τράπεζα ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε για να πληρώσετε για αυτές τις συνδρομές. Όταν αλλάξουν οι τιμές, θα λαμβάνετε αυτόματα μια ειδοποίηση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα όλες τις δαπάνες σας.

Εύκολη κατηγοριοποίηση συναλλαγών

Κάναμε τη διαδικασία κατηγοριοποίησης των συναλλαγών σας πιο εύκολη στην εφαρμογή Mint. Τώρα, μπορείτε να επεξεργαστείτε μαζικά πολλές συναλλαγές ταυτόχρονα, αντί να κάνετε μία προς μία, και ακόμη και να δημιουργήσετε όσες προσαρμοσμένες κατηγορίες χρειάζεστε για πιο εξατομικευμένη παρακολούθηση προϋπολογισμού.

Στόχοι και κίνητρα

Μαζί, ας κάνουμε το 2021 έτος οικονομικών στόχων. Είτε πρόκειται για ξεχρέωση είτε για αποταμίευση για ένα σπίτι, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί. Με τους νέους προσαρμοσμένους στόχους της Mint, μπορείτε να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνήθειες με τις στρατηγικές μας που υποστηρίζονται από ψυχολογία. Θα λάβετε προσαρμοσμένους στόχους, σερί και σήματα για να παρακολουθείτε αυτόματα την πρόοδο και τα επιτεύγματά σας, καθώς γνωρίζουμε ότι καμία οικονομική νίκη δεν είναι πολύ μικρή για να τη γιορτάσετε.

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο οικονομικό σας ταξίδι, εξατομικεύουμε τη Mint για να συγκεντρώσει την οικονομική σας εικόνα όλα σε ένα μέρος. Από την εξέλιξη και τη βελτίωση των δυνατοτήτων έως τη νέα σχεδίαση διεπαφής, θέλουμε να σας παρέχουμε τον ευκολότερο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας.

Για να απολαύσετε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Mint σε iOS για iPhone! Και για να μάθετε περισσότερα ή να ξεκινήσετε με το Mint, επισκεφτείτε Mint.com.

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Schreibe einen Kommentar