Συνεργάτες Delivery | Επισκόπηση Εταιρείας & Στοιχεία Μισθών

0
Συνεργάτες Delivery | Επισκόπηση Εταιρείας & Στοιχεία Μισθών

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Η Delivery Associates είναι μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία που συνεργάζεται με κυβερνήσεις και οργανισμούς κοινωνικού αντίκτυπου για να βοηθήσει στην ενημέρωση και καθοδήγηση της δημόσιας πολιτικής και ανθρωπιστικών έργων μεγάλης κλίμακας και στη συνέχεια να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί. Έχει εργαστεί σε περισσότερες από 50 χώρες, σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η παγκόσμια υγεία, οι κρατικές δαπάνες και η εκπαίδευση.

Delivery Associates, Ιστορία Delivery Associates, Delivery Associates σταδιοδρομίες, Delivery Associates πρακτική άσκηση, Delivery Associates τοποθεσίες, Delivery Associates κουλτούρα, Συνέντευξη Delivery Associates, Μισθός Delivery Associates

Στατιστικά στοιχεία της εταιρείας

Ιστοσελίδα της εταιρείας: www.deliveryassociates.com
Έδρα της εταιρείας: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Αριθμός Εργαζομένων Εταιρείας: 219
Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας: Νικ Ροντρίγκεζ
Έσοδα εταιρείας: 16 εκατομμύρια δολάρια

Ιστορικό Συνεργατών Παράδοσης

Η Delivery Associates ιδρύθηκε το 2013 από Σερ Μάικλ Μπάρμπερ, ο οποίος έχει συμβουλεύσει περισσότερες από 50 κυβερνήσεις σχετικά με την παράδοση και την πολιτική. Διηύθυνε την πρώτη Μονάδα Παράδοσης Πρωθυπουργού υπό τον Τόνι Μπλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αργότερα ήταν συνεργάτης της McKinsey ως επικεφαλής της παγκόσμιας εκπαιδευτικής πρακτικής της. Υπηρέτησε επίσης ως Συμπρόεδρος του Κέντρου Δημοσίου Αντίκτυπου, του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος του Boston Consulting Group. Στην Delivery Associates υπηρετεί ως πρόεδρος και στο ινστιτούτο παράδοσης, συμβουλεύοντας την εταιρεία στο σύνολό της.

Delivery Associates Careers

Η Delivery Associates έχει ευκαιρίες σταδιοδρομίας για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τη διαφορά σε κυβερνητικό επίπεδο. Η πρώτη του προτεραιότητα είναι όσοι στην ομάδα του νοιάζονται βαθιά για τη δουλειά που γίνεται και πιστεύουν ολόψυχα στον σκοπό της. Οι ανοιχτές θέσεις ποικίλλουν από αναλυτή δεδομένων και διαχειριστή έργου έως μηχανικό και σχεδιαστή προϊόντων.

Εταιρική Πρακτική Άσκηση

Η Delivery Associates δεν δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με την πρακτική άσκηση, αλλά οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία για να δουν εάν υπάρχουν ευκαιρίες.

Περιοχές εξάσκησης

Οι τομείς πρακτικής της Delivery Associates αφορούν όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα, προσφέροντας επιλογές σε όσους ενδιαφέρονται για συγκεκριμένους σχετικούς τομείς.

  • Οικονομική ανάπτυξη
  • Κυβερνητική αποτελεσματικότητα
  • Εκπαίδευση
  • Παγκόσμια υγεία
  • COVID-19
  • Κλιματική αλλαγή
  • Κυβερνητικά έξοδα

Το μοντέλο που ακολουθούν για την επίτευξη των προβλεπόμενων είναι το εξής:

Διανομή
   • Η διασφάλιση της τήρησης των πολιτικών είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τη δημιουργία αλλαγών
Μέτρηση και αξιολόγηση
   • Η παρακολούθηση μετρήσεων και αποτελεσμάτων μέσω λεπτομερών αξιολογήσεων επιτρέπει στους ηγέτες να γνωρίζουν πόσο αποτελεσματικές είναι πραγματικά οι πολιτικές τους
DA Digital
   • Τα λειτουργικά τεχνολογικά συστήματα αποτελούν αναπόσπαστο συστατικό σε μια ομαλά διοικούμενη κυβέρνηση
Ινστιτούτο Παράδοσης
   • Η κοινότητα του Delivery Associates παραμένει συνδεδεμένη μέσω του αποθετηρίου γνώσεών τους που κρατά τους ανθρώπους συνεχώς να εκπαιδεύονται και να μαθαίνουν

Τοποθεσίες συνεργατών παράδοσης

Η εργασία της Delivery Associates πραγματοποιείται διαδικτυακά, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον προγραμματισμό για τους περισσότερους υπαλλήλους. Η απομακρυσμένη εργασία σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι είναι σε θέση να κάνουν τις δουλειές τους πολύ ευκολότερες από ό,τι όταν πρέπει να έρθουν σε ένα φυσικό γραφείο.

Ευκαιρίες εξόδου

Επειδή η Delivery Associates συνεργάζεται με πελάτες υψηλού επιπέδου και συχνά στην κυβέρνηση, η εμπειρία μπορεί να προσφέρεται για τη δημιουργία συνδέσεων και ενός ισχυρού δικτύου. Αυτό θα μπορούσε να είναι επωφελές για την εξασφάλιση θέσεων αλλού κατά την έξοδο από τους Συνεργάτες παράδοσης.

Σχολεία-στόχοι

Η πρόσληψη σχολείου δεν αποτελεί μέρος των πρακτικών της Delivery Associates, επομένως τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ανεξάρτητα από το πού φοιτούν ή έχουν παρακολουθήσει.

  • Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ
  • Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης
  • London School of Economics and Political Science (LSE)
  • Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού (PE)
  • Πανεπιστήμιο Georgetown

Προγράμματα Διαφορετικότητας

Η Delivery Associates δεν διαθέτει προγράμματα προσλήψεων αφιερωμένα στη διαφορετικότητα, αλλά η φύση της δουλειάς της απαιτεί ένα ευρύ φάσμα προοπτικών και απόψεων, προσφέροντας ένα πιο εμπλουτισμένο εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό. Η ποικιλομορφία και η συμπερίληψη είναι σημαντικές για τους Delivery Associates και το θεωρούν ως αξία για την εταιρεία.

Delivery Associates Culture

Η Delivery Associates έχει δημιουργήσει μια θετική, επικοινωνιακή κουλτούρα που οι εργαζόμενοι λένε ότι τους κρατά αφοσιωμένους και εμπνευσμένους. Το προσωπικό εκτιμά τη διαφάνεια της ηγεσίας, το περιβάλλον με γνώμονα την αποστολή και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη. Τα χρονοδιαγράμματα είναι πλήρως απομακρυσμένα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ευελιξία. Ο δηλωμένος σκοπός της επιχείρησης συνεπάγεται όλη τη δουλειά που κάνουν, και γίνεται αισθητός και εκτιμημένος από τους εργαζόμενους.

Συνέντευξη συνεργατών παράδοσης

Οι συνεντεύξεις του Delivery Associates περιλαμβάνουν διάφορους γύρους, συμπεριλαμβανομένων HR, τεχνικών και περιπτωσιολογικών μελετών. Η εταιρεία ξεκινά συχνά με μια συνέντευξη συμπεριφοράς που ακολουθείται από μια μελέτη περίπτωσης και μια παρουσίαση. Ορισμένοι αιτούντες ανέφεραν ότι ολοκλήρωσαν μια συνέντευξη ικανοτήτων και μια με την εκτελεστική διαχείριση επίσης.

Ερωτήσεις που είχαν τεθεί σε προηγούμενους συνεντευξιαζόμενους:

 • Ποια ήταν μερικά από τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων που έγιναν από την Delivery Associates;
 • Τι θα βαθμολογούσατε τον εαυτό σας σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10;
 • Φανταστείτε ότι πηγαίνατε στο γραφείο του δημάρχου, πώς θα του πουλούσατε αυτό το έργο;
 • Στο τέλος της συνέντευξης: ποιο ήταν ένα πράγμα που πιστεύετε ότι κάνατε καλά και ένα πράγμα στο οποίο θα μπορούσατε να βελτιώσετε;
 • Γιατί Delivery Associates;
 • Πώς διαφέρει η συνεργασία με τους κυβερνητικούς φορείς;

Μισθός συνεργατών Delivery

Η αποζημίωση στο Delivery Associates είναι γενναιόδωρη και το προσωπικό είναι ικανοποιημένο συνολικά. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα των μέσων μισθών. Δείτε την αναφορά μισθών μας για λεπτομερείς συγκρίσεις σχετικά με τους μισθούς σε εκατοντάδες επιχειρήσεις.

 • Υπεύθυνος παράδοσης: 184.533 $
 • Υπεύθυνος έργου: 136.146 $
 • Αναπληρωτής Διευθυντής: $187.113
 • Σύμβουλος σχεδιασμού: 90.867 $

συμπέρασμα

Το έργο που κάνει η Delivery Associates θεωρείται ευρέως ότι κάνει μια απτή διαφορά στη λειτουργία των κυβερνήσεων. Δεδομένου του όγκου της εξουσίας που κατέχουν τα κυβερνώντα όργανα, η πιθανότητα επιπτώσεων είναι πιθανώς μεγαλύτερη από ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Με ευέλικτες απομακρυσμένες επιλογές, αξίες με γνώμονα το σκοπό και ευκαιρίες για εσωτερική κινητικότητα, η Delivery Associates είναι μια ελκυστική επιλογή καριέρας.

Βεβαιωθείτε ότι και επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια με το βιογραφικό σας ή τη συνέντευξη υπόθεσης!

Πρόσθετη ανάγνωση:

Schreibe einen Kommentar