Συνέντευξη: Ariana Pierce-Polanco, Web3 Educator, Entrepreneur + Manifestor – Mom 2.0

0
Συνέντευξη: Ariana Pierce-Polanco, Web3 Educator, Entrepreneur + Manifestor – Mom 2.0

Έχετε ακούσει για το Web3; Πολλοί το αποκαλούν την επόμενη γενιά του Διαδικτύου. Επικεντρώνεται στη μετατόπιση της ισχύος από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σε μεμονωμένους χρήστες. Ωστόσο, επί του παρόντος, φαίνεται να υπερεκπροσωπείται από τους άνδρες. Εδώ έρχεται η Ariana Pierce-Polanco. Η Ariana είναι εκπαιδευτικός στο Web3, επιχειρηματίας και διαδηλωτής που βοηθά στην εξάλειψη του εκφοβισμού από την επιχείρηση και στις επενδύσεις για τις γυναίκες. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας ή να μάθετε πώς να πλοηγείστε στον χώρο του Web3, πρέπει να γνωρίσετε την Ariana!

Επί του παρόντος, προσφέρει μαθήματα και εργαστήρια στο Web3, δημιουργία εσόδων από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκδήλωση. Μάθετε περισσότερα για εκείνη και τη δουλειά της στη συνέντευξή μας μαζί της!

Ε: Πείτε μας για εσάς.

Α: Από πού είσαι; Γεννήθηκα στο Μίσιγκαν και επί του παρόντος διαμένω στο Ορλάντο της Φλόριντα

Ε: Πώς θα περιγράφατε αυτό που κάνετε;

Α: Είμαι επιχειρηματίας στην καρδιά. Ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση όταν ήμουν γύρω στα 15. Ήταν μια εμπειρία που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Μετά από μερικά χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, οδήγησε σε επενδύσεις και μάθηση για το χρηματιστήριο, τις συναλλαγές και τελικά το Web3. Τα έβαλα όλα μέσα και έγινα αρκετά καλός σε αυτό. Το να κρατάω τις πληροφορίες για τον εαυτό μου ένιωθα εγωιστικό. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω συλλόγους και τμήματα που βοήθησαν τους ανθρώπους, ειδικά τις γυναίκες, με τις επιχειρήσεις τους και να μάθουν να επενδύουν. Τώρα η κοινότητα του Women & Wealth Club έχει μεγαλώσει τρομερά. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσουμε χιλιάδες σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν σημαντικά χαρτοφυλάκια.

ΕΡ.: Πώς ξεκίνησες την τρέχουσα επαγγελματική σου πορεία;

Α: Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα επιχειρηματίας και επενδυτής. Αυτό που με οδήγησε να εξελιχθώ στο Web3, ήταν η αγάπη μου για τις συναλλαγές και την κρυπτογράφηση. Όταν συναλλάσσομαι στις αγορές FOREX, έμαθα πώς να πλοηγούμαι στην αγορά κρυπτογράφησης και να επενδύω σε αυτήν. Επειδή ήμουν σε αυτόν τον κόσμο, άρχισα να ακούω για NFT, blockchain και πολλά άλλα. Δεν ήταν πολύ δύσκολο μια μετάβαση επειδή ήξερα πώς να χρησιμοποιώ κρυπτογράφηση, κρυπτοπορτοφόλια κ.λπ.

Υπήρχαν κάποια εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσω. Για παράδειγμα, πώς να χρησιμοποιώ σωστά ιστοτόπους όπως το Opensea, να προστατεύω τα NFT μου, πού να τα αποθηκεύω, πώς να αποφεύγω τα χάλια (απάτες), τη γλώσσα του Web3 και πώς να πλοηγούμαι πραγματικά στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DEFI).

Θα μοιραζόμουν πληροφορίες για αυτόν τον νέο κόσμο του Web3 και άρχισα να λαμβάνω πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να φιλοξενήσω ένα εργαστήριο για να βοηθήσω άλλους να μάθουν αυτόν τον χώρο με εύκολο και κατανοητό τρόπο. Υπήρχαν τόνοι πληροφοριών εκεί έξω, αλλά κανείς δεν τις μοιραζόταν με τρόπο που θα μπορούσε να λάβει ένα άτομο χωρίς ιστορικό συναλλαγών, κρυπτογράφησης ή επένδυσης. Τότε ήταν που αποφάσισα ότι ήταν ώρα να παρέμβω και να βοηθήσω τις μάζες. Αν μάθετε να ακούτε τους ανθρώπους θα σας πουν τι χρειάζονται, έτσι δημιούργησα μαθήματα και εργαστήρια γύρω από αυτά που είπαν ότι χρειάζονται.

Ε: Ποια ήταν η στιγμή που ήξερες ότι μπορούσες να πετύχεις σε αυτό που κάνεις; Πότε ήξερες ότι μπορούσες να ζήσεις από αυτό;

Α: Πιστεύω ακράδαντα στην ύπαρξη πολλαπλών ροών εισοδήματος. Έτσι, με αυτό, κάθε πράγμα που κάνω, πρέπει να το κάνω ολόψυχα. Ήξερα ότι θα μπορούσα να το πετύχω όταν οι άνθρωποι ήθελαν περισσότερα από αυτά που πρόσφερα.

Ήξερα ότι μπορούσα να ζήσω από αυτό όταν τα προϊόντα μου άρχισαν να ξεπουλούν και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε αντικείμενα σε απόθεμα. Όταν οι επενδύσεις μου μεγάλωσαν σε ένα μέρος που μου επέτρεψε να φροντίζω τις ανάγκες μου και μου περίσσεψαν τα θέλω μου.

Ε: Δώστε μας μια τυπική μέρα στη ζωή σας, με μια ματιά…

Α: Μια τυπική μέρα στη ζωή μου είναι να ξυπνάω το πρωί και να ξεκινάω την καθημερινότητά μου. Αυτό περιλαμβάνει προσευχή, διαλογισμό και ακρόαση κάποιου τύπου κινητοποιητικού podcast για να φτιάξω το μυαλό μου σωστά για την ημέρα. Αυτό το κάνω ενώ κάνω ντους και ντύνομαι. Μου αρέσει να επιστρέφω σε ένα τακτοποιημένο περιβάλλον, οπότε φροντίζω να είναι στρωμένο το κρεβάτι και να μην αφήνεται το δωμάτιο σε χάος.

Θα πάρω ένα ελαφρύ πρωινό ή θα φάω νηστικά μέχρι το μεσημεριανό γεύμα, που είναι συνήθως μια υγιεινή σαλάτα και smoothie ή γεμάτο μπολ με μερικά από τα αγαπημένα μου λαχανικά και ρύζι. Στη συνέχεια κατευθύνομαι στο γραφείο του σπιτιού μου για να απαντήσω σε email, να κάνω Ζουμ Κλήσεις, εργαστήρια ή εργασίες με επηρεαστές. Μπορεί να κάνω ένα matcha latte run ή να πίνω τσάι στο σπίτι και να συνεχίσω να ελέγχω πράγματα από τη λίστα μου μέχρι το βράδυ. Στη συνέχεια περνάω λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό μου, καθώς βρισκόμαστε ακόμα σε εκείνη τη φάση του μέλιτος από το γάμο. Θα μαγειρέψουμε μαζί το δείπνο ή θα δειπνήσουμε έξω και μετά θα πάμε για ύπνο. Φυσικά είμαι κουκουβάγια, οπότε προσπαθώ να διαβάσω ή να κάνω κάποιο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και μετά σβήνει.

Ε: Πώς ορίζετε μια επιτυχημένη μέρα;

Α: Ορίζω μια επιτυχημένη μέρα από την παραγωγικότητα. Μπορεί να μην τελειώσω τα πάντα στη λίστα με τις υποχρεώσεις μου, αλλά όσο ήταν μια θετική μέρα, ήταν μια καλή μέρα.

Ε: Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος της ημέρας; (το αγαπημένο πράγμα που συμβαίνει κάθε μέρα)

Α: Το αγαπημένο μου μέρος της ημέρας είναι να μαγειρεύω με τον σύζυγό μου ή να περνάω χρόνο μαζί του ή με την οικογένειά μου. Έμαθα με τα χρόνια ότι αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο μου και είναι ανεκτίμητο να αφιερώνω χρόνο για να τους απολαμβάνω πραγματικά και να περνάω ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Ε: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες για τον χώρο Web 3;

Α: Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι το Web3 είναι για αυτές. Έχω μιλήσει με τόσες πολλές γυναίκες που δήλωσαν ότι φαίνεται πολύ περίπλοκο ή ότι θα το αφήσουν στους άντρες. Εάν αισθάνεστε έτσι, απλώς να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι και δημιουργούμε πόρους για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε σε αυτόν τον χώρο με ευκολία.

Επίσης, το Web3 μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε τους νέους κανόνες επιχειρηματικής δραστηριότητας. Οι γυναίκες είναι φυσικοί οικοδόμοι της κοινότητας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την έμφυτη ικανότητα να χτίσουμε έναν χώρο που ισοπεδώνει τον αγωνιστικό χώρο και μας βοηθά όλους να ευδοκιμήσουμε.

Ε: Ποιες προκλήσεις πρέπει να προετοιμαστούν οι γυναίκες στον χώρο του Web 3;

Α: Το Web3 είναι μια ευκαιρία για τις γυναίκες να έρθουν νωρίς και να θέσουν το σκηνικό και τους κανόνες για αυτό που πραγματικά θέλουν και επιθυμούν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να φαίνεται σαν ένας ανδροκρατούμενος χώρος, επομένως πρέπει να σταθείτε στη θέση σας και να έχετε αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον χώρο.

Επίσης, θα έλεγα να μάθετε για τα ψηφιακά πορτοφόλια και την προστασία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ίσως ο νούμερο ένα κανόνας μου. Μάθετε πώς να επισημαίνετε πότε κάτι μοιάζει με χάλι (απάτη). Κρύβονται οι δημιουργοί πίσω από μια ταυτότητα όταν πρόκειται για NFT; Σας αποστέλλονται τυχαίοι σύνδεσμοι που δεν ζητήσατε ποτέ; Έχετε μετακινήσει το κρυπτογράφημά σας από ένα ζεστό πορτοφόλι σε ένα κρύο πορτοφόλι για να διασφαλίσετε την ασφάλειά του; Αυτά είναι πράγματα που διδάσκω στο μάθημά μου για να βοηθήσω τις γυναίκες να είναι πιο επιτυχημένες σε αυτόν τον χώρο.

Ε: Τι σας άρεσε στην Κοινότητα Mom 2.0; Και πώς σας έχει βοηθήσει στη ζωή σας ή στην επιχείρησή σας;

Α: Αγαπώ απόλυτα την Κοινότητα Mom 2.0. Νιώθω την αγάπη, την υποστήριξη και την καλοσύνη από κάθε άτομο που συναντώ. Με βοήθησε να δημιουργήσω μακροχρόνιες συνεργασίες και φιλίες, που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές τις μέρες. Μπόρεσα να υποστηρίξω και να με υποστηρίζουν δυνατά, άγρια, μωρά με αφεντικά που αλλάζουν τον κόσμο και έχουν τεράστιο αντίκτυπο.

Ε: Ποια είναι μια συμβουλή που σας έδωσε κάποιος και τη βρήκατε χρήσιμη;

Α: Μια συμβουλή που μου έδωσαν οι γονείς μου ήταν «απλώς να το κάνω». Αυτό σημαίνει ότι όσο δύσκολο ή δύσκολο κι αν φαίνεται κάτι, προσπαθήστε το γιατί μπορεί να πετύχετε. Αυτό το έκανα όταν ξεκίνησα το πρώτο μου διαδικτυακό σεμινάριο. Δεν ήξερα αν θα εγγραφούν οι άνθρωποι και δεν ήξερα αν ακούγομαι εντάξει. Ήμουν νευρικός, αλλά το δοκίμασα και το ξεκίνησα. Προς έκπληξή μου, οι συμμετέχοντες λάτρεψαν το μάθημα και κατέληξε να είναι ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις στον ιστότοπό μου. Τα είπα όλα αυτά για να πω, αν είναι μια επιθυμία στην καρδιά σου, πήγαινε για αυτό γιατί απλώς μπορεί να είναι αυτό που αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο!

ΕΡ.: Για τι είστε περισσότερο περήφανοι;

Α: Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που ακολουθώ τα όνειρά μου, αλλά είμαι ακόμα πιο περήφανος για τις ζωές που μπορέσαμε να αγγίξουμε και να βοηθήσουμε στην αλλαγή στο Women & Wealth Club. Το να βλέπεις μια γυναίκα να περνά από χαρτοφυλάκιο χωρίς επενδύσεις σε χαρτοφυλάκιο 5, 6 ή 7 φιγούρων, είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Με ενθουσιάζει να βοηθήσω να αλλάξω περισσότερες ζωές.

Ε: Με τι πραγματικά είστε ενθουσιασμένοι αυτή τη στιγμή;

Α: Είμαι ακόμα τόσο ενθουσιασμένος με όλα τα πράγματα που επενδύουν και το Web3. Παρόλο που φαίνεται σαν ένας κρύος χειμώνας (αργοί ή κακοί καιροί) για τον κόσμο του Web3, εξακολουθούν να συμβαίνουν τόσα πολλά με την τεχνολογία και τον τρόπο χρήσης της. Όταν βλέπω μεγάλα καταστήματα, επωνυμίες και οίκους μόδας να λανσάρουν NFT ή να συμμετέχουν στον χώρο του Web3, ξέρω ότι έχουμε κάτι ξεχωριστό εδώ να μείνουμε.

Σχετικό άρθρο: Συνέντευξη: Libby Ward, Digital Creator Behind Diary Of An Honest Mom

Schreibe einen Kommentar