Πώς τα Chatbots AI ενδυναμώνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

1
Πώς τα Chatbots AI ενδυναμώνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Η τελευταία δεκαετία έχει εντείνει τη σημασία της εμπειρίας των πελατών και της χρήσης της τεχνολογίας στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, ιδιαίτερα της τεχνητής νοημοσύνης και των chatbots.

Χαιρετίζοντας ως οι πιο σημαντικοί αλλαγές παιχνιδιών του αιώνα, τα chatbot AI έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τις επιχειρήσεις να προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου πρόταση αξίας, αντίκτυπο και εμπειρία πελάτη.

Η πρόσφατη έκθεση της Grand View Research Inc αποκάλυψε την πρόβλεψη της παγκόσμιας αγοράς chatbot να αναπτυχθεί με CAGR 24,3%, φτάνοντας τα 1,25 δισεκατομμύρια USD έως το 2025.

Έτσι, για τις επιχειρήσεις που ήδη σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και τα chatbots, επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Αν και η αναζήτηση μιας εξειδικευμένης εταιρείας προγραμματιστών εφαρμογών για κινητά μπορεί πάντα να είναι μια επιλογή, τουλάχιστον πρέπει να την έχετε ως μέρος της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού σας.

Για τους ηγέτες επιχειρήσεων που εξακολουθούν να σκέφτονται τη σημασία των chatbot AI, αποφασίσαμε να εμβαθύνουμε και να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης και των chatbot. Θεωρήθηκε ότι τα chatbots AI έχουν επηρεάσει πολλούς τομείς στη βιομηχανία. Σε αυτό το ιστολόγιο, επιλέγουμε συγκεκριμένα να εξερευνήσουμε το πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο – την αγορά ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά.

Επομένως, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας εξερευνήσουμε πέντε τρόπους με τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη και τα chatbots μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις:

AI και Chatbots που μεταμορφώνουν την αγορά εφαρμογών για κινητά

  • Ακριβείς αλλά εξατομικευμένες προτάσεις: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της μόχλευσης της τεχνητής νοημοσύνης σε εφαρμογές για κινητά είναι η πρόσβαση σε ακριβή αλλά εξατομικευμένη ανάλυση της επικοινωνίας και των αποφάσεων των πελατών με βάση το ταξίδι και τη συμπεριφορά του αγοραστή τους. Η AI βοηθά κυρίως το εστιασμένο μάρκετινγκ, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις με προγνωστικά και προδιαγραφικά αναλυτικά στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν λεπτομερή δεδομένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν καλύτερα τις πρωτοβουλίες τους, να αυξήσουν τη δέσμευση των πελατών και να βελτιώσουν την εμπειρία του τελικού χρήστη.
  • Βοηθά στη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων: Η χρήση chatbots στην εφαρμογή σας για κινητά ως κύριος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συλλέξουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις προτιμήσεις, τα σχόλια και τη δημογραφία των πελατών. Βοηθώντας έτσι τελικά να κατανοήσουμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα και βοηθώντας στην αποτελεσματική λήψη αποφάσεων με βάση την παρακολουθούμενη συμπεριφορά των πελατών και τις αγοραστικές προτιμήσεις.
  • Γρήγορη εξυπηρέτηση με επίκεντρο τον πελάτη: Ο σημερινός πελάτης έχει τη μικρότερη διάρκεια προσοχής και αφοσίωσης. Όταν αλληλεπιδρούν με μια επιχείρηση, οι πελάτες συχνά θέλουν γρήγορη, αποτελεσματική και ευγενική εξυπηρέτηση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Αυτό ακριβώς είναι το σημείο όπου τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης μπαίνουν στο παιχνίδι και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ελαχιστοποιούν τα σημεία επαφής και να επιταχύνουν συναρπαστικές, ανταποκρινόμενες και συνεπείς συνομιλίες προσφέροντας μια πιο βελτιωμένη επικοινωνία Κανάλι.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7: Ζούμε σε έναν ψηφιακά συνδεδεμένο κόσμο. Ενώ η πλειονότητα των πελατών προτιμά μια επιχείρηση που είναι διαθέσιμη για να αναζητήσει βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο. Και δεδομένου ότι δεν είναι πάντα βιώσιμο για τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν πόρους για βοήθεια πελατών 24 ώρες το 24ωρο, η αξιοποίηση των chatbots AI μπορεί να είναι μια ουσιαστική οδός για συναρπαστική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με σχεδόν απεριόριστο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα.
  • Ασφάλεια εφαρμογών για κινητά: Για κάθε ηγέτη επιχείρησης ή εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, η ασφάλεια είναι ένα από τα κύρια μέλημα λόγω της επιτάχυνσης των σύγχρονων επιχειρηματικών απειλών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό είναι όπου η τεχνητή νοημοσύνη και τα chatbots μπορούν να είναι η διέξοδος μιας επιχείρησης για τον εντοπισμό και τον μετριασμό των αντιλήψεων και των τρωτών σημείων της απειλής στον κυβερνοχώρο.

συμπέρασμα

Με όλα αυτά που διαβάσατε, είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη και τα chatbots είναι η ανάγκη της ώρας. Για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, οι επιχειρήσεις πρέπει να ανεβούν στο δυναμικό και να παραμείνουν στην κορυφή των τάσεων για να προσφέρουν τον πιο αξιοσημείωτο επιχειρηματικό αντίκτυπο και την εμπειρία των πελατών.

Όσον αφορά τους ηγέτες επιχειρήσεων που είναι παθιασμένοι με την ψηφιακή αναβάθμιση και τη στρατηγική για τον μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, μπορείτε πάντα να αναζητάτε καθοδήγηση από ηγέτες του κλάδου.

Η Copper Mobile, για παράδειγμα, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων ψηφιακού μετασχηματισμού με εξαιρετική εμπειρία άνω των 12+ ετών στην παροχή των πιο ισχυρών λύσεων για φορητές συσκευές σε καθιερωμένες εταιρείες του Fortune 500 σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε τώρα και εξερευνήστε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για να επιταχύνετε την ανάπτυξη και τον επιχειρηματικό αντίκτυπο και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τελικό χρήστη.


Schreibe einen Kommentar