Πώς να προχωρήσετε στην επιχείρηση με το Power BI;

1
Πώς να προχωρήσετε στην επιχείρηση με το Power BI;

Η ανάλυση δεδομένων έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντική τόσο στην ηγεσία του 20ου όσο και του 21ου αιώνα. Καθώς οι εταιρείες επενδύουν περισσότερο στην ανάλυση δεδομένων, η λήψη αποφάσεων με γνώμονα τα δεδομένα έχει αυξηθεί. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η οπτικοποίηση δεδομένων είναι απαραίτητη για όλες τις έρευνες.

Όταν πρόκειται για τη λειτουργία μιας εταιρείας, τα δεδομένα είναι ο βασιλιάς. Η ανάπτυξη μιας εταιρείας μπορεί να είναι δύσκολο αν δεν χρησιμοποιείτε τα δεδομένα προς όφελός σας. Για να γίνει αυτό, τα ληφθέντα δεδομένα πρέπει να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Χωρίς να αντιμετωπιστεί αυτό, η συλλογή δεδομένων δεν θα μεγιστοποιήσει την εταιρική ανάπτυξη.

Και, λοιπόν, πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι εξορύξετε τα δεδομένα σας για τις πιο πολύτιμες δυνατές πληροφορίες; Εκεί μπαίνει λογισμικό όπως το Microsoft Power Business Intelligence ή το Power BI.

Τι είναι το Power BI;

Για να εκτιμήσετε πραγματικά τα πλεονεκτήματα του Microsoft Power BI για την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τα βασικά του προγράμματος και τι προορίζεται να κάνει.

Τα δυναμικά στοιχεία του Power BI απλοποιούν κάθε πτυχή των λειτουργιών του οργανισμού. Το όνομα και μόνο αποκαλύπτει την κύρια λειτουργία του λογισμικού. επιχειρηματική ευφυΐα.

Το „Business Intelligence“ συντομεύεται σε „BI“ για να ταιριάζει με την προσέγγιση επωνυμίας „Power“ της Microsoft. Αυτή η μηχανή επιχειρηματικής ευφυΐας χρησιμοποιεί δεδομένα πραγματικού κόσμου και αναφορές αναλυτικών στοιχείων που έχουν σχεδιαστεί για να μαθαίνουν με κάθε ενημέρωση.

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το BI βοηθά τις επιχειρήσεις να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές παρατίθενται παρακάτω:

  • Εξετάστε τις επιλογές σας για να αυξήσετε το οικονομικό σας κέρδος.
  • Εξετάστε τις ενέργειες και τις αντιδράσεις του πελάτη.
  • Αναλύστε τα στατιστικά της εταιρείας σε σύγκριση με αυτά των αντιπάλων της
  • Αξιολογήστε την απόδοση
  • Βελτιώστε τις διαδικασίες
  • Πρόβλεψη τάσεων

Για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων, η οπτικοποίηση δεδομένων είναι απαραίτητη. Η δουλειά ενός αναλυτή απλοποιείται με ένα έξυπνο, φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο οπτικοποίησης δεδομένων. Το Power BI είναι μια ισχυρή λύση επιχειρηματικής ευφυΐας λόγω των πολλών πολύτιμων χαρακτηριστικών του.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Power BI για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί;

1. Το Power BI παρέχει έγκαιρη προσβασιμότητα δεδομένων και πόρων

Η διαισθητική διεπαφή του Microsoft Power BI είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του. Με άλλα λόγια, δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Έτσι, καθιστώντας το προσβάσιμο για όλους όσους είναι πρόθυμοι να μάθουν τα βασικά.

Τα μαθήματα ή η διαδικτυακή εκπαίδευση είναι επιλογές για όσους δεν έχουν εμπειρία με την υλοποίηση του Power BI. Εκπαίδευση οξύτητας βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν για τις τεχνικές υλοποίησης του Power BI. Διάφοροι πάροχοι εκπαίδευσης προσφέρουν πρακτικά μαθήματα σχετικά με συμβουλές διαχείρισης έργου Power BI. Θα κάνει την ανάλυση δεδομένων και τη δημιουργία αναφορών πολύ πιο εύκολη για εσάς.

Το Microsoft Power BI business παρέχει πίνακες εργαλείων και αναλυτικά στοιχεία για συγκεκριμένες εταιρείες. Εξαλείφει την ανάγκη να συλλέγετε και να αξιολογείτε δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο ή να περιμένετε για αποτελέσματα. Αντίθετα, το Power BI μπορεί να προσαρμοστεί για να παρέχει σύγχρονες απεικονίσεις δεδομένων.

Με αυτόν τον τρόπο, η αναποτελεσματική χρήση ακριβών μεθόδων μάρκετινγκ για την ενίσχυση των πωλήσεων μπορεί να βρεθεί και να διορθωθεί γρήγορα. Αυτό είναι υψίστης σημασίας για τις νεοφυείς επιχειρήσεις όπου κάθε λάθος μπορεί να σημαίνει χρεοκοπία.

2. Αυξάνεται η διατήρηση πελατών

Οι νέοι πελάτες μπορεί να κοστίζουν επτά φορές περισσότερο από τους τρέχοντες. Τα εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης της Microsoft αποκαλύπτουν συνήθειες αγοράς πελατών, τάσεις αιτημάτων και προοπτικές διασταυρούμενων πωλήσεων.

3. Μελλοντικές προβλέψεις με χρήση προηγούμενων μοτίβων και τρέχουσας απόδοσης

Για να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον, οι επιχειρήσεις συλλέγουν τακτικά δεδομένα. Χωρίς δεδομένα, είναι αδύνατο να δείτε την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της εταιρείας σας. Για να προβλέψετε τι θα συμβεί στη συνέχεια, πρέπει να συλλέξετε δεδομένα, να τα εξετάσετε και να αναγνωρίσετε τις τάσεις.

Επιπλέον, οι ενσωματωμένες δυνατότητες πρόβλεψης είναι διαθέσιμες σε ένα πρότυπο σχεδίου έργου power bi. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σας παρέχει προβλέψεις και αναφορές ανάλυσης.

Πρέπει να καταλάβετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση για να φτάσετε σε αυτά τα δεδομένα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ημερομηνίες BI και άλλα πολύτιμα εργαλεία. Τα επιχειρηματικά εργαλεία Power BI μπορούν εύκολα να εξάγουν σημαντικές πληροφορίες από τεράστια σύνολα δεδομένων.

Η εξοικείωση με τα εργαλεία του Microsoft Power BI θα απλοποιήσει τη λήψη πληροφοριών. Θα περιλαμβάνονται επίσης προβλέψεις για το μέλλον της εταιρείας σας.

4. Με το Microsoft Power BI, οι πληροφορίες μπορούν να γίνουν κατανοητές

Το Power BI χρησιμοποιεί γραφήματα, γραφήματα και πίνακες για την οπτικοποίηση δεδομένων. Αυτό το infographic δείχνει γιατί η εταιρεία σας χρειάζεται BI. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να μάθετε για την εταιρεία σας και να κάνετε μορφωμένες επιλογές.

Το Power BI σάς επιτρέπει να δώσετε το προϊόν που πωλείται λιγότερο στο μέλος της ομάδας με τα υψηλότερα κέρδη. Κάτι τέτοιο μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες της εταιρείας σας να πουλήσει περισσότερο από το προϊόν, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να τη βοηθήσει να επεκταθεί.

5. Διαδώστε τα δεδομένα πωλήσεων γρήγορα σε όλες τις ομάδες

Τα εργαλεία διαχείρισης έργων Power bi σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα πίνακες εργαλείων και κατανοητές αναφορές. Το μάρκετινγκ θα έχει δεδομένα για επιτυχημένες καμπάνιες και οι εργασίες θα προετοιμάζονται για τη ζήτηση προϊόντων. Η επιτυχία των πωλήσεων θα βοηθήσει το διοικητικό συμβούλιο να κάνει πιο έξυπνες επιχειρηματικές επιλογές.

6. Συνδυασμένα δεδομένα από διάφορες πηγές

Το Power BI παρέχει τη σημαντικότερη ανάλυση δεδομένων μέσω οπτικοποίησης. Η δυνατότητα συνδυασμού συνόλων δεδομένων είναι ένα άλλο δυνατό κοστούμι αυτού του λογισμικού.

Πώς να προχωρήσετε στην επιχείρηση με το Power BI;

Πηγή εικόνας: Ξεβιδώστε

Ο συνδυασμός των γραφικών Microsoft Power BI που λαμβάνετε σε έναν ενιαίο πίνακα εργαλείων βελτιώνει τόσο την αναγνωσιμότητα όσο και τη χρήση τους. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλες τις βασικές συμβουλές power bi πριν τις εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας.

Ο στόχος αυτού του εργαλείου είναι να κάνει πιο προσιτά τα σύνθετα δεδομένα. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο και εύκολο συνδυασμό οπτικοποιήσεων δεδομένων. Ομάδες που εργάζονται από διαφορετικές τοποθεσίες που λαμβάνουν δεδομένα με πολλές μορφές μπορεί να ωφεληθούν από αυτό. Ως αποτέλεσμα, θα παραμείνουν λιγότερα κενά στα δεδομένα σας.

7. Η ανάλυση δεδομένων του Power BI ενισχύει τη διαχείριση σχέσεων

Οι καταναλωτές είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Η απώλεια έστω και ενός πελάτη μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα μιας εταιρείας. Το Power BI μπορεί να βοηθήσει με αυτό βελτιώνοντας Στρατηγικές CRM για επιχειρήσεις.

Καταγράφει και αποστέλλει τις προτιμήσεις των πελατών, τις τοποθεσίες και τις ώρες λιανικής πώλησης και συστάσεις για τη βελτίωση της εταιρείας. Αυτά τα δεδομένα θα σας επιτρέψουν να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας και να τους κρατήσετε ευχαριστημένους με τη μεγάλη εκκίνηση σας.

8. Βελτιώστε τη διαχείριση και την παρακολούθηση της βάσης δεδομένων Azure από

Για να επιταχυνθεί η παροχή υπηρεσιών, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο λύσεις cloud. Το Power BI είναι απαραίτητο εάν αποθηκεύετε ήδη δεδομένα στο cloud. Αυτό το προϊόν είναι πολύτιμο λόγω του πόσο καλά διαχειρίζεται και παρακολουθεί έναν οργανισμό Azure υποδομή.

Η απλούστευση της παρακολούθησης δραστηριοτήτων είναι ένας από τους πιο πολύτιμους τρόπους που βοηθά τις επιχειρήσεις. Η κατανόηση των προτύπων δεδομένων με την πάροδο του χρόνου είναι κρίσιμη. Οι δυνατότητες BI προσφέρουν για παράδειγμα την παραγωγή μιας αναφοράς δραστηριότητας Azure 90 ημερών.

Θα είναι διαθέσιμος ένας σημαντικός όγκος δεδομένων, η επεξεργασία των οποίων μπορεί να είναι δύσκολη. Το Power BI θα βοηθήσει στην οργάνωση και τη σαφήνεια αυτών των δεδομένων. Αυτές οι πληροφορίες σας βοηθούν να ανακαλύψετε πιθανότητες ανάπτυξης, να προβλέψετε τους κινδύνους και να κάνετε ρεαλιστικές προβλέψεις.

9. Είναι εύκολο να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

Το Power BI μπορεί επίσης να βοηθήσει την εταιρεία σας με άλλους τρόπους, όπως να διευκολύνει την πρόσβαση στις πληροφορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων για να λάβετε μια γρήγορη απάντηση όποτε έχετε μια ερώτηση. Η εύρεση των δεδομένων που χρειάζεστε μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα εργασία.

Συνεπώς, θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Power Q&A για να αυτοματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία. Αυτό το πρόγραμμα αναζητά πολλές βάσεις δεδομένων για μια λύση σε μια ερώτηση. Η επεξεργασία φυσικής γλώσσας σημαίνει ότι δεν απαιτείται ειδικό λεξιλόγιο.

Χάρη στην άνεσή του, δεν θα χρειαστεί να καταναλώσετε σχεδόν τόση ενέργεια. Δεν χρειάζεται να μαντεύετε τον εαυτό σας ενώ κάνετε άμεσες επιλογές.

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την κοινή χρήση πληροφοριών με την κατανεμημένη ομάδα σας. Με λίγα λόγια, είναι μια μέθοδος αυτοματοποίησης εργασιών και διασφάλισης της επιτυχίας της εταιρείας σας.

συμπέρασμα

Η επιχειρηματική ευφυΐα μπορεί να ενισχύσει τη διατήρηση πελατών, τα έσοδα καμπάνιας και τα αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων. Δεδομένου ότι οι πωλήσεις διατηρούν τις επιχειρήσεις σε λειτουργία, είναι απαραίτητη μια λύση BI όπως το Power BI. Είτε μια μεγάλη εταιρεία είτε μια startup, η επιχειρηματική ευφυΐα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πωλήσεών σας.


Schreibe einen Kommentar