Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία χρηματοδότησης πελατών για τη συμβαλλόμενη επιχείρησή σας

1
Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία χρηματοδότησης πελατών για τη συμβαλλόμενη επιχείρησή σας

Για πολλούς από τις βιομηχανίες οικιακών υπηρεσιών και HVAC, τα επιχειρηματικά οφέλη από τη χρηματοδότηση πελατών και την αύξηση της προτίμησης των ιδιοκτητών σπιτιού για επιλογές μηνιαίας πληρωμής είναι αναμφισβήτητα.

Η αυξανόμενη ζήτηση για χρηματοδότηση οδήγησε σε μια έκρηξη λύσεων χρηματοδότησης από πελάτες που πρέπει να διευθετήσουν οι εργολάβοι. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν μεγαλύτερες, πιο παραδοσιακές τράπεζες που προσφέρουν προγράμματα χρηματοδότησης εργολάβων. εταιρείες χρηματοδότησης πελατών που ειδικεύονται σε εξειδικευμένες αγορές· και πλατφόρμες χρηματοδότησης με γνώμονα την τεχνολογία.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, πώς βρίσκετε τη σωστή λύση χρηματοδότησης πελατών για την επιχείρησή σας; Η επιλογή προμηθευτή δεν είναι ποτέ μια ακριβής επιστήμη, αλλά υπάρχουν τρεις βασικοί τομείς που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση ενός πιθανού εταίρου χρηματοδότησης.

1. ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ή ΛΥΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ;

Παρόλο που αυτό το σημείο μπορεί να φαίνεται άσκοπο, ο καθορισμός των προγραμμάτων χρηματοδότησης που θα προσφέρετε είναι μια στρατηγική απόφαση που απαιτεί από εσάς να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας.

Για παράδειγμα, τα ίδια δάνεια με μετρητά είναι καλές επιλογές για πελάτες που αναμένουν να έχουν ολόκληρο το εφάπαξ διαθέσιμο σύντομα, ενώ οι πελάτες με έλλειψη μετρητών μπορεί να είναι καλύτερα με ένα παραδοσιακό δάνειο με δόσεις. Εάν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού σας χρειάζονται πολλές υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου, πιθανότατα θα έχουν περισσότερη χρήση για την ανακυκλούμενη πίστωση.

Θα θελήσετε επίσης να ρωτήσετε για τις αμοιβές εργολάβου ή αντιπροσώπου. Ενώ ορισμένα προγράμματα μπορεί να είναι δωρεάν για τους εργολάβους να προσφέρουν, η ίδια χρηματοδότηση με μετρητά ή τα προγράμματα με πολύ χαμηλά επιτόκια για τους ιδιοκτήτες κατοικιών τείνουν να συνοδεύονται από αμοιβές αντιπροσώπου. Είναι σύνηθες η αμοιβή να ισούται με ένα ποσοστό του συνολικού ποσού που χρηματοδοτείται, αλλά τελικά εξαρτάται από τον δανειστή και το πρόγραμμα.

Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει τεράστια αξία στην προσφορά προγραμμάτων με αμοιβές αντιπροσώπου. Συνήθως είναι πιο ελκυστικά για τους ιδιοκτήτες σπιτιού και μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε πωλήσεις που δεν θα είχατε διαφορετικά. Απλά φροντίστε να συνυπολογίσετε το κόστος στα γενικά σας έξοδα.

2. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ;

Αυτή η ερώτηση σχετίζεται στενά με την προηγούμενη, καθώς τα προγράμματα και τα επιτόκια που είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες του σπιτιού σας θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις καταλληλότητας του δανειστή.

Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες χρηματοδότησης πελατών θα δανείζουν μόνο σε ιδιοκτήτες κατοικιών με κορυφαία και εξαιρετικά κορυφαία πιστωτικά αποτελέσματα (συνήθως 660 ή παραπάνω). Το θετικό είναι ότι τους επιτρέπει να προσφέρουν στους δανειολήπτες χαμηλότερα επιτόκια. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι αυστηρότερες απαιτήσεις αποκλείουν μια μεγάλη ομάδα ιδιοκτητών σπιτιού, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε περισσότερες αποκλίσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα θα θέλετε μια δεύτερη πηγή χρηματοδότησης για τις αιτήσεις ιδιοκτητών σπιτιού που απορρίφθηκαν. Αν και αυτή είναι κοινή πρακτική, απαιτεί περισσότερη δουλειά από την πλευρά σας. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα πρέπει επίσης να αποφασίσουν εάν θέλουν να δεχτούν άλλο ένα χτύπημα στο πιστωτικό αποτέλεσμά τους.

Ένας τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να επιλέξετε αρχικά έναν δανειστή με επιλογές για πελάτες που αντιμετωπίζουν πίστωση. Ή ορισμένες χρηματοοικονομικές εταιρείες, όπως η FTL Finance, θα διαβιβάσουν τυχόν αιτήσεις που δεν μπορούν να εγκρίνουν σε άλλον δανειστή που θα μπορούσε. Αυτή η πρακτική ονομάζεται δανεισμός καταρράκτηκαι συμβάλλει στην αύξηση των πιθανοτήτων έγκρισης ιδιοκτητών σπιτιού χωρίς πολλή πρόσθετη εργασία για εργολάβους ή πολλαπλές αναλήψεις για την πίστωση ενός ιδιοκτήτη σπιτιού.

3. ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ;

Η προσφορά χρηματοδότησης στους πελάτες σας έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην εμπειρία των πελατών σας—αλλά μόνο εάν η ίδια η διαδικασία χρηματοδότησης είναι όσο το δυνατόν πιο άνευ τριβής. Οι καλύτερες εταιρείες χρηματοδότησης πελατών διαθέτουν εργαλεία που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών σας χωρίς να δημιουργούν επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς ή την ομάδα σας.

Δεν είναι επίσης κακή ιδέα να ρωτήσετε για τη χρηματοδότηση της προπόνησης για την ομάδα σας. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να προσφέρετε χρηματοδότηση στους πελάτες σας. Αλλά θα πρέπει να μπορείτε να εξηγείτε με σιγουριά τα προγράμματα που προσφέρετε και να απαντάτε σε οποιεσδήποτε βασικές ερωτήσεις σχετικά με αυτά.

Εάν είστε νέος στην προσφορά χρηματοδότησης ή υποψιάζεστε ότι η ομάδα σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από περισσότερη πρακτική υποστήριξη, ρωτήστε τους πιθανούς συνεργάτες ποιους πόρους διαθέτουν για να σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε με επιτυχία τα προγράμματά τους στις δραστηριότητές σας. Στο FTL, για παράδειγμα, κάθε ανάδοχος λαμβάνει δύο αφοσιωμένα μέλη της ομάδας υποστήριξης. Ένα μέλος της ομάδας βοηθά με την αρχική επιλογή προγράμματος και τη συνεχή εκπαίδευση, ενώ ένα άλλο βοηθά με την καθημερινή συντήρηση του λογαριασμού και την τεχνική υποστήριξη.

Σε τελική ανάλυση, ο συνεργάτης χρηματοδότησής σας θα πρέπει να αισθάνεται σαν επέκταση της επιχείρησής σας – ειδικά επειδή πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θα το θεωρήσουν ως τέτοιο. Μια θετική εμπειρία χρηματοδότησης μπορεί να οδηγήσει τους πελάτες σας να έχουν μια πιο ευνοϊκή γνώμη για την εταιρεία σας, αυξάνοντας τόσο τις πωλήσεις όσο και τη θετική από στόμα σε στόμα.

Schreibe einen Kommentar