Πώς να γίνετε Digital Nomad ως γονέας κατοικίδιων ζώων

0
Πώς να γίνετε Digital Nomad ως γονέας κατοικίδιων ζώων

Τίνα Μάρτιν, https://www.ideaspired.com

Τι συμβαίνει όταν είσαι ψηφιακός νομάδας και έχεις κατοικίδιο; Τα καλά νέα είναι ότι είναι πιθανό να βρείτε δουλειά και να στηρίξετε τον εαυτό σας και τον τετράποδο φίλο σας ως ψηφιακό νομάδα.

Κρατώντας τα κατοικίδια ζώα υγιή όταν ταξιδεύετε Πώς να γίνετε Digital Nomad ως γονέας κατοικίδιων ζώων

Όπου κι αν κατευθυνθείτε, πηγαίνετε πρώτα το κατοικίδιό σας στον κτηνίατρο για έλεγχο. Μάθετε για τις ασθένειες που υπάρχουν στα μέρη που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Ελέγξτε με έναν κτηνίατρο πώς να αποτρέψετε τις ασθένειες που μεταδίδονται από κρότωνες και βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιό σας είναι ενημερωμένο σχετικά με τα φάρμακα και τους εμβολιασμούς του.

Για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα, σκεφτείτε να λάβετε ασφάλιση κατοικίδιων ζώων στην πολιτεία σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ανησυχείτε για την υπερβολική πληρωμή για κτηνιατρικούς ελέγχους ή θεραπεία όταν επισκέπτεστε μια άλλη πολιτεία. Όταν ψωνίζετε για μια πολιτική, υπάρχουν πολλά ασφαλιστική κάλυψη κατοικίδιων ζώων και εκτιμήσεις. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχει πανελλαδική κάλυψη, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε. Μάθετε τι καλύπτει το συμβόλαιο και πόσο αξιόπιστη είναι η ασφαλιστική εταιρεία προτού αποφασίσετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε.

Για να διασφαλίσετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας παραμένει υγιές, φροντίστε το τακτικά. Η καλή περιποίηση είναι απαραίτητη για την υγεία και την εμφάνιση του κατοικίδιου ζώου σας. Αποτρέπει το κατοικίδιο ζώο σας να αντιμετωπίσει άβολους και μη ανιχνευτούς ψύλλους. Το πιο σημαντικό, κρατά το κατοικίδιο ζώο σας καθαρό και χαρούμενο. Η φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας αποτρέπει επίσης περισσότερα έξοδα στο δρόμο.

Χρησιμοποιήστε ιστότοπους όπως RentCafe, NomadListκαι Zillow να αναζητήσετε διαμερίσματα φιλικά προς τα κατοικίδια όπου κι αν σκοπεύετε να πάτε.

Πώς να κάνετε τα κατοικίδια άνετα ενώ ταξιδεύετε

Μια ανθεκτική ζώνη, ένα μαλακό κιβώτιο και ένα σακίδιο πλάτης για κατοικίδια μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα κατοικίδια άνετα όπου κι αν σας βγάλει η ζωή. Ένα μεγάλο, στεγανό κιβώτιο εξοπλισμένο με ισχυρές λαβές και λαβές είναι ιδανικό. Φέρτε παιχνίδια και παιχνίδια, ειδικά αγαπημένα για το κατοικίδιό σας. Όταν αγοράζετε προϊόντα για κατοικίδια, σκεφτείτε να ζητήσετε συστάσεις από τον κτηνίατρό σας. Αν και οι κριτικές πελατών μπορούν να βοηθήσουν, είναι καλύτερο να ζητήσετε επαγγελματικές συστάσεις.

Ξεκινήστε να ζείτε ως Digital Nomad

Μπορείτε να γίνετε με επιτυχία ψηφιακός νομάδας ως γονέας κατοικίδιων ζώων διαβάζοντας τον παραπάνω χρήσιμο οδηγό. Μια εξαιρετική επιλογή καριέρας είναι στον τομέα της προπονητικής. Σχεδόν το 100% του coaching γίνεται online ή τηλεφωνικά. Εάν έχετε αποφασίσει να γίνετε προπονητής, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πιστοποίησης Προπονητικής για να ελέγξετε τα σπουδαία προγράμματα πιστοποίησης καθοδήγησης.

Schreibe einen Kommentar