Πώς να γίνετε ψηφιακός νομάδας

0
Πώς να γίνετε ψηφιακός νομάδας

Τίνα Μάρτιν, https://www.ideaspired.com

Ένας ψηφιακός νομάδας είναι ένας απομακρυσμένος εργαζόμενος που ταξιδεύει από το ένα μέρος στο άλλο. Οι περισσότεροι ψηφιακοί νομάδες εργάζονται σε χώρους συνεργασίας, καφετέριες ή οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Μερικές φορές η πρόκληση είναι μια έκκληση για προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά την εργασία. Πώς να γίνετε ψηφιακός νομάδας

Ξεκινώντας ως Digital Nomad

Πριν ξεκινήσετε τον νομαδικό τρόπο ζωής, είναι έξυπνο να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να συντηρήσετε τον εαυτό σας και να φροντίσετε έκτακτες ανάγκες όταν προκύψουν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε αντικείμενα που δεν θέλετε πλέον ή να μεταφέρετε τα απαραίτητα σε μια μονάδα αποθήκευσης για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για ταξίδια αναζητώντας φθηνότερες πτήσεις, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς και λαμβάνοντας ταξιδιωτική ασφάλιση.

Για να βρείτε εργασία εξ αποστάσεως, ελέγξτε έξω Upwork, Ελεύθερος επαγγελματίαςκαι WeWorkRemotely. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που να επισημαίνει τις δεξιότητές σας και τις σχετικές εμπειρίες σας. Συμπεριλάβετε το χαρτοφυλάκιό σας για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Αν σας αρέσει να καθοδηγείτε τους ανθρώπους και να τους βοηθάτε να πετύχουν στις προσπάθειές τους, σκεφτείτε να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας προπονητής. Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε προσφορές εργασίας ή πελάτες. Είναι καλύτερο να δικτυωθείτε επίσης με τους κατάλληλους επαγγελματίες για να λάβετε παραπομπές πελατών. Ένα εξαιρετικό μέρος που προσφέρει εγκεκριμένα από το ICF προγράμματα πιστοποίησης καθοδήγησης είναι το Center for Coaching Certification.

Το να είσαι ψηφιακός νομάδας μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Όλα πάνε πιο ομαλά όταν σχεδιάζετε ανάλογα.

Το να είσαι ένας ψηφιακός νομάδας και ένας γονέας κατοικίδιων ζώων ταυτόχρονα προσθέτει στις προκλήσεις και προσθέτει στις ανταμοιβές. Στο επόμενο blog θα εξερευνήσουμε το να έχεις ένα κατοικίδιο ως ψηφιακό νομάδα.

Schreibe einen Kommentar