Πώς είναι το Jasper AI το καλύτερο εργαλείο AI Copywriting;

0
Πώς είναι το Jasper AI το καλύτερο εργαλείο AI Copywriting;

Το Jasper AI είναι ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για μπλόγκερ, κειμενογράφους, συγγραφείς SEO και συγγραφείς ιστοτόπων, και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι μια πλατφόρμα περιεχομένου AI που γράφει 10 φορές πιο γρήγορο και μοναδικό περιεχόμενο. Βασίζεται σε ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση που γράφουν σαν άνθρωποι αλλά σε κλάσματα χρόνου.

Είναι ένα ρομπότ που γράφει το καλύτερο περιεχόμενο χωρίς να κάνει λάθη. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πείτε γεια στην παραγωγικότητα και αντίο στην αναβλητικότητα. Jasper AI Review βοηθά τους χρήστες να αθωωθούν με τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την τιμολόγησή του. Οι νέες επιχειρήσεις λαμβάνουν σαφείς ιδέες μέσω της αναθεώρησης για να επιλέξουν το καλύτερο εργαλείο που λειτουργεί καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Πώς είναι το Jasper AI το καλύτερο εργαλείο για κειμενογράφους

Στην εποχή των μηχανών, όλα έχουν γίνει γρήγορα, ακριβή και ακριβή. Ο εντοπισμός σφαλμάτων είναι εύκολος, όπως η γραφή με την εμφάνιση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για συγγραφείς σε όλο τον κόσμο. Βοηθά στην κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη με λεπτομέρεια και τελειότητα. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι το καλύτερο εργαλείο copywriting.

Γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη

Το Jasper AI είναι γρήγορο καθώς βασίζεται στην κωδικοποίηση. Προσαρμόζεται γρήγορα στο στυλ γραφής του συγγραφέα και βοηθά στη συγγραφή του καλύτερη αντιγραφή διαφημίσεων για αυτούς. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αναζητήσετε πρότυπα για διαφορετικά έργα. κάνει τη δουλειά σωστά για εσάς.

Είναι εύκολο στη χρήση καθώς έχει ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αφού το χρησιμοποιήσετε δύο έως τρεις φορές, ο καθένας μπορεί να μάθει να το χρησιμοποιεί και να επωφεληθεί από αυτό. Μπορεί να βοηθήσει με πολλές βαριές εργασίες για θέματα που γράφονται συχνά. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προσφέρει μια ισχυρή βάση πληροφοριών στην οποία μπορείτε αργότερα να προσθέσετε τη δική σας ξεχωριστή οπτική.

Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

Παρέχει την ευελιξία της εργασίας σε οποιαδήποτε συσκευή. Μπορεί να μην σας αρέσει να κάθεστε πολύ σε μια καρέκλα, αλλά μπορείτε ακόμα να εργαστείτε. Το Jasper AI λειτουργεί καλά σε φορητούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές παλάμης, κινητά τηλέφωνα ή σε τουλάχιστον δύο συσκευές ταυτόχρονα. Η ευελιξία στην εργασία σε πολλές συσκευές ενισχύει την παραγωγικότητα και διασφαλίζει την παράδοση περιεχομένου καλής ποιότητας.

Ευέλικτο με Συνεργασία και Τιμολόγηση

Οι έμποροι συνήθως συνεργάζονται με μια ομάδα συγγραφέων στο γραφείο ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Μια αξιόπιστη τεχνητή νοημοσύνη copywriter πρέπει να επιτρέπει στα έγγραφα και το περιεχόμενο να μοιράζονται με ένα ή δύο κλικ. Αυξάνει τη συνολική παραγωγικότητα του ατόμου και της εταιρείας.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, ένα κατάλληλο εργαλείο κειμενογράφου πρέπει να έχει σχέδια που ταιριάζουν καλά με διαφορετικούς συγγραφείς. Το πρόγραμμα εκκίνησης μπορεί να σας κοστίσει περίπου 40 $ το μήνα. Τώρα, δεν είναι φθηνό, αλλά δεν αξίζει την τιμή για την εργασία που κάνει.

Η λειτουργία Boss

Εκεί πάνε τα πράγματα. Μετά την ενεργοποίηση του boss mode, οι αναρτήσεις του ιστολογίου γράφονται 5 φορές πιο γρήγορα με 100% μοναδικό περιεχόμενο και βελτιστοποιημένο SEO. Κοστίζει περίπου 82 $ το μήνα με 50.000 λέξεις/μήνα με εκτεταμένους χρήστες. Είναι πολύ βέλτιστο και αποτελεσματικό.

Περιλαμβάνει ένα εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής – Copyscape και Grammarly για τη διόρθωση ορθογραφικών και γραμματικών λαθών. Είναι δυνατό να δημιουργεί υψηλής ποιότητας περιεχόμενο μεγάλης μορφής προσαρμόζοντας το στυλ σας. Παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε να προσκαλέσετε έως και 10 μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αφεντικού.

Jasper AI Art and Supported Language

Η γλώσσα ανοίγει πόρτες για μάθηση και επίτευξη των στόχων σας. Για να διευκολύνει τους χρήστες, παρέχει 25+ καθολικές επιλογές γλώσσας για να διευρύνει την απήχηση του κοινού. Η γεννήτρια εικόνων Jasper AI μπορεί να μετατρέψει κείμενο σε συναρπαστικές εικόνες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Είναι καλύτερο για εταιρείες που επιθυμούν να αλληλεπιδρούν με πελάτες ή καταναλωτές στη μητρική τους γλώσσα. Τα γλωσσικά εμπόδια μπορούν να αρθούν γρήγορα και οικονομικά για την πρόσβαση σε νέες αγορές.

Είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που προτείνεται από Jasper AI Review για να προσπαθήσουν οι χρήστες. Είναι ένα φανταστικό εργαλείο για όποιον θέλει να δημιουργήσει εικόνες που κόβουν την ανάσα για τις αναρτήσεις του ιστολογίου τους. Είναι φιλικό προς το χρήστη, με πολλαπλές δυνατότητες για βελτίωση της εικόνας σας. Δεν χρειάζεται να κυνηγάτε εικόνες στοκ ή να περιμένετε για εβδομάδες για δημιουργικές ιδέες.

Για να βελτιώσετε τη δημιουργική σας έκφραση, συμπεριλαμβανομένων άλλων στοιχείων όπως το μέσο, ​​ο καλλιτέχνης και η διάθεση. Ο Jasper δημιουργεί γρήγορα τέσσερις φωτογραφίες αφού διαβάσει την προτροπή σας. Η εικόνα σας είναι δωρεάν για χρήση, διανομή και αποθήκευση.

Δέσμη προτύπων

Για όλη τη δουλειά σας, η Jasper AI προσφέρει περισσότερα από 50 πρότυπα κειμενογράφου. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Παρέχει πρότυπα όπως το AIDA Framework, το PAS Framework, το Content Improver, τις Περιγραφές προϊόντων, τις Ιδέες για Θέματα Αναρτήσεων Blog, τις Quora Answers και άλλα.

Αυτά τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν να γράψετε μεγαλύτερες αναρτήσεις ιστολογίου, ιδέες αντιγραφής μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε λίστες και περιγράμματα για άρθρα. Ανοίγουν το δρόμο για ευκολότερα προσχέδια και εξοικονομούν χρόνο. Δημιουργεί μια μορφή για τη σύνταξη αυτών των μεγάλων αναρτήσεων ή των στρατηγικών αγοράς προϊόντων.

Καλύτερος Επεξεργαστής Εγγράφων

Προς το παρόν, ο Jasper είναι ένας από τους καλύτερους συντάκτες τεχνητής νοημοσύνης εγγράφων. Αποθηκεύει αυτόματα περιεχόμενο στο cloud, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Η διαχείριση εκδόσεων είναι μια φανταστική πρόσθετη δυνατότητα. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει την παρακολούθηση των τροποποιήσεων που έγιναν στο έγγραφο, κάτι που είναι χρήσιμο για τη συνεργασία της ομάδας.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό του Jasper AI είναι ότι περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία στυλ, συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλίδων, των παραγράφων και των γραφικών. Κάνει τη μορφοποίηση του εγγράφου σας και του δίνει μια γυαλιστερή εμφάνιση πολύ πιο απλή. Είναι ένα πλήρες πακέτο από άποψη αξίας και ποικιλίας. Είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο copywriting AI που διατίθεται στην αγορά.

συμπέρασμα

Αν και το εργαλείο Jasper AI έχει διάφορα συναρπαστικά χαρακτηριστικά, είναι ένα στολίδι για τους κειμενογράφους. Εξαρτώνται από τη δέσμευση και τις συνομιλίες που πρέπει να είναι ελκυστικές για το κοινό τους. Είναι μια λύση AI για τη διευκόλυνση της διαδικασίας γραφής σας. Προσφέρει πρότυπα, πολλαπλά σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και κορυφαία ποιότητα περιεχομένου.

Ωστόσο, μπορεί να κάνει μόνο ένα μέρος της δουλειάς για εσάς. Μπορεί να μειώσει το κομμάτι σας κατά 50-60%. Θα γίνει ευκολότερο να δημιουργήσετε νέες αντιγραφικές διαφημίσεις σε χρόνο μηδέν που προσθέτουν αξία στην εργασία σας. Είναι κατάλληλο για όποιον δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει συγγραφείς για αυτούς.


Schreibe einen Kommentar