Ποσοστό μπόνους 1,20%, μπόνους 100 $, 10% επιστροφή μετρητών με USDC — My Money Blog

2
Ποσοστό μπόνους 1,20%, μπόνους 100 $, 10% επιστροφή μετρητών με USDC — My Money Blog

Ενημερώθηκε Απρίλιος 2022. OnJuno είναι μια εφαρμογή fintech banking που πρόσθεσε πολλές λειτουργίες κρυπτογράφησης/stablecoin και τρέχει επί του παρόντος ορισμένες επιθετικές προσφορές που μπορεί (ή μπορεί να μην είναι) ενδιαφέρουσες.

  • $100 μπόνους μετρητών μέσω συνδέσμου παραπομπής για νέους πελάτες με πρώτη άμεση κατάθεση $250+. Η άμεση κατάθεση σας πληροί επίσης τις προϋποθέσεις για πρόσβαση σε μεταλλικό επίπεδο (χωρίς μηνιαία χρέωση). Αυτό είναι από $50.
  • Η μεταλλική βαθμίδα προσφέρει 5% επιστροφή μετρητών στους 5 επιλεγμένους εμπόρους σας με έως και 6.000 $ ετησίως (μέγιστη ανταμοιβή 300 $). Το βασικό επίπεδο λαμβάνει μόνο έως και 500 $ ετησίως (25 $ το πολύ).
  • Μεταλλική βαθμίδα προσφέρει αυτήν τη στιγμή 10% επιστροφή μετρητών εάν ξοδέψετε USDC στους 5 επιλεγμένους εμπόρους σας έως τις 31/5/22. Ισχύει για έως και 3.000 $ (μέγιστη ανταμοιβή 300 $)
  • Το τρέχον επιτόκιο μπόνους ασφαλισμένο από το FDIC είναι 1,20% έως και 50.000 $.
  • Αν αντ‘ αυτού διαθέτετε σταθερό νόμισμα USDC, το επιτόκιο είναι τώρα 6% (από την 1η Απριλίου 2022).
  • Όταν πουλάτε κρυπτογράφηση, τα μετρητά είναι άμεσα διαθέσιμα στον τραπεζικό λογαριασμό σας στο OnJuno.

Η OnJuno συνεργάζεται με την Evolve Bank και την Trust για την ασφάλεια FDIC. Μια υπενθύμιση ότι τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των σταθερών νομισμάτων USDC, δεν καλύπτονται από την ασφάλεια FDIC, παρόλο που οι δημιουργοί υποστηρίζουν ότι υποστηρίζονται 1:1 από δολάρια ΗΠΑ.

Ενημέρωση: 10% στοιχεία επιστροφής μετρητών. Με κίνησε το ενδιαφέρον η προσφορά επιστροφής μετρητών 10% εάν „δαπανήσετε UDSC“. Το OnJuno έχει μερικές καλές επιλογές (λεπτομέρειες παρακάτω) συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Target, Walmart και AirBnB. Ανακάλυψα ότι μπορείτε απλώς να αγοράσετε ένα καθορισμένο ποσό σταθερού νομίσματος USDC και, στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τη χρεωστική σας κάρτα ώστε να αφαιρείται από το υπόλοιπο USDC. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε την έκθεσή σας σε stablecoins ανάλογα με το επίπεδο άνεσής σας.

Παράδειγμα: Άλλαξα έναν από τους 5 εμπόρους μου σε Amazon, αγόρασα $100 USDC και, στη συνέχεια, μπήκα αμέσως στο διαδίκτυο για να αγοράσω δωροκάρτες 100 $ Amazon. Ο συνολικός „χρόνος διατήρησης“ μου για το USDC ήταν περίπου 23 λεπτά, όπως μπορείτε να δείτε από το στιγμιότυπο οθόνης του λογαριασμού μου παρακάτω.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να πάρω επιστροφή 300 $ σε μετρητά για αγορές 3.000 $ σε Amazon, Target, Walmart ή AirBnB. Θα μπορούσα να φορτώσω το USDC ακριβώς πριν το χρησιμοποιήσω για να αγοράσω δωροκάρτες και να ξοδέψω τις δωροκάρτες αργότερα. Δεν είναι κακό.

Με ενδιέφερε λιγότερο το επιτόκιο 4% στα stablecoin για τον Μάιο, αλλά το αύξησαν στο 6% τον Απρίλιο. Αυτό είναι πιο κοντά στα επιτόκια που πληρώνουν άλλα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Το OnJuno προσφέρει έναν παράγοντα ευκολίας, καθώς μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από και προς το USD, καθώς τα άλλα σας κάνουν να περιμένετε για ανάληψη ACH.

Διαδικασία εγγραφής. Η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώθηκε 100% διαδικτυακά και ως επί το πλείστον μια χαρά, αν και χρειάστηκε να αφιερώσω λίγο επιπλέον χρόνο τραβώντας προσεκτικά φωτογραφίες smartphone από το πίσω και το μπροστινό μέρος της άδειας οδήγησης. Οι φωτογραφίες μου αρχικά απορρίφθηκαν επειδή ήταν πολύ σκοτεινές, υπερβολική λάμψη κ.λπ.

Φιλικό προς τους μετανάστες. Σύμφωνα με αυτό Άρθρο του American Banker, Η OnJuno στοχεύει σε Ασιάτες μετανάστες που τους αρέσει να δημιουργούν οικονομίες και στη συνέχεια να αποστέλλουν μέρος από αυτές διεθνώς στις οικογένειές τους στο εξωτερικό. Δεν έχουν κρυφές χρεώσεις για την αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό και χρειάζεστε μόνο έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και την ταυτότητα που έχει εκδοθεί από το κράτος για να εγγραφείτε.

Μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα. Το OnJuno χρησιμοποιεί την υπηρεσία Plaid για σύνδεση με εξωτερικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για χρηματοδότηση και δωρεάν μεταφορές ACH (τόσο για καταθέσεις όσο και για αναλήψεις). Σας παρέχουν επίσης τον πλήρη αριθμό λογαριασμού και τον αριθμό δρομολόγησης, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με άλλες τράπεζες όπως η Ally, η Marcus, η CapOne 360 ​​κ.λπ. Ο αριθμός δρομολόγησης είναι 084106768, ο οποίος είναι επιβεβαιωμένος ως αυτός της Evolve Bank & Trust. Μπόρεσα να κάνω κατάθεση και ανάληψη στην Ally χωρίς πρόβλημα.

Ποσοστό μπόνους, όχι APY. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν χρησιμοποιούν „APY“ και αντ‘ αυτού λένε „ποσοστό μπόνους“. Εδώ είναι ο λόγος τους:

Το επιτόκιο μπόνους προσφέρεται εξ ολοκλήρου από την OnJuno και δεν είναι τόκος που παρέχεται από την Evolve Bank και την Trust. Το ποσοστό μπόνους που κερδίζετε θα πιστώνεται στον λογαριασμό σας στην αρχή κάθε μήνα. Τα χρήματά σας αρχίζουν να παράγουν ένα επιτόκιο μπόνους μόλις είναι διαθέσιμα στον Λογαριασμό Ελέγχου OnJuno σας. Λάβετε υπόψη ότι το OnJuno διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να αφαιρέσει και να αλλάξει αυτό το μπόνους ανά πάσα στιγμή. Το OnJuno διατηρεί επίσης τα δικαιώματα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να αρνηθεί αυτό το μπόνους χωρίς αιτία, λόγο και ειδοποίηση.

Λαμβάνω το μπόνους μου κάθε μήνα χωρίς πρόβλημα, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτήν τη γλώσσα. Το ενδιαφέρον σας εξακολουθεί να εμφανίζεται σε ένα 1099-INT στο τέλος του έτους.

Λίστα εμπόρων με επιστροφή μετρητών 5%. Μπορείτε να επιλέξετε 5 από την παρακάτω λίστα επωνυμιών. Όχι Costco (λυπημένο πρόσωπο).

  • Amazon, Target, Best Buy, Walmart, Netflix, Amazon Prime, Disney+, Spotify, Headspace, Calm, Whole Foods, Walgreens, Trader Joe’s, CVS, Uber Eats, Grubhub, Postmates, Doordash, Starbucks, Dunkin Donuts, Blue Bottle Coffee, Στο N Out, τα Taco Bell, Wendy’s, Chick-fil-A, Uber, Lyft και AirBNB.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα αυτού που μπορώ να επιλέξω, καθώς έχω ήδη την πιστωτική κάρτα Amazon Prime με 5% επιστροφή στο Amazon και στο Whole Foods.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά.

  • Δεν απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο.
  • Πρόσβαση χωρίς χρέωση τόσο στα δίκτυα ΑΤΜ Allpoint όσο και στο Moneypass (85.000+ τοποθεσίες).
  • Δωρεάν χρεωστική Mastercard.

Άμεσες εικονικές κάρτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε «εικονικούς» 16-ψήφιους αριθμούς χρεωστικών καρτών στην εφαρμογή, οι οποίοι είναι διαφορετικοί από τη φυσική σας κάρτα και μπορείτε να τους «κλειδώσετε» ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την πρόληψη της απάτης και ίσως ακόμη και ενοχλητικές δοκιμαστικές προσφορές.

Εφαρμογές Apple και Google. Η OnJuno κυκλοφόρησε την εφαρμογή της τον Φεβρουάριο του 2021.

Χωρίς κατάθεση επιταγών μέσω κινητού. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή, αλλά δεν έχουν κατάθεση επιταγών μέσω κινητού από τον Απρίλιο του 2022.

Όρια μεταφοράς. Εάν σκοπεύετε να μεταφέρετε μεγαλύτερα χρηματικά ποσά, να ξέρετε ότι το OnJuno έχει διαφορετικά όρια μεταφοράς για αν ξεκινήσετε με αυτά έναντι εξωτερικού ιδρύματος. Τα εξωτερικά ημερήσια όρια είναι πολύ υψηλότερα, επί του παρόντος 70.000 $ ανά ημέρα έναντι 10.000 $ ανά ημέρα. Προβολή ορίων εδώ.

Εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου στο 415-969-5775 (9 π.μ. έως 6 μ.μ. Ειρηνικού) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (μου απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες).

Συμπέρασμα. OnJuno είναι μια νέα εφαρμογή fintech τραπεζικής με ανταγωνιστικό επιτόκιο, μπόνους νέων πελατών και πρόσθετα προνόμια εάν πληρώνετε με σταθερά νομίσματα USDC. Ο λογαριασμός όψεως έχει ασφάλιση FDIC από την Evolve Bank and Trust.

Schreibe einen Kommentar