Ποιο είναι το καλύτερο βραχυπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο που παρέχει υψηλές αποδόσεις;

1
Ποιο είναι το καλύτερο βραχυπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο που παρέχει υψηλές αποδόσεις;

Υπάρχει ένα κοινό ρητό που λέει, «Τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία».
Λοιπόν, παρακαλώ να διαφωνήσω σε αυτό. Τα χρήματα σας αγοράζουν την ευτυχία, αν όχι εσείς, τότε η οικογένειά σας τα παιδιά σας. Τα χρήματα επιτρέπουν στην κόρη σας να λάβει τη σωστή εκπαίδευση που χρειάζεται για να φτάσει στον κόσμο. Σας βοηθά να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και να απολαύσετε ταξίδια με την οικογένειά σας. Σας δίνει ένα σπίτι για να δημιουργήσετε μια οικογένεια και αναμνήσεις!

Βλέπετε, μπορείτε να πείτε ότι τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά σίγουρα είναι κάτι που κάθε άτομο επιθυμεί να έχει περισσότερα και περισσότερα. Υπάρχει μια πηγή εισοδήματος είναι ότι κερδίζετε από την εργασία και άλλο εισόδημα είναι ότι αφήνετε τα χρήματά σας να λειτουργήσουν για εσάς, με ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!

Τώρα οι επενδύσεις θα μπορούσαν να είναι δύο ειδών είτε βραχυπρόθεσμες (1-5 χρόνια) είτε μακροπρόθεσμες (πάνω από 5 χρόνια). Λοιπόν, σε αυτό το ιστολόγιο, θα μιλήσουμε για τα βραχυπρόθεσμα επενδυτικά σχέδια στην Ινδία που παρέχουν υψηλές αποδόσεις.

ταξινομήστε το επενδυτικό πρόγραμμα

Τι είναι οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα θα κάνετε πιθανώς οικογενειακές διακοπές στο εξωτερικό ή θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο ή ακόμα και θα εξοικονομήσετε χρήματα προκαταβολής στο σπίτι;
Ποια είναι αυτά τα σχέδια;

Αυτά είναι βραχυπρόθεσμα οικονομικούς στόχους και οι επενδύσεις που γίνονται για αυτούς τους σκοπούς είναι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. Οι επενδύσεις αυτές γίνονται για τις ανάγκες που αναμένεται να γίνουν στο άμεσο μέλλον. Οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις παρέχουν τις βέλτιστες αποδόσεις, αλλά προφανώς, όχι περισσότερες από τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Οι επενδυτές που δεν θέλουν να περιμένουν χρόνια για να πολλαπλασιάσουν τα χρήματά τους, βρίσκουν παρηγοριά με βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. Ως επενδύσεις, περισσότερα από 5 χρόνια ανήκουν στην κατηγορία των μακροπρόθεσμων επενδύσεων. Αυτό δηλώνει ότι δεν θα χρειαστείτε αυτά τα κεφάλαια μέχρι να προκύψει η ανάγκη.

Τα καλύτερα βραχυπρόθεσμα επενδυτικά σχέδια

Τα ακόλουθα καλύτερα διαθέσιμα βραχυπρόθεσμα επενδυτικά σχέδια είναι:

Τα χρήματα που επενδύονται σε χρεόγραφα όπως κρατικά ομόλογα, γραμμάτια δημοσίου, εταιρικά ομόλογα ή ακόμα και εμπορικά χαρτιά ονομάζονται αμοιβαία κεφάλαια χρέους. Η ειδικότητα των αμοιβαίων κεφαλαίων χρέους είναι ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χρεωστικών κεφαλαίων που ταιριάζουν σε επενδυτές με διαφορετικά προφίλ κινδύνου-απόδοσης, επενδυτικούς ορίζοντες και οικονομικούς στόχους.

Για άτομα που αποστρέφονται τον κίνδυνο και αναζητούν καλύτερες βραχυπρόθεσμες αποδόσεις, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς. Η γενική επιστροφή υπό αμοιβαία κεφάλαια χρέους μπορεί να κυμαίνεται από 7%-11% ετησίως.

Σε 3 κατηγορίες, η θητεία των χρεωστικών αμοιβαίων κεφαλαίων έχει κατηγοριοποιηθεί:

 • ρευστό κεφάλαιο-
  Σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτουν οι επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στη χρηματαγορά και σε χρεόγραφα με διάρκεια επενδυτικών τίτλων έως 91 ημέρες.
 • Ταμείο εξαιρετικά μικρής διάρκειας-
  Τα χρήματα που επενδύονται σε χρεόγραφα και μέσα χρηματαγοράς για διάρκεια 3 μηνών -6 μηνών είναι το ταμείο εξαιρετικά βραχείας διάρκειας.
 • Ταμείο χαμηλής διάρκειας-
  Τα χρήματα που επενδύθηκαν σε χρεόγραφα και μέσα χρηματαγοράς για θητεία 6-12 μηνών εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.
 • Liquiloans:

Το Liquiloans είναι μια πλατφόρμα δανεισμού P2P (Peer-to-Peer) που ελέγχεται από την Reserve Bank of India (RBI). Εκπληρώνουν βραχυπρόθεσμες οικονομικές απαιτήσεις και οι επιστροφές που παρέχονται από αυτούς είναι σταθερές. Όταν επενδύετε μέσω δανείων, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 2 φορές τις σταθερές αποδόσεις.

Από την έναρξή της, η Liquiloans σημείωσε 100% επιτυχία στις αποδόσεις που αναφέρονται στη συνάντηση!

 • Δανειολήπτες- 340.000+
 • Ακαθάριστο NPA (%)- 0,66%
 • Συνολικές εκταμιεύσεις – Rs. 1182+ crores

Πλεονεκτήματα της επένδυσης σε Liquiloans

 • Σταθερές αποδόσεις με χαμηλούς κινδύνους
 • Δεν απαιτούνται χρεώσεις για το άνοιγμα λογαριασμού
 • Προσθέστε και αποσύρετε χρήματα χωρίς κόπο
 • Κερδίστε μηνιαίο τόκο
 • Επενδύστε εφάπαξ ή μέσω SIP

fincart επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Schreibe einen Kommentar