Ποια είναι η λειτουργία σημειώσεων Instagram;

3
Ποια είναι η λειτουργία σημειώσεων Instagram;

Όλοι γνωρίζουμε πόσο συχνά το Instagram εισάγει νέες δυνατότητες και εργαλεία στην πλατφόρμα. Πολλές από αυτές τις λειτουργίες βοήθησαν στη δημιουργία μιας πιο ομαλής εμπειρίας χρήστη, ενώ άλλες επέτρεψαν επίσης στις επωνυμίες να ενισχύσουν το μάρκετινγκ στην πλατφόρμα. Τώρα το Instagram έχει εκπλήξει τους χρήστες με μια νέα λειτουργία Notes, δίνοντάς τους έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό τους.

Τι είναι τα Instagram Notes και σε τι χρησιμεύουν; Επίσης, γιατί να τα χρησιμοποιούν οι επωνυμίες ή οι δημιουργοί; Ας μάθουμε σε αυτό το άρθρο.

Τι είναι τα Instagram Notes;

Το Instagram δοκιμάζει μια άλλη νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν σύντομες σημειώσεις, όπως ανακοινώσεις, στην ομάδα «Στενών φίλων» ή στους οπαδούς τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Σημειώσεις.

Η έκδοση του Instagram είναι παρόμοια με τις αυτοκόλλητες σημειώσεις που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, σε αντίθεση με το νέο εργαλείο Notes του Twitter, το οποίο επιτρέπει στους συγγραφείς να ανεβάζουν περιεχόμενο μεγάλης μορφής. Οι σημειώσεις μπορούν να περιέχουν έως και 60 χαρακτήρες. Οι χρήστες δεν θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις Σημείωσης, αλλά θα μπορούν να τις βλέπουν στην εφαρμογή για 24 ώρες και να απαντούν σε αυτές μέσω μηνυμάτων.

Τι είναι-η-instagram-σημειώσεις-λειτουργία

Σε σύγκριση με τη δημοσίευση σε Ιστορίες, η λειτουργικότητα μπορεί να δώσει στα μηνύματα των φίλων μεγαλύτερη ορατότητα και να μην χαθούν στα εισερχόμενά τους. Το Instagram θα συνεχίσει να δοκιμάζει τη λειτουργία για να δει πώς αντιδρούν οι χρήστες σε αυτήν και αν έχει νόημα να διατεθεί ως σταθερή λειτουργία.

Οι χρήστες μπορούν να ενημερώνουν τους στενούς τους φίλους μέσω αυτών των σχολίων, όπως αν δεν θα είναι διαθέσιμοι για να λάβουν κλήσεις την επόμενη μέρα ή αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους σε διαφορετικό αριθμό ενώ λείπουν.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις Σημειώσεις Instagram;

Οι Σημειώσεις Instagram είναι ο λιγότερο δυνατός τρόπος επικοινωνίας στην πλατφόρμα. Δεν έχουν ειδοποιήσεις και θάβονται στα εισερχόμενά σας. Είναι πιο λεπτές από τις Ιστορίες και λιγότερο άμεσες από την αποστολή DM. Οι άνθρωποι θα απαντήσουν στο Instagram Σημείωσή σας μόνο εάν ενδιαφέρονται πραγματικά να αλληλεπιδράσουν μαζί σας.

Τόσο οι χρήστες όσο και οι δημιουργοί του Instagram για επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν σημειώσεις με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να προσφέρετε ειδικές εκπτώσεις και ενημερώσεις στους ακόλουθούς σας μέσω της λειτουργίας Σημειώσεις. Δημοσιεύστε μια σημείωση Instagram που λέει, για παράδειγμα, „50% για τα πρώτα πέντε άτομα σε DM“.

Οι σημειώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσετε συνομιλίες και να αυξήσετε την αφοσίωση.

Η προβολή των ιστοριών θα σας βοηθήσει να είστε στην κορυφή του μυαλού του κοινού, ενώ ο χρόνος και το περιεχόμενο της ιστορίας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωριστείτε ως ηγέτης της κοινής γνώμης σε ένα θέμα.

Μπορείτε να μοιραστείτε νέα σχετικά με ένα σχετικό θέμα που προκαλεί αίσθηση στη θέση σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σχόλια και να μιλήσετε για τις απόψεις σας για αυτό το θέμα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες φέρνουν κάποια αξία στο κοινό σας, ώστε να θέλουν να συντονιστούν με αυτό που έχετε να πείτε.

Αυτό όχι μόνο θα αιχμαλωτίσει το κοινό σας και θα του κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι να δημοσιεύσετε την επόμενη ιστορία, αλλά θα ενθουσιάσει και τους ακόλουθούς σας. Απλές σημειώσεις όπως „ειδική έκπτωση για όσους μαντεύουν τι θα ακολουθήσει“ είναι επίσης αποδεκτές. Φτιάξτε την ημέρα του ατόμου που απαντά σωστά δίνοντάς του αποκλειστικά επώνυμα δώρα ή κουπόνια αποταμίευσης.

Η λειτουργία Σημειώσεις μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσο αφοσιωμένο είναι το κοινό σας με εσάς και τις προσφορές σας.

Όλοι οι δημιουργοί και όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται σχόλια για να ευδοκιμήσουν, για να τους βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσουν τι κάνουν λάθος και να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν καλύτερα. Ωστόσο, μια πλημμύρα από σκληρά, αφιλτράριστα και αρνητικά σχόλια μπορεί να μην είναι απαραίτητα ο καλύτερος τρόπος συλλογής αυτών των σχολίων. Επίσης, η υπερβολική ανατροφοδότηση μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς πρέπει να προσπαθήσετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις ανησυχίες. Για ορισμένους, μπορεί επίσης να έχει επιζήμιες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία.

Παρ ‚όλα αυτά, Με τη βοήθεια των Σημειώσεων Instagram, μπορείτε να φιλτράρετε άμεσα σχόλια για να τα συλλέγετε μόνο από άτομα των οποίων οι απόψεις εκτιμάτε. Είτε είναι μακροχρόνιοι πελάτες, τεράστιοι θαυμαστές, υπάλληλοι, ηγέτες του κλάδου ή ακόμα και υποστηρικτές της επωνυμίας, όποτε τους ακολουθείτε, μπορείτε να τους στέλνετε μια σημείωση καλώντας τους να μοιραστούν εποικοδομητικά σχόλια ή ιδέες.

Είναι ένα νέο χαρακτηριστικό και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε αυτό διαφορετικά, αλλά έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το προφίλ σας. Χρησιμοποιήστε το για να μάθετε περισσότερα για αυτήν.

Οι παραπάνω συμβουλές θα παίξουν το ρόλο τους μόλις ρίξετε τα ζάρια με τις Σημειώσεις Instagram. Η λειτουργία θα σας κάνει πιο ενεργητικούς και θα προσθέσετε αξία στο προφίλ σας, επιτρέποντάς σας να προσθέτετε νέο περιεχόμενο από καιρό σε καιρό.

Schreibe einen Kommentar