Περπατώντας στην ταυτότητά σας – Equip For Life Coaching

1
Περπατώντας στην ταυτότητά σας – Equip For Life Coaching
Πώς βαδίζεις στην ταυτότητά σου;
Πώς βαδίζεις στην ταυτότητά σου;

Την περασμένη εβδομάδα σκεφτόμουν εδώ για την εθνική συζήτηση βασικές υπηρεσίες. Υπάρχουν φυσικά οι προφανείς βασικές υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις δικές μας σωματικές ανάγκες. Αλλά όσο περισσότερο σκέφτομαι αυτό, τόσο περισσότερο για μένα είναι αυτό που μας επιτρέπει πραγματικά να είσαι πλήρως άνθρωπος και στο ευημερώ και όχι απλώς να επιβιώσει. Να ξέρεις ποιος είσαι πραγματικά, να ξέρεις τι υποστηρίζει αυτή την ταυτότητα και να είσαι περπατώντας στην ταυτότητά σου.

Τι είναι αυτό που σε κάνει ΕΣΥ;

Τι είναι αυτό που σου επιτρέπει εκφράστε πλήρως αυτό που είστε ως άνθρωπος?

Είστε ένα μοναδικό και εκπληκτικό άτομο, πολύτιμο και πολύ αγαπημένο λόγω του

Ποιός είσαι.

Έχετε ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων, δυνατοτήτων, χαρακτηριστικών προσωπικότητας, εμπειριών ζωής και παθιασμένων κινήτρων.

Αναφερόμενος πίσω στο Η ιεραρχία των αναγκών του Abram Maslowη κορυφή του τριγώνου των αναγκών του είναι αυτό που αποκαλεί αυτοπραγμάτωση. Στο δικό του Θεωρία του Ανθρώπινου Κίνητρου, Ο Maslow λέει αυτό:

Τι άνδρας μπορώ να είναι, αυτός πρέπει είναι. Αυτή την ανάγκη μπορούμε να την ονομάσουμε αυτοπραγμάτωση……την επιθυμία για αυτοεκπλήρωση, δηλαδή, στην τάση του να πραγματοποιηθεί σε αυτό που είναι δυνητικά. Αυτή η τάση μπορεί να διατυπωθεί ως η επιθυμία να γίνει κανείς όλο και περισσότερο αυτό που είναι, να γίνει κανείς όλα όσα είναι ικανός να γίνει.

Δύο πράγματα μου κάνουν εντύπωση εδώ.

Πρώτον, η ανάγκη για βαθιές, γεμάτες σεβασμό συνδέσεις.

Την περασμένη εβδομάδα με είδε γιορτάζοντας ένα ορόσημο γενέθλια. Λόγω του lockdown, κανένας από τους αρχικούς εορτασμούς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί προς το παρόν. Αλλά ο MB και ο κοντινότερος και αγαπητός μου, μαζί με βασικούς συν-συνωμότες, η αδερφή μου και ένας πολύ αγαπητός φίλος, σχεδίασαν, σχεδίασαν και διευκόλυναν τα περισσότερα καταπληκτική συλλογή μηνυμάτων από φίλους και συγγενείς. Κάθε μήνυμα εξέφραζε κάτι από αυτό που εννοώ για αυτό το άτομο.

Καθώς διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά τα μηνύματα –με πολλά δάκρυα– αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να το κάνω βλέπω αυτούς τους πολύτιμους λαούς. Είτε πρόκειται για ένα μήνυμα από κάποιον που γνωρίζω όλη μου τη ζωή, είτε από έναν πιο πρόσφατο φίλο, είναι ξεκάθαρο ότι α απαραίτητη υπηρεσία ότι μου επιτρέπει να είμαι πλήρως εγώ είναι σύνδεση με ανθρώπους που με αφήνουν να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπούν γι‘ αυτό που είμαι. Οι άνθρωποι που με σέβονται και με εκτιμούν για ό,τι έχω να προσφέρω σε αυτή τη ζωή, και που εκτιμώ και σέβομαι, μαθαίνουν και εμπνέονται από αυτούς. Από εδώ πηγάζει η αξία μου και η επιθυμία να μεγαλώσω και να συνεισφέρω: άλλοι άνθρωποι με βλέπουν και με εκτιμούν γι‘ αυτό που είμαι και τι κάνω. Και βγάζοντας χρόνο γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Δεύτερον, να ανταποκριθώ στο πρόσωπο που βλέπουν σε μένα.

Αυτό ήταν το δεύτερο εξαιρετικό δώρο για μένα σε αυτά τα υπέροχα μηνύματα, ειδικά καθώς σκέφτομαι εδώ τι είναι αυτό που μας επιτρέπει να είμαστε πλήρως αυτό που είμαστε.

Επειδή Δεν συμπεριφέρομαι πάντα, αισθανθείτε ή απαντήστε ως το άτομο που περιγράφεται σε αυτά τα μηνύματα. Μπορώ να αναλογιστώ μια μέρα και να δω μόνο τα αρνητικά αυτού που είμαι.

Αλλά το να μιλούν τόσοι πολλοί πολύτιμοι λαοί που βλέπουν ως το καλύτερο από εμένα με εμπνέει να επιλέγω κάθε μέρα να περπατάω σε αυτήν την ταυτότητα.

Τι γίνεται με εσάς;

Ποιον θα σε περιέγραφαν οι άλλοι; Τι σας επιτρέπει να ευδοκιμήσετε ως ο καλύτερος εαυτός σας; Πώς συνδέεστε με τους ανθρώπους που βγάζουν το καλύτερο από εσάς και σας εμπνέει να είστε ακόμα περισσότεροι?

Εάν αυτό είναι ένας αγώνας για να τον αντιμετωπίσετε και οι αρνητικές φωνές φωνάζουν πιο δυνατά από τα θετικά, τότε εγγραφείτε για να κάνετε το The 10 Things Challenge εδώ και θα σας δω στο τέλος και θα σας βοηθήσω να περπατήσετε στην υπέροχη ποιός είσαι!

Αλλά αυτή την εβδομάδα να ξέρετε αυτό:

Είστε ένα μοναδικό και εκπληκτικό άτομο. Συμβάλλετε σημαντικά στη ζωή των γύρω σας γιατί είστε ΕΣΥ. Μπορείτε να επιλέξετε να περπατάτε με την ταυτότητά σας κάθε μέρα.

Θέλετε περισσότερα από αυτό, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας; Εγγραφείτε εδώ, μάθετε τα οφέλη εδώ.

Schreibe einen Kommentar