Πέμπτη Τρίτη Τράπεζα $375 Μπόνους νέου λογαριασμού ελέγχου με απευθείας κατάθεση — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

1
Πέμπτη Τρίτη Τράπεζα $375 Μπόνους νέου λογαριασμού ελέγχου με απευθείας κατάθεση — Ιστολόγιο τα χρήματά μου

Η Πέμπτη Τρίτη Τράπεζα έχει α $375 νέο μπόνους επιταγών όταν ανοίγετε έναν επιλέξιμο τραπεζικό λογαριασμό πέμπτου τρίτου και πραγματοποιείτε άμεσες καταθέσεις συνολικού ύψους 500 $ ή περισσότερο εντός 90 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού. Ευχαριστώ τον αναγνώστη Charles για την προσοχή. Σημειώστε ότι η Fifth Third Bank συνήθως δέχεται αιτήσεις μόνο από τη γεωγραφική περιοχή όπου έχουν φυσική κλαδια δεντρουσυμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων 10 πολιτειών: Φλόριντα, Τζόρτζια, Ιλινόις, Ιντιάνα, Κεντάκι, Μίσιγκαν, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Νότια Καρολίνα, Τενεσί, Δυτική Βιρτζίνια.

Το άνοιγμα στο διαδίκτυο θα πρέπει να συμπληρώνει τον κωδικό προσφοράς (επί του παρόντος RKWHT3), ή μπορείτε να ζητήσετε ένα e-mail με έναν μοναδικό κωδικό για να το φέρετε σε ένα φυσικό υποκατάστημα. Εδώ τα ψιλά γράμματα:

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το μπόνους επιταγών των 375 $, δώστε τον κωδικό προσφοράς, ανοίξτε έναν λογαριασμό ελέγχου Fifth Third Momentum® ή Preferred2 έως τις 30/6/2022 και κάντε άμεσες καταθέσεις ύψους 500 $ ή περισσότερο εντός 90 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού. Το μπόνους ελέγχου των $375 δεν απαιτεί πρόσθετες δραστηριότητες. Μια κατάλληλη άμεση κατάθεση είναι μια πίστωση Automated Clearing House (ACH), η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πληρωμές μισθοδοσίας, συντάξεις ή κρατικές πληρωμές (όπως Κοινωνική Ασφάλιση). Το μπόνους μετρητών θα κατατεθεί στον νέο σας λογαριασμό εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση των απαιτούμενων δραστηριοτήτων. Για να λάβετε το μπόνους μετρητών, ο τραπεζικός λογαριασμός σας πρέπει να είναι ανοιχτός και σε καλή κατάσταση. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη σε υπάρχοντες πελάτες Ffth Third Checking ή σε όσους έχουν λογαριασμό Fifth Third Checking που έχει κλείσει τους τελευταίους 12 μήνες. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει κάθε πελάτη σε ένα νέο κίνητρο δώρου που σχετίζεται με λογαριασμό ανά ημερολογιακό έτος. Η καταλληλότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη με βάση τον τύπο του λογαριασμού σας και τον ρόλο ιδιοκτησίας. Ο λογαριασμός πρέπει να χρηματοδοτηθεί εντός 45 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού. Δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση για το άνοιγμα λογαριασμού όψεως. Το μπόνους μπορεί να φορολογείται ως εισόδημα από τόκους και να αναφέρεται στο Έντυπο IRS 1099-INT. Συμβουλευτείτε τον φοροτεχνικό σας. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ. Δείτε τον τραπεζίτη σας για λεπτομέρειες. Δεν ισχύει με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Ο λογαριασμός Fifth Third Momentum Checking δεν έχει ελάχιστο υπόλοιπο, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών και δωρεάν πρόσβαση στο ATM στα δίκτυα Allpoint, Presto! και 7-Eleven ATM.

Schreibe einen Kommentar