Οι Strong Sisters μπορούν να κάνουν τα πάντα: BHP Foundation

1
Οι Strong Sisters μπορούν να κάνουν τα πάντα: BHP Foundation

Στο SisterWorks, είμαστε τόσο περήφανοι για τη δέσμευση, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που επέδειξαν οι Αδελφές μας για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους κατά την άφιξή τους στην Αυστραλία, συχνά με περιορισμένες δεξιότητες αγγλικής γλώσσας, οικονομικούς πόρους και συναισθηματική υποστήριξη. Η ενθουσιώδης συμμετοχή τους στα προγράμματα, τα μαθήματα και τα εργαστήρια στο SisterWorks αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια οικονομικά ενδυναμωμένη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που υποστηρίζουν τα φιλόδοξα όνειρά τους μέσω επαγγελματικής καθοδήγησης και συμβουλευτικής.

Ως εκ τούτου, είναι πραγματικά ενθαρρυντικό όταν οι αδελφές μας αναγνωρίζονται για τα επιτεύγματά τους από άλλους, όπως συνέβη με την αδελφή μας Claudia Freitas, η οποία πήρε συνέντευξη από το Ίδρυμα BHP για τη σειρά ειδήσεων της κοινότητάς τους. ο συνέντευξη επικεντρώθηκε στο ταξίδι της Claudia στην Αυστραλία από τη Βραζιλία το 2015 και περιγράφει λεπτομερώς τα πολλά απίστευτα επιτεύγματά της, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης των αγγλικών της δεξιοτήτων και της ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως η λήψη του πιστοποιητικού χειρισμού τροφίμων, η εκμάθηση ραπτικής και η συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης πωλήσεων και δημόσιας ομιλίας της SisterWorks . Έκτοτε έγινε εμπνευσμένη ομιλήτρια και μέντορας σε άλλες αδελφές.

Η Claudia ήταν ένα ενδυναμωτικό παράδειγμα του τι μπορούν να επιτύχουν οι γυναίκες μετανάστριες όταν τους δοθεί η κατάλληλη υποστήριξη, και είμαστε ευγνώμονες στην ομάδα του Ιδρύματος BHP που έδωσε στην Claudia την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία της, με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσει άλλους μετανάστες, αιτούντες άσυλο και τις γυναίκες πρόσφυγες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Schreibe einen Kommentar