ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ INTERNATIONAL EMMY® 2017 ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ GALA IN NEW YORK – International Academy of Television Arts & Sciences

1

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 20 Νοεμβρίου 2017 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών ανακοίνωσε τους νικητές των 45ων διεθνών βραβείων Emmy® απόψε σε μια εκδήλωση Black-Tie Gala στην οποία συμμετείχαν 1.000 επαγγελματίες της τηλεόρασης από όλο τον κόσμο και με παρουσιαστή τον κωμικό Maz Jobrani στο New York Hilton.

Το Βραβείο Διεύθυνσης και 11 αγάλματα Emmy απονεμήθηκαν από τη Διεθνή Ακαδημία κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Communications, David Zaslav, απένειμε το Διεθνές Βραβείο Διεύθυνσης Emmy στον Emilio Azcárraga Jean, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Grupo Televisa, του μεγαλύτερου παρόχου περιεχομένου ισπανικής γλώσσας στον κόσμο και του μεγαλύτερου ραδιοτηλεοπτικού και συνδρομητικού πάροχου του Μεξικού.

Ο Kenneth Branagh έλαβε το Emmy Καλύτερης Ερμηνείας ηθοποιού για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Kurt Wallander στο Wallander. Η Anna Friel έλαβε το Emmy Καλύτερης Ερμηνείας Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της ως ντετέκτιβ λοχίας Marcella Backland στο Μαρκέλλα.

Τα 11 βραβευμένα διεθνή προγράμματα και παραστάσεις Emmy καλύπτουν 8 χώρες: Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Αυτοί είναι: Hip-Hop Evolution (Arts Programming), Kenneth Branagh (Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό), Anna Friel (Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό), Το Ψαλιδωτό Νησί του Άλαν Πέρτριτζ (Κωμωδία), ΕΞΟΔΟΣ: Το ταξίδι μας στην Ευρώπη (Ντοκυμαντέρ), Mammon II (Δραματικές σειρές), Sr. Ávila (Πρόγραμμα Primetime των ΗΠΑ εκτός Αγγλικής γλώσσας), Συγγνώμη για όλα (Μη σεναριακή ψυχαγωγία),Η οικογένεια Μπράουν (Σειρά σύντομης φόρμας). τυφλή αγάπη(Telenovela), και Μην με αφήνεις (Τηλεοπτική Ταινία/Μίνι Σειρά). Οι πλήρεις πληροφορίες των νικητών ακολουθούν αυτήν την έκδοση.

«Η τηλεόραση είναι μια παγκόσμια μορφή τέχνης που ξεπερνά τους πολιτισμούς, τις γλώσσες και τα σύνορα – όπως αποδεικνύεται από τους αποψινούς νικητές», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Ακαδημίας, Bruce L. Paisner. «Σε αυτούς τους επίμαχους καιρούς – όταν τα τηλεοπτικά προγράμματα υφίστανται συνεχώς επίθεση, η Ακαδημία είναι περήφανη που αναγνωρίζει την αριστεία από όλο τον κόσμο».


Νικητές Διεθνών Βραβείων Emmy® 2017

Προγραμματισμός Τεχνών

Hip-Hop Evolution
Banger Films
Καναδάς

Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό

Ο Kenneth Branagh στο Wallander
Εικόνες στην αριστερή όχθη / Κίτρινο πουλί / BBC / TKBC
Ηνωμένο Βασίλειο

Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό

Η Άννα Φρίελ στη Μαρτσέλα
Buccaneer Media / Netflix
Ηνωμένο Βασίλειο

Κωμωδία

Το Ψαλιδωτό Νησί του Άλαν Πέρτριτζ
Baby Cow Productions
Ηνωμένο Βασίλειο

Ντοκυμαντέρ

ΕΞΟΔΟΣ: Το ταξίδι μας στην Ευρώπη
Ταινίες KEO / BBC 2
Ηνωμένο Βασίλειο

Δραματικές σειρές

Mammon II
NRK Δράμας / SVT / DR / YLE FEM / Nordvision Fund
Νορβηγία

Μη Αγγλικό Πρόγραμμα Primetime των ΗΠΑ

Sr. Ávila
HBO Λατινικής Αμερικής / Lemon Films
Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής

Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο

Συγγνώμη για όλα
(Συγνώμη για αυτό)
Warner Bros International Television Production België
Βέλγιο

Σύντομη Σειρά

Η οικογένεια Μπράουν
Polyphon, Βερολίνο
Γερμανία

Τηλενουβέλα

τυφλή αγάπη
( Ατελείωτη αγάπη)
Κάνοντας τη Σελήνη
Τουρκία

Τηλεοπτική ταινία/Μίνι Σειρά

Μην με αφήνεις
Scarlett Production / France Televisions
Γαλλία


Σχετικά με τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ακαδημίας περιλαμβάνει τα διάσημα International Emmy® Awards που πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη, τα International Emmy® Kids Awards στο MIPTV και μια σειρά εκδηλώσεων του κλάδου όπως η Ημέρα της Ακαδημίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Emmy® World Television και πάνελ για ουσιαστικά θέματα της βιομηχανίας . Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός των Αγγλικών, με το διάσημο βραβείο Emmy®. Επί του παρόντος γιορτάζει τον προγραμματισμό σε διάφορους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Σειρές Μικρής Μορφής, Τηλενουβέλα και Τηλεοπτικές Ταινίες/Μίνι σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία στις παραστάσεις, Παιδικός προγραμματισμός και ψηφιακός. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv


ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΩΝ

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
Τηλ: 212-489-6969
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin
Ματ μπισκότα
Τηλ: +1-212-986-7080
[email protected]

Schreibe einen Kommentar