ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΜΜΥ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ LIVE ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

1
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΜΜΥ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ LIVE ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

Οι ηθοποιοί Glenda Jackson και 13χρονος Billy Barratt κέρδισαν τις κατηγορίες Καλύτερης Ερμηνείας

Η δραματική σειρά Delhi Crime κερδίζει το πρώτο Emmy® για ινδικό πρόγραμμα

La Reina del Sur – Season 2 και 20th Annual Latin GRAMMY Awards®, Ισοπαλία για μια νίκη σε μη αγγλική γλώσσα Κατηγορία προγράμματος Primetime των ΗΠΑ

Νέα Υόρκη, 23 Νοεμβρίου 2020 – Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τους νικητές των 48ων Διεθνών Βραβείων Emmy® σήμερα κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τελετής που διοργάνωσε ο ηθοποιός Richard Kind στη Νέα Υόρκη.

«Για άλλη μια φορά, οι νικητές του Διεθνούς Emmy επιδεικνύουν την παγκόσμια δύναμη της μεγάλης τηλεόρασης, η οποία μας φέρνει κοντά και καταρρίπτει τα πολιτιστικά όρια και τους περιορισμούς που προκαλούνται από πανδημίες», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Ακαδημίας, Bruce Paisner. «Αν και μας λείπει το ετήσιο γκαλά μας στη Νέα Υόρκη, είμαστε περήφανοι που μεταφέρουμε αυτά τα προγράμματα και παραστάσεις στην παγκόσμια σκηνή μας και συγχαίρουμε τους νικητές για το εξαιρετικό τους επίτευγμα».

Η Διεθνής Ακαδημία απένειμε 1 Ειδικό Βραβείο και 12 Emmy σε 11 κατηγορίες, λόγω της ισοπαλίας στην κατηγορία Non-English Language US Primetime.

Το καστ των παρουσιαστών περιελάμβανε ένα μείγμα ηθοποιών με έδρα τη Νέα Υόρκη και διεθνών και ταλέντων στον αέρα. Το καστ με έδρα τη Νέα Υόρκη περιελάμβανε: Kelsey Asbille (Fargo, Yellowstone), Πολ Μπλάκθορν (Βέλος), Tituss Burgess (Άθραυστη Kimmy Schmidt), Τιμ Ντέιλι (Κυρία Γραμματέα), Naturi Naughton (Εξουσία), Τομ Πέιν (Prodigal Son, The Walking Dead), Nico Tortorella (Younger, The Walking Dead: The World Beyond) Ίντιρα Βάρμα (For Life, Game of Thrones). Το διεθνές καστ περιελάμβανε: Haluk Bilginer από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας (2019 International Emmy® Νικητής και πρωταγωνιστής του Ay Yapim’s Προσωπικότητα), Caroline Peters από την Κολωνία NRW, Γερμανία (Ηθοποιός και Συγγραφέας), Caua Reymond από το Ρίο της Βραζιλίας (αστέρι του Globo’s Iron Island), Miguel Angel Silvestre από τη Μαδρίτη, Ισπανία (HBO’s 30 νομίσματα) και Fu Xiaotian από το Χονγκ Κονγκ, ΛΔ Κίνα, (Host of Phoenix’s Συζήτηση με Παγκόσμιους ηγέτες).

Ο 13χρονος Billy Barratt έλαβε το Emmy Καλύτερης Ερμηνείας ηθοποιού για τον ρόλο του ως Ray στο Υπεύθυνο Παιδί. Είναι ο νεότερος ηθοποιός που προτάθηκε ποτέ και κέρδισε σε αυτή την κατηγορία.

Η Glenda Jackson κέρδισε το Emmy Καλύτερης Ερμηνείας Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της ως Maud Η Ελισάβετ είναι εξαφανισμένη.

Δραματικές σειρές Έγκλημα Δελχί κέρδισε το πρώτο Emmy για πρόγραμμα από την Ινδία.

Τα 12 βραβευμένα διεθνή προγράμματα και παραστάσεις Emmy καλύπτουν 7 χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Τσεχία, Γαλλία, Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Αυτοί είναι: Vertigo of the Fall (Ressaca) – Arts Programming, Billy Barratt – Καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού, Glenda Jackson – Καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού, Κανείς δεν ψάχνει – Κωμωδία, Για τον Σάμα – Ντοκιμαντέρ, Έγκλημα Δελχί – Δραματικές σειρές, The Queen of the South – Season 2 – Πρόγραμμα Primetime των ΗΠΑ σε μη αγγλική γλώσσα, 20α Ετήσια Latin GRAMMY Awards® – Πρόγραμμα Primetime των ΗΠΑ σε μη αγγλική γλώσσα, Στέγη Ηλικιωμένων για Παιδιά 4 ετών – Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, #martyisdead – Σύντομη Σειρά, Orphans of the Earth (Orphans of a Nation) – Τηλενουβέλα, και Υπεύθυνο Παιδί – Τηλεοπτική ταινία/Μίνι Σειρά. Οι πλήρεις πληροφορίες των νικητών ακολουθούν αυτήν την έκδοση.

.

Νικητές Διεθνών Βραβείων Emmy® 2020

Vertigo of the Fall (Ressaca)

Babel Doc / Γαλλία Τηλεοράσεις / Cafeína Produções
Γαλλία
Το Εθνικό Μπαλέτο της Βραζιλίας πάλευε για την επιβίωσή του. Η Πολιτεία του Ρίο χρεοκόπησε και οι χορευτές δεν πληρώνονταν πλέον. Οι καλλιτέχνες προσχώρησαν στην αντίσταση, δηλώνοντας όταν δεν υπάρχει άλλο ψωμί και δεν υπάρχει άλλος πολιτισμός, θα επικρατεί χάος. Η τέχνη μας είναι το όπλο μας και θα το χρησιμοποιήσουμε.


Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό

Μέσα ο Μπίλι Μπάρατ Υπεύθυνο Παιδί
Συγχαρητήρια / 72 Ταινίες / BBC Two
Ηνωμένο Βασίλειο
Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, Υπεύθυνο Παιδί ακολουθεί τον Ρέι, ένα 12χρονο αγόρι που δικάζεται για φόνο. Λέγεται σε δύο χρονικά πλαίσια, ακολουθεί το ταξίδι του στο νομικό σύστημα και εμπλέκεται στη συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από την κατάλληλη ηλικία ποινικής ευθύνης.


Καλύτερη ερμηνεία από ηθοποιό

Η Γκλέντα Τζάκσον μέσα Η Ελισάβετ είναι εξαφανισμένη

STV Productions
Ηνωμένο Βασίλειο

Η Glenda Jackson πρωταγωνιστεί ως Maud, μια γυναίκα σε μια αποστολή να βρει την εξαφανισμένη φίλη της Elizabeth. Αλλά η αναζήτησή της ανακαλύπτει ένα πολύ πιο σκοτεινό άλυτο μυστήριο – την εξαφάνιση της αδερφής της, θαμμένη εδώ και καιρό στα εσοχές της μνήμης της. Μπορεί να ανακαλύψει τη μοίρα και των δύο αγνοουμένων πριν η άνοια σβήσει τις ενδείξεις;


Κωμωδία

Κανείς δεν ψάχνει
Gullane / Netflix
Βραζιλία

Ένας νέος φύλακας «άγγελος» αποκαλύπτει ένα μυστικό πίσω από τη γραφειοκρατία του συστήματος Angelus που τον οδηγεί να παραβεί τους επίσημους κανόνες του για την προστασία των ανθρώπων.

Ντοκυμαντέρ

Για τον Σάμα

Channel 4 News / ITN Productions / Channel 4 / PBS Frontline
Ηνωμένο Βασίλειο

Για τον Σάμα είναι ένα ταξίδι στη γυναικεία εμπειρία του πολέμου. Ένα ερωτικό γράμμα από τη μητέρα στην κόρη, η ταινία αφηγείται την ιστορία της ζωής της Waad al-Kateab μέσα από πέντε χρόνια εξέγερσης στο Χαλέπι της Συρίας, καθώς ερωτεύεται, παντρεύεται και γεννά τη Sama.

Δραματικές σειρές

Έγκλημα Δελχί

Golden Karavan / SK Global Entertainment / Film Karavan / Netflix
Ινδία
Καθώς το Δελχί κινείται στον απόηχο ενός ομαδικού βιασμού, το DCP Vartika Chaturvedi ηγείται μιας επίπονης αναζήτησης για τους ενόχους. Βασισμένο στην υπόθεση Nirbhaya του 2012.

Πρόγραμμα Primetime των ΗΠΑ σε μη αγγλική γλώσσα

The Queen of the South – Season 2
Telemundo Global Studios / Netflix / AG Studios Κολομβία / Diagonal TV / Argos / JK Films
Ηνωμένες Πολιτείες
Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Teresa Mendoza ζει ινκόγκνιτο στην Ιταλία μακριά από τους εχθρούς της. Όταν τη βρίσκουν και απαγάγουν την κόρη της Σοφία, πρέπει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να καταστρέψει όλα τα εμπόδια στον δρόμο της να ανακτήσει το παιδί της.

20α Ετήσια Latin GRAMMY Awards®
Univision / The Latin Recording Academy
Ηνωμένες Πολιτείες
ο 20α ετήσια βραβεία Latin Grammy τιμώμενη διεθνή αριστεία στη μουσική και την κληρονομιά της The Latin Recording Academy, η οποία τρέφει, γιορτάζει, τιμά και εξυψώνει τη λατινική μουσική και τους δημιουργούς της σε όλο τον κόσμο και προωθεί την επόμενη γενιά μέσω του Πολιτιστικού της Ιδρύματος.

Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο

Γηροκομείο για Παιδιά 4 ετών

Endemol Shine Australia
Αυστραλία
Αυτή η τεκμηριωμένη σειρά βασίζεται σε ένα κοινωνικό πείραμα όπου μια ομάδα κατοίκων οίκων ευγηρίας συγκεντρώνεται με μια ομάδα παιδιών προσχολικής ηλικίας για να δουν από πρώτο χέρι τα οφέλη που μπορεί να έχει η επαφή μεταξύ των γενεών στους ηλικιωμένους.

Σύντομη Σειρά

#martyisdead

Bionaut / MALL.TV / part.nothing
Τσεχική Δημοκρατία
Όταν ο 15χρονος Márty πεθαίνει, ο πατέρας του ακολουθεί τα ίχνη της ψηφιακής του ζωής. Γιατί πέθανε και πώς θα μπορούσε να συμμετάσχει σε φρικτά περιστατικά; Εμπνευσμένο από πραγματικές περιπτώσεις διαδικτυακού εκφοβισμού.

Τηλενουβέλα

Orphans of the Earth (Orphans of a Nation)

Globo
Βραζιλία
Αρκετοί πολιτισμοί, πεποιθήσεις, όνειρα, προφορές και μόνο ένα έθνος: η Βραζιλία. Έκπληκτοι από το πάθος τους ενώ δραπετεύουν από ένα έθνος σε πόλεμο, η Λάιλα και ο Τζαμίλ προσγειώνονται στη Βραζιλία. Είναι πρόσφυγας από τη Συρία. Είναι Λιβανέζος υπάλληλος του ισχυρού σεΐχη Aziz Abdallah, ο οποίος ανάγκασε τη Laila να γίνει μια από τις συζύγους του.

Τηλεοπτική ταινία / Μίνι Σειρά

Υπεύθυνο Παιδί

Συγχαρητήρια / 72 Ταινίες / BBC Two
Ηνωμένο Βασίλειο
Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, Υπεύθυνο Παιδί ακολουθεί τον Ρέι, ένα 12χρονο αγόρι που δικάζεται για φόνο. Λέγεται σε δύο χρονικά πλαίσια, ακολουθεί το ταξίδι του στο νομικό σύστημα και εμπλέκεται στη συνεχιζόμενη συζήτηση γύρω από την κατάλληλη ηλικία ποινικής ευθύνης.


Σχετικά με τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη και αποτελείται από κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας από περισσότερες από 60 χώρες και 500 εταιρείες από όλους τους τομείς της τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας. Το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ακαδημίας περιλαμβάνει το διάσημο International Emmy® Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, The International Emmy® Kids Awards στο MIP και μια σειρά εκδηλώσεων του κλάδου όπως η Ημέρα της Ακαδημίας, το Διεθνές Έμμυ® Παγκόσμιο Φεστιβάλ Τηλεόρασης και πάνελ για ουσιαστικά θέματα της βιομηχανίας. Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών αναγνωρίζει την αριστεία στην τηλεόραση που παράγεται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στα προγράμματα Primetime των ΗΠΑ που παράγονται σε άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά, με το διάσημο Emmy® Βραβείο. Επί του παρόντος γιορτάζει τον προγραμματισμό σε ποικίλους τομείς, όπως: Προγραμματισμός Τεχνών, Επικαιρότητα, Κωμωδία, Ντοκιμαντέρ, Δραματικές σειρές, Ειδήσεις, Ψυχαγωγία χωρίς σενάριο, Σειρές Μικρής Μορφής, Τηλενουβέλα και Τηλεοπτικές Ταινίες/Μίνι σειρές, αναγνωρίζει επίσης την αριστεία στις παραστάσεις και Παιδικός προγραμματισμός. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.iemmys.tv


Επαφές πολυμέσων

Η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών & Επιστημών
Eva Obadia, Senior Director, Communications & Partnerships
[email protected]

Ο Όμιλος Lippin
Ματ μπισκότα
[email protected]


Η 48η τελετή των Διεθνών Βραβείων Emmy μεταδόθηκε ζωντανά τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στον ιστότοπο της Διεθνούς Ακαδημίας www.iemmys.tv στις 11 π.μ. ET.

Οι 44 υποψήφιοι ήταν ζωντανοί από 20 χώρες χάρη στην τεχνολογία απομακρυσμένης σύνδεσης βίντεο υψηλής ποιότητας μετάδοσης του Κέντρου Τηλεφωνικών Κλήσεων (The VCC).

Οι ομιλίες αποδοχής και τα highlights θα είναι διαθέσιμα στο www.iemmys.tv μετά τη ζωντανή ροή.

Schreibe einen Kommentar