ΝΕΑ Χαρακτηριστικό γνώρισμα Mint: Γραφικό στοιχείο συναλλαγών σε iOS

2
ΝΕΑ Χαρακτηριστικό γνώρισμα Mint: Γραφικό στοιχείο συναλλαγών σε iOS

Minters – Πείτε γεια στη νεότερη λειτουργία μας, το Widget συναλλαγών νομισματοκοπείου στο iOS!

Με το νέο widget Mint, μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας πιο γρήγορα από ποτέ χωρίς καν να ανοίξετε την εφαρμογή Mint. Είναι προσαρμόσιμο, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την προβολή σας ανάλογα με το αν θέλετε να δείτε τις τελευταίες 1, 3 ή 5 συναλλαγές σας. Σχεδιασμένο για να είναι ταυτόχρονα βολικό και ασφαλές, το νέο widget συναλλαγών δεν θα το κάνει ποτέ εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος.

Πως να ξεκινήσεις

Βήμα 1: Αγγίξτε παρατεταμένα μια κενή περιοχή στην αρχική σας οθόνη.

Βήμα 2: Πατήστε το σύμβολο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 3: Αναζητήστε ή πραγματοποιήστε κύλιση για να βρείτε το Mint και πατήστε „προσθήκη γραφικού στοιχείου“ όταν εμφανιστεί.

Βήμα 4: Επιλέξτε τη μορφή γραφικού στοιχείου που σας αρέσει περισσότερο. Τώρα έχετε μια προβολή των συναλλαγών σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή!

Συμβουλή: εάν το στοιχείο γραμμής είναι γκρι στο γραφικό στοιχείο, σημαίνει ότι η συναλλαγή είναι σε εκκρεμότητα. Το widget είναι επίσης διαθέσιμο σε σκοτεινή λειτουργία.

Το εργαλείο προϋπολογισμού που ψάχνατε

Το Mint είναι εδώ για να είναι η all-in-one εφαρμογή σας για τα οικονομικά, όπου μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς, τους λογαριασμούς σας και πολλά άλλα – σε ένα μόνο μέρος. Και γι‘ αυτό έχουμε κυκλοφορήσει νέες δυνατότητες όπως το Γραφικό στοιχείο συναλλαγών, η καρτέλα Αυτός ο μήνας και εξατομικευμένες ειδοποιήσεις. Αξίζετε μια καλύτερη ολιστική άποψη της οικονομικής σας εικόνας και είμαστε εδώ για να σας το δώσουμε!

Είτε μόλις ξεκινάτε είτε έχετε κάνει προϋπολογισμό για λίγο, το γραφικό στοιχείο Mint σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα οικονομικά σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε – μέσα σε δευτερόλεπτα. Με τα γραφικά στοιχεία συναλλαγών, η παρακολούθηση των δαπανών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Δοκιμάστε το μόνοι σας για να παραμείνετε στην κορυφή των οικονομικών σας!

Ανεμάρι Μπέλντα
Ανεμάρι Μπέλντα

Η Annemarie Belda είναι η υπεύθυνη επικοινωνίας της Intuit Mint. Είναι παθιασμένη με το να βοηθά τους αναγνώστες να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους από την έναρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου έως την οικονομική ελευθερία. Περισσότερα από την Annemarie Belda

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Schreibe einen Kommentar