Να θυμόμαστε αυτούς που έχουμε χάσει – Mom 2.0

0
Να θυμόμαστε αυτούς που έχουμε χάσει – Mom 2.0

Καμία οικογένεια δεν πρέπει να βιώσει το σπαραγμό της απώλειας. Ο Οκτώβριος είναι ο εθνικός μήνας ευαισθητοποίησης για την εγκυμοσύνη και την απώλεια βρεφών και μαζί με τον σύντροφό μας στο March of Dimes τιμούμε τα μωρά που μας άφησαν πολύ σύντομα.

March of Dimes είναι όλα σχετικά με την παροχή υγιούς μέλλοντος για οικογένειες. Δυστυχώς, για πάρα πολλά μωρά και τις οικογένειές τους, αυτό δεν θα συμβεί.

Ο πρόωρος τοκετός και οι επιπλοκές του είναι οι μεγαλύτεροι παράγοντες που συμβάλλουν στο θάνατο των βρεφών στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Περίπου κάθε 12 ώρες μια γυναίκα πεθαίνει λόγω επιπλοκών που προκύπτουν από την εγκυμοσύνη. Περισσότερο από το 60 τοις εκατό αυτών των θανάτων μπορούν να προληφθούν.

Με την υποστήριξή σας, συγκεντρώνουμε τις κοινότητες για να πετύχουμε οικογένειες παντού η φροντίδα χρειάζονται. Βοηθήστε μας να είμαστε εκεί για όλες τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα μωρά ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες στιγμές χαράς. Εδώ είναι μερικούς πόρους:

Μοιραστείτε την ιστορία σας—Εγγραφείτε σε έναν υποστηρικτικό χώρο για να μοιραστείτε την ιστορία σαςσυνδεθείτε με άλλους και προσφέρετε υποστήριξη σε οικογένειες με παρόμοιες εμπειρίες—είτε πρόκειται για στειρότητα, εγκυμοσύνη ή για την απώλεια της καρδιάς.

Τείχος ΜνήμηςΑφήστε ένα μήνυμα ως φόρο τιμής στον αγαπημένο σας. Μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε τα μνημόσυνα και τιμήστε τα μωρά και τις μαμάδες και τις μέλλουσες μαμάδες που έφυγαν πολύ σύντομα.

Τιμά ένα αγαπημένο πρόσωπο Η οικογένεια, οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να θέλουν να κάνουν τη διαφορά σε μια περίοδο θλίψης και θλίψης. Δημιουργήστε ένα αφιέρωμα προς τιμή ή σε ανάμνηση κάποιου που αγαπάτε.

Γίνετε μέλος της Κοινότητάς μας – Συμμετοχή ο Facebook March of Dimes Community Group. Συνδεθείτε με άλλες οικογένειες σε όλη τη χώρα για υποστήριξη, άνεση και φιλία.

Εγγραφείτε στο March for Babies: A Mother of a Movement™Τιμήστε όσους γεννήθηκαν πρόωρα ή με γενετικές ανωμαλίες, θυμηθείτε και αποτίστε φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν και συνδεθείτε με άλλους που συμμερίζονται τη δέσμευσή σας να βοηθήσετε να δοθεί σε κάθε οικογένεια το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Επίσκεψη marchforbabies.org

ΕΝΑnd σε περίπτωση που το έχασες, ρολόι Ξεκινά με τη μαμά Live: Όταν η ιστορία γέννησής σας δεν πηγαίνει όπως σχεδιάζετε ένα πολύ ιδιαίτερη συζήτηση με Χρυσός Ολυμπιονίκης, επιχειρηματίας και συγγραφέας Shawn Johnson East και Απόφοιτος NICU και φοιτήτρια νοσηλευτικής Lauren LaRosa καθώς μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και πώς μπορεί να σας βοηθήσει η υποστήριξη της κοινότητας θεραπεύω.

Τμαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Σχετικά με Laura Mayes

Η LAURA HARRISON MAYES ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Η Laura Mayes είναι συγγραφέας και ιδρύτρια του Mom 2.0 Summit και του Mom2.com. Με τα χρόνια, έχει δημιουργήσει, αναπτύξει και παράγει μια ποικιλία εκδηλώσεων και προγραμμάτων για γυναίκες στα μέσα ενημέρωσης, όπως συνέδρια βιομηχανίας, εκδηλώσεις επωνυμίας, παρουσιάσεις βιβλίων και προϊόντων, εθνικές εκθέσεις τέχνης και άλλες εκστρατείες σε εθνικό επίπεδο. Πριν από αυτό, εργάστηκε ως συγγραφέας σε διαφημιστικό γραφείο (όπου κάτι έγραψε κέρδισε Emmy), σε εταιρεία λογισμικού για παιδιά, πολιτική υποψήφια, νοσοκομείο παίδων και πρακτορείο δημοσίων σχέσεων. Επίσης, συνήθιζε να διδάσκει χορό στην αίθουσα χορού. Και στροβιλίστε ρόπαλα. Είναι κάτοχος πτυχίου τεχνών στην Αγγλική Λογοτεχνία και Επαγγελματική Γραφή από το Πανεπιστήμιο Baylor. Ζει στο Όστιν με τον σύζυγο και τον γιο της.

Schreibe einen Kommentar