Νέα Εκπαίδευση Προσωπικού – SisterWorks

1
Νέα Εκπαίδευση Προσωπικού – SisterWorks

Το SisterWorks μεγαλώνει σε μέγεθος και ανάστημα κατά τη διάρκεια της 10ης επετείου μας. Καθώς η ομάδα μας γίνεται πιο εξειδικευμένη και μεγαλύτερη, η SisterWorks έχει ενημερώσει την εκπαίδευση του προσωπικού της ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και το αίτημα της ομάδας μας, αλλά και για να παραμείνει εργοδότης της επιλογής στην παροχή φροντίδας, φροντίδας και πόρων για το προσωπικό μας.

Η SisterWorks έχει δεσμευτεί να παρέχει πρόσβαση σε εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες του προσωπικού και στην επαγγελματική ανάπτυξη και βοηθά τα μέλη της ομάδας μας να εκπληρώσουν τους ρόλους τους στο SisterWorks και έχει συνεργαστεί με την Allegra Consulting για να ενσωματώσει τα διαδικτυακά προγράμματά της στον εκπαιδευτικό μας πίνακα.

Η πρόεδρος του διοικητικού μας συμβουλίου Caroline Mills είναι επίσης η διευθύνουσα σύμβουλος της Allegra Consulting με έδρα τη Μελβούρνη, του μακροχρόνιου συνεργάτη μας για θέματα ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευσης και ανάπτυξης εμπορικών προϊόντων. Η Caro όχι μόνο πραγματοποίησε μια εκπαιδευτική συνεδρία με την ομάδα της SisterWorks με θέμα «Επικοινωνία με αντίκτυπο», αλλά φέτος ενσωματώσαμε επίσημα τις συνεδρίες διαδικτυακού σεμιναρίου της Allegra Consulting στο ετήσιο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

Schreibe einen Kommentar