Μια αστυνομική δραματική σειρά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι περισσότεροι #VINDICATIONMIN

0
Μια αστυνομική δραματική σειρά που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι περισσότεροι #VINDICATIONMIN

Έχω τρελαθεί σε μια αστυνομική δραματική σειρά που μπορώ να παρακολουθήσω με την κόρη μου!

Λέγεται Δικαίωση και είμαστε κολλημένοι.

Ο ορισμός της δικαίωσης είναι: η πράξη της απαλλαγής από την ευθύνη ή την υποψία κάποιου, και νομίζω ότι το όνομα ταιριάζει στη συγκεκριμένη σειρά.

Δικαίωση είναι μια αστυνομική δραματική σειρά με ανατροπή.

Βρήκα για πρώτη φορά αυτή τη δραματική σειρά πριν από περίπου ένα χρόνο Pureflix. Υπήρχε μόνο μία σεζόν εκείνη την εποχή. Εκείνη την εποχή είδα μερικά επεισόδια και μου άρεσε. Μοιράστηκα αμέσως το νέο μου εύρημα με έναν φίλο για να μπορέσουμε να τα παρακολουθήσουμε μαζί. Στη συνέχεια, για έναν πολύ πραγματικό λόγο σταματήσαμε να παρακολουθούμε μετά από μερικά επεισόδια.

Ποιος είναι ο λόγος που σταματήσαμε;

Το απολαμβάναμε Δικαίωση τόσο πολύ, αλλά αποφασίσαμε να παρατείνουμε την παρακολούθηση του γιατί υπήρχε μόνο μία σεζόν. Και ξέραμε και οι δύο ότι μόλις τελειώσουμε δεν θα είχαμε τίποτα άλλο να παρακολουθήσουμε. Σοβαρά! Καταλήξαμε και οι δύο στο ίδιο συμπέρασμα και το βάλαμε κάτω για αυτό που λέμε Δύσκολες Εποχές.

Τότε συνέβη κάτι υπέροχο. Δικαίωση παραλήφθηκε για δεύτερη σεζόν!

εγκληματικό δράμα βάσης πίστης

Τι είναι λοιπόν το Vindication;

Δικαίωση είναι μια δραματική σειρά Police Crime στο Pureflix με ανατροπή.

Διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη, η σειρά ακολουθεί έναν μεσαίωνα αστυνομικό ντετέκτιβ Γκάρι Τράβις καθώς λύνει διάφορα εγκλήματα στην πόλη. Σε κάθε επεισόδιο Det. Ο Τράβις χρησιμοποιεί τις αστυνομικές του ικανότητες για να λύσει ένα έγκλημα και μια δικαίωση συμβαίνει σε κάποιον που μπορεί να εμπλέκεται ή όχι στο ίδιο έγκλημα.

Ποια είναι η ανατροπή που λες;

Λοιπόν, εκτός από καμία αιματηρή έξοδο ή σκηνές υπνοδωματίων που δεν μπορείτε να δείτε, κάθε επεισόδιο Δικαίωση τελειώνει σε μια αναζωογονητική νότα. Μια νότα δικαίωσης και πολλές φορές λύτρωσης.

Το πώς παίζεται αυτό είναι διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο, αλλά μέχρι στιγμής ήταν με τρόπους που δεν περίμενα (αν και βελτιώνομαι στο να ανακαλύπτω κάποια πράγματα).

*Ειδοποίηση SPOILER*

Ο κύριος χαρακτήρας είναι ο Gary, ένας αστυνομικός ντετέκτιβ. Στη σειρά, η σύζυγος του Γκάρι διευθύνει μια Βιβλική μελέτη και είναι συχνά η φωνή της βιβλικής ενθάρρυνσης σε κάθε επεισόδιο.

Σιγά-σιγά σε όλη τη σειρά συναντάμε την εν διαστάσει κόρη του Gary, τη νέα του ασκούμενη και διάφορα άλλα μέλη του εργατικού δυναμικού του.

Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει ένα έγκλημα και μια κομβική στιγμή στη ζωή οποιουδήποτε από τους κανονικούς χαρακτήρες.

Η δικαίωση σε κάθε επεισόδιο είναι ενός από τους χαρακτήρες που εμπλέκονται στο έγκλημα όπου λαμβάνει χώρα και μια λύτρωση

Ποιος θα απολαύσει τη δικαίωση

Τώρα μπορείτε να παρατηρήσετε ότι ο τίτλος της ανάρτησης του ιστολογίου μου λέει „οι περισσότεροι όλοι“. Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνο το διάστημα Δικαίωση δεν έχει σκηνές αντιρρήσεων ή άσχημη γλώσσα, καλύπτει πολλά ώριμα θέματα που τα νεότερα μέλη του νοικοκυριού σας δεν θα καταλάβουν πλήρως. Όπως ο μπαμπάς έχει ερωμένη, πορνεία και δολοφονίες.

Δικαίωση διατίθεται επίσης ως δράμα φιλικό προς τους εφήβους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από τις καταστάσεις μπορεί να είναι εκείνες στις οποίες μπορεί να βρεθούν οι έφηβοι σήμερα αν δεν είναι προσεκτικοί. Κάθε επεισόδιο θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια διδακτική στιγμή στο σπίτι σας.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε το Vindication;

Το Vindication τρέχει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη σεζόν του. Ξεκινώντας αυτόν τον Σεπτέμβριο συντονιστείτε κάθε Τετάρτη για να μάθετε τι θα συμβεί στη συνέχεια!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό Αστυνομική Δραματική Σειρά εδώ >> Δικαίωση

Schreibe einen Kommentar